може треба ще давати оператору якихось пару рублів, він же НАМ бензоколонку включає?Vexler писав:в дечому ти правий.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
може треба ще давати оператору якихось пару рублів, він же НАМ бензоколонку включає?Vexler писав:в дечому ти правий.
я мав на увазі, коли чек на 150грн, а я поклав купюру номіналом в 200грн :) Тіпа здачу ж треба)))Antares писав:ти гониш ставлю грошики в книжечку, встаю і йду..
Даю в переважній більшості випадків 2 гривні.За 2-3 хвилини роботи,яку вони і так мають робити,вважаю це чесною оплатою.Та й прийнято в середньому давати 1-2 гривніNolasko писав:гривню або 2, но не більше!!!
Код: Виділити все
Вік: 20
Ім'я: Андрій
cat-yellow писав:ще 6 повідомлень і ти вже зможеш шось продавати тут!
+1, а ще з подорожанням бензину даю може в одному випадку з десятиVeRMyT писав:нічого недаю .....
особисто мені ніхто ніколи недавав грошей за просто так .... чого я маю давати іншим .....
+100 до кожного слова. але в суботу їхав за місто, в сумі туди-назад більше 150-ти км., вирішив тиск в колесах перевірити, попросив підкачати колеса, то тіпок все сам зробив, підкачав, я йому 1 гривню давvovka писав:в мене лючок на ключ. сам відкрию, сам закрию, сам оплачу.. то вже і пістолет вставити тоже сам можу
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей