Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Загубив права
- Igor4ik
- Ім'я:Ігорко
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
загубив ціле портмоне, добре що вчора виклав паспорт, сьогодні зранку, маршут мій був такий, виходив з машини міг носити з собою і тому могли в цих місцях випасти,на Стрийській автомийка, та яка за перехрестям Наукової, Заправка ВОГ навпроти іподрому....ну а дальше виходив з машини на запрвці ВОГ в Раві Руській, і вже в Польші, зараз в Словачинні, їхав всю дорогоу і не знав, аж коли побачив у задньому вікні Ауді А6 вся світилась як ялинка від проблискових маячків, мав їхати по місту 50 а їхав 70, мент попався нормальний, відпустив, сказав на анг мові шо загубив права пару годин назад, а дальше зробив вигляд шо його не зрозумів, і він мене відпустив......А шо коштує відновити права?в мене ж є ті всі довідки
Хто може буде в цих краях гляньте....
з мене могорич
Хто може буде в цих краях гляньте....
з мене могорич
- Igor4ik
Re: Загубив права
права вернули)
- b_andriy
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
за скільки? :)
- Igor4ik
і мав написати права ВЕРНУЛИСЬ
та то ціла історія, і я вже думав їй не буде кінця.....
подавши документи в ДАІ, приїхавв гараж взяв пивка і сижу....все прокручую, їздили 2 машинами,обрили все....
наступного ранку дзвінок.....з невідомого номеру, (жартували) ВАШІ Документи в Одесі, приїдьте заберіть))) Довго розмова йшла потім, ясно шо це були друзі.
Але як вони опинились в сумочці від Офіційного диллера.така яка валяється в багажнику і там ніби має бути аварійний знак,аптечка....ніхто собі уявити не може...
Не пили,не курили...
Хіба мала вирішила собі пожартувати.....
В Словакії в поліції провів довгі 2 нудні години, поки не росзказав все як було, і вони мені виписали підтвердження, що я повідомив про втрату....Джуе здивувались як я їм сказав свою Серію і номер посвідчення, сказали шо полегшив справу і скоротив до години...
Кави не пропонували)
через 2 дня
Епопея не закінчилась, права передали поїздом...
7.00 стою на світлофорі (поворот на Залінчну) славнозвісна кормушка на додаткову секцію Стрілка дає право повороту на Залізничну а не в сторону вокзалу, мене шось перемкнуло, я поїхав на стрілку і тут мене на світлофорі ловить, (я без прав) ну і кажу так то так, зараз вернусь до вас,знаю шо порушив, він відмовлявся, запропонував лишити йому техпаспорт, він ще попросив Паспорт, ну і я віддав, і полетів, поїзд запізнився на 5 хв, вернувся на кормушку а їх нема, і ні мого паспорту ні тех.....я в аху..)
перечекав 5 хв, вернулись....сказали їздили в туалет)))
росказав їм всю історію і відпустили мене)
за2 довідки в ДАІ заплатив 80 грн)попав
та то ціла історія, і я вже думав їй не буде кінця.....
подавши документи в ДАІ, приїхавв гараж взяв пивка і сижу....все прокручую, їздили 2 машинами,обрили все....
наступного ранку дзвінок.....з невідомого номеру, (жартували) ВАШІ Документи в Одесі, приїдьте заберіть))) Довго розмова йшла потім, ясно шо це були друзі.
Але як вони опинились в сумочці від Офіційного диллера.така яка валяється в багажнику і там ніби має бути аварійний знак,аптечка....ніхто собі уявити не може...
Не пили,не курили...
Хіба мала вирішила собі пожартувати.....
В Словакії в поліції провів довгі 2 нудні години, поки не росзказав все як було, і вони мені виписали підтвердження, що я повідомив про втрату....Джуе здивувались як я їм сказав свою Серію і номер посвідчення, сказали шо полегшив справу і скоротив до години...
Кави не пропонували)
через 2 дня
Епопея не закінчилась, права передали поїздом...
7.00 стою на світлофорі (поворот на Залінчну) славнозвісна кормушка на додаткову секцію Стрілка дає право повороту на Залізничну а не в сторону вокзалу, мене шось перемкнуло, я поїхав на стрілку і тут мене на світлофорі ловить, (я без прав) ну і кажу так то так, зараз вернусь до вас,знаю шо порушив, він відмовлявся, запропонував лишити йому техпаспорт, він ще попросив Паспорт, ну і я віддав, і полетів, поїзд запізнився на 5 хв, вернувся на кормушку а їх нема, і ні мого паспорту ні тех.....я в аху..)
перечекав 5 хв, вернулись....сказали їздили в туалет)))
росказав їм всю історію і відпустили мене)

за2 довідки в ДАІ заплатив 80 грн)попав
- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
і таке буває... жорстко))) Удача з тобою дружить...вітаюIgor4ik писав:.....я в аху..)
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Igor4ik, капець...санта-барбара якась получилась
:)
Вітаю, що все добре...губити доки - в нас дорога справа

Вітаю, що все добре...губити доки - в нас дорога справа

Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- Igor4ik
Дякую, в ІАД 600грн, справки мед біля 250грн, і дві печатки на заяві про втрату по 39грн
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей