vovka писав:так там помоєму фордовський мотор duratec, ну принаймні низ.
Ну взагалі то Мазда належить Форду - принаймі основна частка. І сам автомобіль побудований на платформі Мондео. Мотори - duratec.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
vovka писав:так там помоєму фордовський мотор duratec, ну принаймні низ.
Є і цивільній версії з двигуном 2.3 літра (атмосферні) - 166 коней.BOXER писав:в цивільної версії є 2.3
Уже вроді як два роки ні.... Десь читав повідомлення що вони знову розійшлисьNick_ писав:vovka писав:так там помоєму фордовський мотор duratec, ну принаймні низ.
Ну взагалі то Мазда належить Форду - принаймі основна частка. І сам автомобіль побудований на платформі Мондео. Мотори - duratec.
Може і так. Але даним питанням я собі голову не забиваю... навіть лінь зараз шукати інфо. в інеті.kym писав:Уже вроді як два роки ні.... Десь читав повідомлення що вони знову розійшлись
то форд заюзав маздовські технологіїThe Ford Motor Company owns rights to build and use the MZR generation of engines under their Duratec brand name for global service in its vehicles since 2003.
Може просто розточили? Бо це то саме двигло тільки більшого об`єму, що і його молодші брати.vovka писав:короче той невдалий 2.3 придумали японці
якраз циліндр там однаковий. просто поставили більший черпак ))) замість 83.1 поставили 94.0.Nick_ писав:Може просто розточили?
Ланцюг (такий привід присутній на всіх 6-ах).vovka писав:в тебе в грм ремінь чи ланцюг ?
Точніше 2 одиниці присутні в порівнянні з Маздою 6 яка йшла з 2005 року по 2007 рік (тобто рестайл). Нові сучасні 2 покоління мають стільки ж коней - вроді як мотор навіть той самий). Тільки коробка як в рестайлі та і 2 покоління 6 ступенева.vovka писав:в мене степінь сжатія помоєму на одиницю
в мене тоже ланцюг грм. ще й напевно зазори клапанів регулюються відразу толкатєлям і ніяких гідріків там нема ? :))Nick_ писав: Ланцюг (такий привід присутній на всіх 6-ах).
vovka писав:в мене тоже ланцюг грм. ще й напевно зазори клапанів регулюються відразу толкатєлям і ніяких гідріків там нема ?
на фордах чув з відгуків на пробігу 160-200 ткм. а в офіціалів питався - то зробили круглі очі і сказали там нетреба нічого регулювати взагалі ))))Nick_ писав:Вірно - клапани регулюються, але планово (як відомо з відповідних форумів) при пробігу 250-300 тис.
Така версія також є! Але любителі поковирятись чомусь лізуть в середину (напевно такий запал присутній з попередніх автомобілів вітчизняного автопрому).vovka писав:а в офіціалів питався - то зробили круглі очі і сказали там нетреба нічого регулювати взагалі ))))
weber писав:BOXER, а хто такий Сталоне? По фотці схоже пенсіонер якийсь
і CATNick_ писав:weber писав:BOXER, а хто такий Сталоне? По фотці схоже пенсіонер якийсь
Висновок з того всього! На Фольцах їздять старпьори - старі пердуни! Пенсіонери нехай буде.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей