видел вас в воскрксенье, было сложнопросто смотреть и тебя с камерой на голове . Но ничего я уже фактически тоже купил KTMчик 250 кубриков приеду в воскресенье на покатухи :) . Я же всетаки тоже с Винник без мотоцикла якось непасуе
Handsome, Тільки ти не орінтуйся на винниківських туристів. Краще пробуй трошки заглибитись в ендуро спорт. Ну і починати з тих підйомів і траси на пісках недуже вдало. Рекомендую просто покататись по полю і відчути мот, шоб нічого собі в перший же виїзд не зробити.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
нормальна фігня)
якщо давить в пальці то пробуй нігті обрізати, а якщо десь в інших місцях, то взуваєш, сідаєш і їдеш. Повір, буде не до бота. а ще краще коли ти його намочиш в процесі (тут тобі до Андрія на КТМ 525 - він знає як правильно річки перескакувати). Що за боти?
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
Crossfire они не новые просто пол года без дела лежали , да ногти обрезал они мне в боках давят сегодня целый вечер в них дома гуляю думаю может намочить?
Якщо давлять по боках то попусти ту защіпку майже зовсім де давлять.
намочиш коли їздитимеш. Цю неділю їздимо в сокільниках http://www.enduro.lviv.ua/forum/index.p ... topic=1193 . приєднуйся
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь