регулярно, рефлекторно, завжди і всюди.Liuskywalker писав:якщо треба висунутися зі своєї смуги ?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Виродки на дорозі
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Re: Виродки на дорозі
vovka писав:ноноя по бруківці тоже їду 20 км.. кому треба хай обганяє. їду правіше наскільки позволяє дорога.
аналогічно і на всіх машинах
мало того, як бачу шо спішить і можу (дозволяє дорога) пропустити - маякую поворотом, шо може обганяти і приторможу навіть якшо треба, але якшо такої можливості нема - мені пофіг тристапядесят раз на то, шо хтось там спішить, я не збираюсь дарувати йому час ціною ходової власного авто!
- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:

от ми і вернулись до тих самих баранівcat-yellow писав:мало того, як бачу шо спішить і можу (дозволяє дорога) пропустити - маякую поворотом, шо може обганяти і приторможу навіть якшо треба, але якшо такої можливості нема - мені пофіг тристапядесят раз на то, шо хтось там спішить, я не збираюсь дарувати йому час ціною ходової власного авто!
Я і ОЛЯ також намагалися і здається писали про такі речі. Проте мабуть на так лаконічно

- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Liuskywalker писав:хоча Саллі ще щось і напише завтра

а як можна визначити початок маневру?igorok писав:Я так і не почув від Олі хто почав маневр першим.

zubylo.lviv.ua
-
- Ім'я:Василь
Зі слів Sally я зрозумів що все було так.
Sally їхала по правій смузі руху, коли перед нею на дорозі зявилися ями вона перестроїлася лівіше(на середину дороги) де не було ям. Водій авто що рухався позаду лівий поворот не включив значить вона мала право виконати обїзд перешкоди(ями).
Водій заднього авто дуже кудись спішив і відповідно їхав швидко.
Він побачив рівну ділянку дороги, шириною якраз на машину і вирішив що там він зможе розігнатися і зробити обгін Sally, яка їхала повільніше.
Але тут Sally виїзжає на ту ділянку дороги по якій водій заднього авто хотів швиденько проїхати.
Що у цій ситуації може зробити задній водій:
1)повністю виїхати на зустрічну полосу і зробити обгін Sally. Для безпеки дальнім світлом або сигналом привернути увагу Sally, щоб вона не перешкоджала виконати обгін.
Він так як я розумію цього не зробив тому що на зустрічній також є ями.
2)зменшити швидкість і проїхати цю ділянку дороги позаду Sally, а потім при можливості виконати обгін
3)почати сигналити, вимагаючи від Sally перестроїтись праворуч там де багато ям і дати йому можливість проїхати по рівній ділянці дороги.
Який варіант правильний?
Я особисто при відсутності ям на зустрічній обрав би перший варіант, якщо на зустрічній також є ями то другий.
Але третій ніколи!
Sally їхала по правій смузі руху, коли перед нею на дорозі зявилися ями вона перестроїлася лівіше(на середину дороги) де не було ям. Водій авто що рухався позаду лівий поворот не включив значить вона мала право виконати обїзд перешкоди(ями).
Водій заднього авто дуже кудись спішив і відповідно їхав швидко.
Він побачив рівну ділянку дороги, шириною якраз на машину і вирішив що там він зможе розігнатися і зробити обгін Sally, яка їхала повільніше.
Але тут Sally виїзжає на ту ділянку дороги по якій водій заднього авто хотів швиденько проїхати.
Що у цій ситуації може зробити задній водій:
1)повністю виїхати на зустрічну полосу і зробити обгін Sally. Для безпеки дальнім світлом або сигналом привернути увагу Sally, щоб вона не перешкоджала виконати обгін.
Він так як я розумію цього не зробив тому що на зустрічній також є ями.
2)зменшити швидкість і проїхати цю ділянку дороги позаду Sally, а потім при можливості виконати обгін
3)почати сигналити, вимагаючи від Sally перестроїтись праворуч там де багато ям і дати йому можливість проїхати по рівній ділянці дороги.
Який варіант правильний?
Я особисто при відсутності ям на зустрічній обрав би перший варіант, якщо на зустрічній також є ями то другий.
Але третій ніколи!
- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
ну ти жартівникvasylms писав: їхала по правій смузі руху, коли перед нею на дорозі зявилися ями

zubylo.lviv.ua
- Pier
Псих на дороге
http://warnet.ws/news/43456/comments/
http://warnet.ws/news/43456/comments/
- igorok
- Контактна інформація:
Sally, vasylms, якщо в той момент, коли Оля виїхала на середину дороги бус був позаду вже на зустрічній і хоч не показував поворот, але він перший почав свій маневр, отже мав перевагу. Якщо Sally, перша виїхала на середину і рухалась там певний час, а тоді виїхав бус без повороту і почав сигналити - друга історія. То як було? Оля, ти коли на середину виїжала - в зеркало дивилась, той чел був в зеркалі? чи він потім намалювався?
П.С. про повороти, якщо при зустрічній в місті є лівий з,їзд(поворот) з дороги, то логічно при обгоні моргнути лівим поворотом в момент виїзду на зустрічну, і виконувати обгін без повороту, а по закінчені маневру, показати правий поворот і вернутись в свою смугу. інакше зустрічні можуть сприйняти такий маневр не за обгін, а за поворот наліво. То справедливо на малих швидкостях, переважно в місті.
П.С. про повороти, якщо при зустрічній в місті є лівий з,їзд(поворот) з дороги, то логічно при обгоні моргнути лівим поворотом в момент виїзду на зустрічну, і виконувати обгін без повороту, а по закінчені маневру, показати правий поворот і вернутись в свою смугу. інакше зустрічні можуть сприйняти такий маневр не за обгін, а за поворот наліво. То справедливо на малих швидкостях, переважно в місті.
- Zhdan
- Контактна інформація:
Справедливо, несправедливо а їздити потрібно по правилах. А по ПДР правильно коли ти включив поворот для здійснення маневру(обгону), і виключив коли закінчив маневр (вже встав на свою смугу). Не треба ускладнювати життя іншим.igorok писав:Sally, vasylms,
- swed
- Ім'я:Женя
+1 так и делаю
- Bober 2114
- Ім'я:Тарс
А обганяти в таких мiсцях можна?
- igorok
- Контактна інформація:
Zhdan, от тобі і правила - 9.4......Сигнал забороняється подавати, якщо він може бути не зрозумілим для інших учасників руху.
Саме про такий випадок я говорив. Одного разу я виконував обгін, і зліва до моєї вулички прилягало багато виїздів. Коли я був на зустрічній з увімкненим поворотом, мені влоб вирулив дядько з такої наступної прилеглої вулиці. Я зупинився, кажу :шо ви робите?, а він мені: я думав ти повернути хочеш
Саме про такий випадок я говорив. Одного разу я виконував обгін, і зліва до моєї вулички прилягало багато виїздів. Коли я був на зустрічній з увімкненим поворотом, мені влоб вирулив дядько з такої наступної прилеглої вулиці. Я зупинився, кажу :шо ви робите?, а він мені: я думав ти повернути хочеш

- Bober 2114
14.6 а) на перехресті, крім випадків, коли обганяються двоколісні транспортні засоби без бокового причепа;
Я так розумію, для святого спокою, можна віднести і прилягання дороги. Взагалі стараюсь не обганяти в таких місцях.
Я так розумію, для святого спокою, можна віднести і прилягання дороги. Взагалі стараюсь не обганяти в таких місцях.
- igorok
- Контактна інформація:
не можнаBober 2114 писав:Я так розумію, для святого спокою, можна віднести і прилягання дороги.
саме виїздівigorok писав: зліва до моєї вулички прилягало багато виїздів
перехрестя — місце перехрещення, прилягання або розгалуження доріг на одному рівні, межею якого є уявні лінії між початком заокруглень країв проїзної частини кожної з доріг. Не вважається перехрестям місце прилягання до дороги виїзду з прилеглої території;
- Bober 2114
Та я то знаю, але кажу, що краще в такому випадку, утриматись вiд обгону
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Позавчора на Санті якийсь придурок на старій япошці кольору асфальт такі крєндєла витворяв, я думав що колеса повідпадають + пішохода чуть не збив...ще бачив на Сихові білу мазда 626 здається...придурок рідкісний...я їхав в сторону Доженка про лівій полосі....потім зправа є виїзд, де ті хто їав на санту зі сторони ваму можуть розвернутись і їхати в сторону Довженка...бус т4 чемно чекає поки я проїду, а той прідур не чекаючи (добре що я не гнав) тупо газу і переді мною вистрибнув (таке враження що взагалі не дивився) і зі скрипом і димом погнав собі в сторну Шувару...похїав на червоне...карочє нічкою [цензура] і накурених\набуханих збільшується в геометричній прогресії 

Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- Thug
щойно на стрийській біля податкової дтп. Затик в бік ЛАЗу. Стояв пів години, три [цензура] пронеслися по зустрічній за весь час. Бісить, але то таке
Тільки проїхав місце ДТП (це якраз перехрестя біля податкової), їду на міст - і шо я віжу! На зустрічній стоїть бмв х5, за кермом шмарката дєваха років 25. І під решіткою гордо блимають мигалки синьо-червоні. Типу рассунься морє. Нафіга воно туди вилізло - без поняття. Все одно в її напрямку корку майже не було
Оце вкурвлює шо ппц. Ладно, чмо, яке всіх об'їхало і поїхало собі далі. А тут сикуха малалєтня - кавалєр і машину падаріл, і права, і ще й мигалки. ССсссссссссссцуко, і воно реально думмає, що воно має пріоритет, бо воно пуп землі
Тільки проїхав місце ДТП (це якраз перехрестя біля податкової), їду на міст - і шо я віжу! На зустрічній стоїть бмв х5, за кермом шмарката дєваха років 25. І під решіткою гордо блимають мигалки синьо-червоні. Типу рассунься морє. Нафіга воно туди вилізло - без поняття. Все одно в її напрямку корку майже не було
Оце вкурвлює шо ппц. Ладно, чмо, яке всіх об'їхало і поїхало собі далі. А тут сикуха малалєтня - кавалєр і машину падаріл, і права, і ще й мигалки. ССсссссссссссцуко, і воно реально думмає, що воно має пріоритет, бо воно пуп землі
- Коба
- Ім'я:伊戈
- Контактна інформація:
Номера авто, а ще бажано фото в студію і зі скаргою в ДАІ.Thug писав:На зустрічній стоїть бмв х5, за кермом шмарката дєваха років 25.
Никто не безгрешен, хотя многие живут безнаказанно.
© Джон Рей
© Джон Рей
- Thug
та я тормас, не звернув уваги, так хотів поскоріше проїхати стрийську, бо позаду назбиралося багато машин, котрі і так довго чекалиКоба писав:Номера авто, а ще бажано фото в студію і зі скаргою в ДАІ.Thug писав:На зустрічній стоїть бмв х5, за кермом шмарката дєваха років 25.
Якби корок був у їхній бік - став би перед нею, сфоткав і чекав би поки назад не залізе. В будь-якому разі, тепер матиму на увазі такий план дій

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 24 гостей