Sally писав: хамер це машина для бездоріжжя, це як сильний красивий накачаний чоловік який нічого не боїться і може все

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Sally писав: хамер це машина для бездоріжжя, це як сильний красивий накачаний чоловік який нічого не боїться і може все
диски,пороги,біля фар ті камні,а вихлопні то взагалі жесть і їх озміщення ,решта плюсуюся до слів Саллі,Nesstor писав:Чим споганили?
м.ля, с.цукі, а пенсіонерам на ліки не вистарчає ...hrdrive писав:доця небідного тата...там десь півлімона запхали зелені з тими всіма каміннями
можливо й так але це правдаSally писав:хамер для міста... хрєнь якась
що спільного має машина з стидливою дівчиною я, напевно, незрозумію ніколиVeRMyT писав:блін той хамер виглядає як 18-ти літня стидлива дівчинка .....
мухобойки, наліпок, спойлерів бичих та всякої єрунди не помітно. Чому в раг тюнінг - не зрозуміло.borodatos писав:як на мене в раг-тюнінг
не маю нічого проти Перемишлян, але думаю Перемишлянам до такого далекоDNK писав:перемишлянський тюнінг
а що з грошима ще робити? Збирати і закопати під хату? На то воно і життя, щоб розважатись і тратити гроші. Що за тенденція рахувати чужі гроші?!...nonuk писав:купа грошей вбабахано
гамно? Ну да, на Кривчицях пантовіші продаютьсяasteroid писав:диски - гамно рєдкоє
і яка там сума, якщо не секрет?MM_2 писав:...за т1 ф1ли мона було таке замутити....
добре, що я не читав решти...Автором цього повідомлення є Sally, який внесений до вашого чорного списку. Показати це повідомлення.
не в тому суть що є на кривчицях, чи хто що має, а в тому що такій машині пасують величезні диски хромовані, а не таке як на неї поставили. Чужі гроші не рахую, но мабуть бюджет власника(ці) дозволяє придбати гарні диски для цієї машини, а те що смаку в людини немає або бажання до гарних дисків - це поганоBreaker писав:гамно? Ну да, на Кривчицях пантовіші продаютьсяТа й в нас кожен другі ліпші має, нє?
підтримую, тому навіть якщо ці диски не найкращий варіант, то точно не гамно, як тут дехто виразився :)AntikvAr писав:про смаки не сперечаються бо вони бувають різними
зважаючи а те , що там інкрустаці9 сваровскі - думаю не мало... але дивл9чись на неї мені робитьс9Breaker писав:і яка там сума, якщо не секрет?
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 20 гостей