Якщо моцно себе чуєш то виїжджаєш в 12.00 зі Львова і в районі 10-12.00 вже буш в Несебрі,приаймі в мене так вийшло

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а який альтернативний маршрут?lambor писав:От якраз машиною їхати через Румунію не дуже весело
да, автобуси топлять, то топлять, особливо коли зажеруться два між собою. Кордони проїхав також легко, відкрили багажник і закрили, одна з наших машин була затемнена - ні слова ніхто не сказав. Кажуть в Румунії краще не заправлятись. А їхали на Чернівці, Константу і т.д.Sluva писав:VAVAN
віза десь в тому районі+ страхівка щось 150гр.,я завжди робив через Алголь.Кордон Україна-Румунія як повезе,Румунія-Болгарія,там взагалі кордону як такого немає :),румунські погранці і будка з болгарським дядьком що продає віньєтки для проїзду.Обмеження всюди як в Європі,територію Румунії я перетнув за ніч,назад також,такщо їхніх поліцаїв я в очі небачив,а можна ще впасти на хвіст якомусь туристичному автобусу з нашими нумерами,топлять вони безбожно бо походу мають рації і всі пости стають засвіченими,в Болгарії можна пробувати домовлятись,мову вони знають :) правда і особо туристів не чіпають.
шось не люблю по морю кататисьVAVAN писав:BOXER, то куди ти оприділився їхати в навколосвітню подорож. Якшо є бажання і трохи любиш екстрім. Візьми круїз - подорож на морському Лайнері.
це тіпа 1150 км + 200 км = основний козир шо їдеш по україні і заправвляшся по українським цінам???Sluva писав:2.Валити на Ізмаїл,Рені далі Галац і по Румунії вийде 200км,а так якщо їхати через Чернівці товиходить 800,але є друга сторона медалі,загальна дорога виходить на 200км більша.
цототаке?Sluva писав:вінєтку
медовий місяць = сєкасVAVAN писав:Дубаї= секас.
Для чого імнінгіт з обмінами ?Sluva писав:Я заправлявся перед кордоном і мені хватило до Константи,там залив ще пару літрів і 2-гу основну заправку до повного робив вже в Болгарії,бензина там нормальна,явно краща ніж у нас,єдина проблема це те що вони заправляють тільки за свої румунські леї,такщо перед кордоном треба наміняти собі хоча б на 50-60 баксів і незабути купити вінєтку на кордоні
повторюсьVAVAN писав:Sluva написав:
2.Валити на Ізмаїл,Рені далі Галац і по Румунії вийде 200км,а так якщо їхати через Чернівці товиходить 800,але є друга сторона медалі,загальна дорога виходить на 200км більша.
це тіпа 1150 км + 200 км = основний козир шо їдеш по україні і заправвляшся по українським цінам???
Якшо валити зі Львова в Несебр через Чернівці і румунію- то виходить десь 1150 км
Розшифруй будласка шо ти мав на увазі.
Sluva написав:
вінєтку
цототаке?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість