То на якому? Той що в кінці шевченка?brrrr писав:на тому ж Лада-Сервісі
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Де можна зробити обвіс під замовлення?
Якщо чесно, то після витрачання грошей в двох цих місцях мені здається що у Львові нема гідної кантори яка може зробити класний зовнішній тюнінг
Таке враження що всюди тільки і хочуть здерти баблоси і втулити фуфєл.
Лише про сам підбір фарби я наслухався різні речі в 3-х різних місцях. В одному кажуть шо фіг підберуть ідеально бо в них "ремонтні" фарби. В іншому сказали шо то брехня, але на підібір треба записуватись за тиждень
В третьому також не гарантували 100% точний підбір.

Лише про сам підбір фарби я наслухався різні речі в 3-х різних місцях. В одному кажуть шо фіг підберуть ідеально бо в них "ремонтні" фарби. В іншому сказали шо то брехня, але на підібір треба записуватись за тиждень

Ше згадав, бачив у Толіка прікольно зроблену тойоту яріс. Да здалека супер. Але підійшовши ближче побачив тріщину на фарбі на стику крила і порога. Правда він казав що ту машину десь в іншому місці починали робити. Не знаю чий це глюк був з тою тріщиною.
От салон замшевий і аерографія були реально зачьотні, аж самому захотілось коли грошенята підназбираю
От салон замшевий і аерографія були реально зачьотні, аж самому захотілось коли грошенята підназбираю

-
- Ім'я:Тарас
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Є фарби, які фіг підбереш в наших умовах. Справа в тому, що на заводах фарбують(може й не на всіх) "зарядним методом"(не знаю як вірно називається). Тобто кузов заземляється, тобто мінусується, а сопла пульверизаторів плюсуються в паро кіловольт. Відповідно, частинки металіка повертаються всі в певному напрямку. І як не крути в цеху такого не зробиш.
Я вже мовчу про Автоваз. Є фарби-хамелеони їхні(наприклад капрі). Їх підібрати буває неможливо, бо ємкості перед зміною фарб не миють. і там таааакі появляються нюанси відтінку.
Вот так.
До речі оту "капрі" навіть в Тольяті на підбір відправляли, не вийшло......
Я вже мовчу про Автоваз. Є фарби-хамелеони їхні(наприклад капрі). Їх підібрати буває неможливо, бо ємкості перед зміною фарб не миють. і там таааакі появляються нюанси відтінку.
Вот так.
До речі оту "капрі" навіть в Тольяті на підбір відправляли, не вийшло......
- Yelik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Шановні, підберуть професійно фарбу на пл. Св. Теодора, маг. Палітра питати Ваню (на форумі Vanya), той що має москалика 412 помальованого хамелеоном, а якісно пофарбують на МПП "Вулкан", що на вул. Любінській біля Аеропорту. ПЕ-РЕ-ВІ-РЕ-НО! Хто не вірить можу на зустрічі показати на моїй машині помальоване крило
якщо знайдете...
Припиняйте офтопити. Може крім Толіка ще десь можуть по обвісах щось запропонувати?

Припиняйте офтопити. Може крім Толіка ще десь можуть по обвісах щось запропонувати?
- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
Yelik
цікаво чи такий обвіс би вони мені замутили мабуть шо ні!(((((
цікаво чи такий обвіс би вони мені замутили мабуть шо ні!(((((
Востаннє редагувалось Чет, 11 січня 2007, 22:46 користувачем VAVAN, всього редагувалось 1 раз.
-
Хлопці, скажу Вам, як людина, яка своїми руками робить бампера. ЯКІСНИЙ "ТЮНІНГ" потребує багато часу, не кажучи за вартість матеріалу. Як Ви вважаєте, щоб зробити клевий і якісний тюнинг, не з шпаклівки зліплений як статуя з гіпсу, а щоб на ньому, крім рідкої шпаклівки грунта і фарби нічого не було, скільки треба часу?
А часу треба, тільки на виготовлення бампера, переднього наприклад, близько місяця, я за 200 у.е. дивитись на якість не стану і зліплю його як змога швидше, т.к. як 200 у.е на сьогодні копійки і цілий місяць вкалувати за копійки я не буду, як і всі інші, я в цьому впевнений! Так от товариші, хто хоче мати якісний "тюнинг" платити треба до холери, і "контори" які якість гарантують, ІСНУЮТЬ!!!
В Києві наприклад один якісний бампер (індивідуальний а не з матриці) коштує близько 1200-1300у.е. Як приклад - заборнік повітря на капот Субару Імпреза (оригінал 1200 у.е.) виготовити під оригінал - 800-900 як домовишся. ТАК ХТО ГОТОВИЙ ДАТИ ТАКІ ГРОШІ ЗА ЯКІСНИЙ ТЮНІНГ???
А часу треба, тільки на виготовлення бампера, переднього наприклад, близько місяця, я за 200 у.е. дивитись на якість не стану і зліплю його як змога швидше, т.к. як 200 у.е на сьогодні копійки і цілий місяць вкалувати за копійки я не буду, як і всі інші, я в цьому впевнений! Так от товариші, хто хоче мати якісний "тюнинг" платити треба до холери, і "контори" які якість гарантують, ІСНУЮТЬ!!!

brrrr писав:Якщо чесно, то після итрачання грошей в двох цих місцях мені здається що у Львові нема гідної кантори яка може зробити класний зовнішній тюнінгТаке враження що всюди тільки і хочуть здерти баблоси і втулити фуфєл.
- Ledokol
- Контактна інформація:
...де ти ТАКІ ціни взяв???......карбоновий заборник 250-350, як знайдеш.....1200 -цілий капот із заборникомbondarchuk50 писав:Як приклад - заборнік повітря на капот Субару Імпреза (оригінал 1200 у.е.) виготовити під оригінал - 800-900 як домовишся. ТАК ХТО ГОТОВИЙ ДАТИ ТАКІ ГРОШІ ЗА ЯКІСНИЙ ТЮНІНГ???
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Та ладно.. Невірю що ти будеш одним тільки бампером займатися без перепочинку 8 годин в день 5 днів на тиждень на протязі місяця.bondarchuk50 писав:А часу треба, тільки на виготовлення бампера, переднього наприклад, близько місяця, я за 200 у.е. дивитись на якість не стану і зліплю його як змога швидше
Принаймні я ще такого ніде не бачив.
- KAVArnuy
- Ім'я:Игорь
- Контактна інформація:
Бла бла бла))))) я розумію шо тобі треба продавати свої бампера)) але не мели пурги))) Про київ даже не заїкайся))) 1.5 к у.е стоит ВЕСЬ обвес По заказ))))bondarchuk50 писав:Хлопці, скажу Вам, як людина, яка своїми руками робить бампера. ЯКІСНИЙ "ТЮНІНГ" потребує багато часу, не кажучи за вартість матеріалу. Як Ви вважаєте, щоб зробити клевий і якісний тюнинг, не з шпаклівки зліплений як статуя з гіпсу, а щоб на ньому, крім рідкої шпаклівки грунта і фарби нічого не було, скільки треба часу?
А часу треба, тільки на виготовлення бампера, переднього наприклад, близько місяця, я за 200 у.е. дивитись на якість не стану і зліплю його як змога швидше, т.к. як 200 у.е на сьогодні копійки і цілий місяць вкалувати за копійки я не буду, як і всі інші, я в цьому впевнений! Так от товариші, хто хоче мати якісний "тюнинг" платити треба до холери, і "контори" які якість гарантують, ІСНУЮТЬ!!! В Києві наприклад один якісний бампер (індивідуальний а не з матриці) коштує близько 1200-1300у.е. Як приклад - заборнік повітря на капот Субару Імпреза (оригінал 1200 у.е.) виготовити під оригінал - 800-900 як домовишся. ТАК ХТО ГОТОВИЙ ДАТИ ТАКІ ГРОШІ ЗА ЯКІСНИЙ ТЮНІНГ???
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей