Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
і іменні номера "ЗАЙЧИК"LEgEnDA писав:білі диски то попса вжетре було свої в розовий малювати
думаю саме так.Taras:) писав:чи то питання 55 профіля????
cdrom писав:Зате диски прикольні
тому і продавати їх нехочу, значить треба привикати до 55 профіля.Kost писав:хороші диски
ше не було де перевірити............hrdrive писав:Taras:), однозначно привикати! як керованість на швидкості?
а де купляв , і по чому ? собі так само хочу затянути !!!Taras:) писав:В суботу затяну оракалом задні фонарі
неа, був 35 на 14" а зараз 38 на 15"LEgEnDA писав:Taras:), виліт той самий?
а... ну то не сильно змінило картину... мабуть таки висота резини робить свою справу. В мене подібне, але в мене точно шось з розвалом, бо і на 14ках таке було, все хочу поїхати перевірити, шановний форумчан fen все ніяк не має на мене часуTaras:) писав:неа, був 35 на 14" а зараз 38 на 15"
Тараскін, не парся, всьо норм, виліт тобі нічого не поміняв. бо я так розумію шо ширина резини в тебе збільшилась. 55 профіль то не смертельно, візьми покатайся на 45 профілі і на наступний день в тебе всьо буде в ідеалі.Taras:) писав:хто підкаже якшо виліт поміняти, картина з вище описаною проблемою зміниться????нехочу продавати диски
ну...або красота або комфорт....на низькому профілі руль чутливіший до нерівностей.....але до всього привикається....а коли на трасі відчуєш справжній кайф їзди на низькопрофільних колесах...не захочеш навіть чути про щось інше :)Taras:) писав:Jarevych, нехочу, 45 - ий я до 55 не можу привикнути, псіхану і продам диски, тільки шкода їх
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей