Breaker писав:MM_2, а панти і тюнінг - це несумісні речі по твоєму?
но не одне і теж....тобто9кш хтось собі обклеє всю машину діамантами - це теж буде тюнінг? по моєму то просто панти...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Breaker писав:MM_2, а панти і тюнінг - це несумісні речі по твоєму?
!!!!vovka писав:мало хвилює хто як і куда витрачає гроші - головне що получається в результаті.
ужас...AntikvAr писав: прохідність в нього не краща ніж в "пацанської" девятки
мені хамер не насолив нічим, я його взагалі не бачилаOKurylyshyn писав:Щось неможу зрозуміти, чим тобі той хамер насолив.
так всі машини робляться для когось і кожного свої критерії краси і вишуканості. в даному випадку невишукано. справді якби це був мерседес представницький (як тут писали) отакий от нацяцькований, то він би виглядав органічніше в такому стайлінгу-тюнінгу, ніж величезна машина схожа на танк якій прироблили рюшечки грубо кажучи. те, що в неї стільки грошей вкладено, не робить її мрією всіх підряд, а для багатьох взагалі смішно виглядає. може комусь подобається - питань нема, в кожного, як кажуть, свої збочення :)Sluva писав:мафинко робилась для когось,за якимось критеріями і планами,а не ліпилось все підряд і все на купу,тому аж ніяк воно не попадає в раг.тюнінг
Не завжди ,є варіант йду по автобазарі,опа якась фінтіклюшка кольорова,а дайно я її причеплю до свого авта,і отак назбирується всяких наклейок,шпойлерів і тп...А тут робили явно не від ліхтаря,а цілеспрямовано,інше питання чи вийшло в них це,але отак просто взяти і обісрати це по нашому,по українськи.Можна порівняти з модою :) одягнутись можна вишукано,можна на себе натянути секонд,а можна носити типу від кутюр,але мало хто це зрозумієSally писав:так всі машини робляться для когось і кожного свої критерії краси і вишуканості
Sluva писав: одягнутись можна вишукано,можна на себе натянути секонд,а можна носити типу від кутюр,але мало хто це зрозуміє
Ну це просто смішно подивись на це і тоді роби свої висновки:doctor писав:ця модель H3, ще з заводу задумувалась як міський автомобіль, тобто можна сказати як китайська підробка H1 хамера
якщо не помиляюся, у львівського ще й логотипи Bentleymister_X писав:Бачив я такого 300с у ЛЬвові (не пам"ятаю правда дисків). Цікаво, то вона на фото в США?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей