Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ремонт фотіка
- Viva
- Ім'я:Віталік
- Стать:чоловік
- Номер:ВС1110СК
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Може хто знає де можна відремонтувати цифровий фотік Олімпус.
Ті хто мав відремонтувати по гарантії сказали що то не гарантійний випадок.
Короче дуже просив б поділитись інфою, може хто сам ремонтує.
Дуже треба.Питання стоїть ребром так сказать. :o
Ті хто мав відремонтувати по гарантії сказали що то не гарантійний випадок.
Короче дуже просив б поділитись інфою, може хто сам ремонтує.
Дуже треба.Питання стоїть ребром так сказать. :o
- Pioneer
- Ім'я:Тарас
!
во-во краще спочатку оціни ремонт а потім думай чи робити за ті гроші шо вони загнуть :? , я робив свою соньку два рази перший раз дійсно сама здохла, а другий я з нею на катку впав але вони всеодно по гарантії зробилиA1 писав:Viva
можуть ті самі що і по гарантій, але за гроші. а так то трудно з тим. В мене Сонька здохла була(екран) - ремонт коштував стілки, що можна було новий купити(ну малость докласти), тому не ремонтував

- Mc
Viva
я якось ремонтував свій панасонік - були проблеми з фокусуванням - найкраще коли то робить авторизований сервіс центр, бо кустарні "направляли" ще тобі щось там похерити можуть.. плюс до того, сервіс центр тобі дає (ну мав би дати принамйі :) ) гарантію (від 3міс до півроку - в залежності від ремонту і апарату)
по-моєму на Стороженка в Львові сервіс-центр багатьох виробників - може і Олімпуса теж? подзвони 09 і запитай..
я якось ремонтував свій панасонік - були проблеми з фокусуванням - найкраще коли то робить авторизований сервіс центр, бо кустарні "направляли" ще тобі щось там похерити можуть.. плюс до того, сервіс центр тобі дає (ну мав би дати принамйі :) ) гарантію (від 3міс до півроку - в залежності від ремонту і апарату)
по-моєму на Стороженка в Львові сервіс-центр багатьох виробників - може і Олімпуса теж? подзвони 09 і запитай..
biketravel.wordpress.com
- Viva
Та справа в тому,що гарантія на нього була 2 роки.Коли я прийшов в сервісний центр Олімпуса вони сказали шо такого не може бути щоб на тойфотік давали 2 роки.Потім відправили його в Київ [цензура], де сказали що ремонт буде коштувати 300 у.о.Питання як він може стільки коштувати, якщо сам фотік менше коштує.
Нафіг мені той сервіс де працюють придурки які ніфіга не роблять тільки пи...... Тіпа ми нічого не вирішуєм.......
На Стороженка я був - там не ремонтують Олімпуси.
Нафіг мені той сервіс де працюють придурки які ніфіга не роблять тільки пи...... Тіпа ми нічого не вирішуєм.......
На Стороженка я був - там не ремонтують Олімпуси.
- Viva
Вот ссилка на фотік http://www.vstroy.ru/price/external_inf ... IDPd=33262
FE-5500
FE-5500
- Mc
В мене щось схоже було спочатку. потім об'єктив якось заїхав і більше не схотів виїжджати (+весь час писав що закрита кришка об'єктива). попроси при ремонті щоб і фокусування перевірили..Viva писав:фотік має обєктив який виїжджає, відкриваючи одночасно заслончик в обєктиві.І вот обєктив виїхав і назад не заїжджає.Сам фотік працює тільки обєктив назад не закривається.
ремонт на сервісному виніс десь 50усд + піврічна гарантія(реально була потрібна щоб ще докалібрувати фокусування).
biketravel.wordpress.com
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 33 гостей