Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Поможіть з вибором машини
- Kardan
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Планую пригнати собі БМВ тройку.З Е-36 кузовом.
В БМВ я не шарю, але машинка дуже сподобалась.
Чи варто її брати, які мотори хороші (з т.зору обслуговування і економічності), на якому пробігу починаються проблеми з ходовою і шо летить, які ціни на запчастини.
Прошу відгукнутись особливо власників БМВ. :driving:
В БМВ я не шарю, але машинка дуже сподобалась.
Чи варто її брати, які мотори хороші (з т.зору обслуговування і економічності), на якому пробігу починаються проблеми з ходовою і шо летить, які ціни на запчастини.
Прошу відгукнутись особливо власників БМВ. :driving:
Востаннє редагувалось Чет, 11 січня 2007, 02:50 користувачем Kardan, всього редагувалось 1 раз.
- Just be
В мене таке чудо) Машиною довольний шо слон) Мотор на "твоїй" вроді М52, з дабл ваносом. Кароч, бомба) Але чесно кажучи мені вже 150 сил мало) На рахунок проблемності залежить шо ти там найдеш, якщо вбитий тазік то і тут будеш вкладати.
ЗІ. Ти невчасно почав з прогоном мутити) Зараз найкраще буде шукати вже пригнату і розмитненну)
ЗІ. Ти невчасно почав з прогоном мутити) Зараз найкраще буде шукати вже пригнату і розмитненну)
- Pioneer
- Ім'я:Тарас
!
11 літрів по місту :? дуже сомніваюсь тимбільше дорветься до 2,0 двигуна буде тиснути на педальку як тільки може і там шо мініму 12,5 13 літрів вийде. Kardan (хочеш економії візьми дизель)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 27 гостей