Та якраз би хотілося з коментами. А то чогось така конспірація ніби там якісь засекречені ноу-хау в тій машині. Народ вимагає подробицьyu-RA писав:No coments...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Можна попробувати повгадувати. Наприклад:vovka писав:Та якраз би хотілося з коментами. А то чогось така конспірація ніби там якісь засекречені ноу-хау в тій машині. Народ вимагає подробицьyu-RA писав:No coments...
я напевно буду коментувати про оздоблення салону, зовнішній тюнінг (якщо залишаться гроші), а технічну сторону залишу невідомою, так як це моя перевагаvovka писав:Та якраз би хотілося з коментами.
Пробувати можна, тільки 2/3 не вгадавZhdan писав:Можна попробувати повгадувати.
Наразі дитячий варіант, а Я віддаю переваги спортуZhdan писав:МКПП = 18ряд+4,133ГП+гвинтова блокіровка з переднатягом 2кг.
Ну бачили так бачили, сам жеж фото викінувZhdan писав:Підсилина корзина +зчеплення КЛАЧНЕТ(це всі бачили)
Щось тіпа того, хоча ця думка мені більш подобаєтьсяZhdan писав:Нові розподільчі вали+нова програма+прямоток( 4-2-1)+фільтр нульовик.
Я взагалі по технічній стороні буду викідати тільки фото, а там думайтеZhdan писав:А може щось і серйозніше
Тю... Мені наприклад все одно що всі знають що в мене стоїть 18 ряд і пара 4.1 і якийсь там вал21043 SW писав:Кожна людина собі щось сама підбирає, вичитує, тестує, тому... вибачайте.
Нібось "дорослий варіант" - це кулачкова коробка, чи нє ? Чи що в твому розумінні "спорт" ? 7 ряд ? :) Правда щось на гонках кулачкової коробки чути не було як ти проїхався, воно ж шуміти має21043 SW писав:Наразі дитячий варіант, а Я віддаю переваги спорту
Очень бы советовал к этому креплению доделать 3-ю опору,а то очень быстро отламуются :?21043 SW писав:Також з приємних речей (це коли не треба зайвий раз гратись), це кронштейн кріплення 0-фільтра фірми Про-Спорт. 30 грн. + 5-7 хв. роботи і Ви встановили фільтр на своє авто.
Так що є такий мінімальний опис.
Фото:
Паук + середня частина постійні, глушник бюджетний варіант (тимчасовий)Denja писав:яка ціна якшо не секрет ?
В салоні шуму не маєlizun писав:який? даш послухати?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей