gribkoff777 писав:Вчора, 21.03.2011, 20.15, Сихівський міст. VW Polo vs VAZ 2108. Всі живі,здорові.
2108 - ремонту не підлягає, Polo -- крило і бампер - Тося зробе...Знайомий мій на міст виїжджав...
Знайомий - той шо на 8 чи на поло?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
gribkoff777 писав:Вчора, 21.03.2011, 20.15, Сихівський міст. VW Polo vs VAZ 2108. Всі живі,здорові.
2108 - ремонту не підлягає, Polo -- крило і бампер - Тося зробе...Знайомий мій на міст виїжджав...
Denzzzil писав:скорше всього що вісімка пхнула в крайньому правому по мості (тупо) ніколи так не роблю, завжди якесь падло може виїхати і не подивитись чи є машина чи немає!
шкода, ти страхівку маєш?weber писав:Мій бампер після вчорашнього вечірнього ДТП.
Sally, картонку замість прав дали, з якою я можу їздити 3 місяці.Sally писав:weber, а тобі замість прав шось дали? як ти їздиш тепер?
Такого затягування не буває, хіба що ти сам проплатив і тягнеш резину, а так то 1-1.5 місяці.igorok писав:їзди і не парся, якщо через три місяці не буде рішення суду - можеш йти в даі і вимагати повернути права безкоштовно
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей