(на 5 хвилині починається справжня жесть

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Мені також! В деяких місцях асфальту взагалі немає! Жуть!Vusiko писав:Ги, дайте мені поюзати реєстратор на тиждень то я вам такого поназнімаю що припухнете
Ремонтувати не повинен, але ПОВИНЕН організувати ремонтКоба писав:сільський голова не має права ремонтувати ці дороги згідно чинного законодавства, на жаль
Як голова повинен організовувати ремонт? Вийти на вулицю з шуфлею та лопатою?Andriy01 писав:Ремонтувати не повинен, але ПОВИНЕН організувати ремонт
Плохая ,а есть выбор ?Вчера на Шегини летал, там так на более менее скоростных участках ещё прошлой осенью ,этой весной кое где ехал на 1 передаче по встречке. :) Классные очучения.Кое где вообще чуть с трассы в кювет не ушол.Andriy01 писав:Як вам дорога?
Як? Звертатись у відповідні інстанції, організовувати, робити все можливе, щоб дорога була. Або хоча б щоб ям не було. Робити усе, що передбачає його посада. Бути господарем в своєму селі. До речі, можливо, найбільшому селі в Україні.Коба писав:Як голова повинен організовувати ремонт? Вийти на вулицю з шуфлею та лопатою?
краще б його взагалі не було ніде, то було би набагато рівніше...Nick_ писав:В деяких місцях асфальту взагалі немає!
! :)Andriy01 писав:Звертатись у відповідні інстанції, організовувати, робити все можливе, щоб дорога була. Або хоча б щоб ям не було.
Коба писав:Так Він (голова) пропозиції подав бабла німа
На жаль з деякими моментами, коли голова є господарником, далі по текстуAndriy01 писав:Робити усе, що передбачає його посада. Бути господарем в своєму селі.
Коба писав:наш доблесний УБЕЗ затаскає і пришиє йому корупцію, та нецільове використання коштів з місцевого бюджету.
+ 100% Одне з найбільших в Україні, не по площі, а по населенню :)Andriy01 писав:До речі, можливо, найбільшому селі в Україні.
Це вже політика, яка забороненаAndriy01 писав:А якщо не справляється - віддати своє місце тому, хто справиться. Хто буде більш відповідати займаній посаді, буде більш проф-придатним.
Думаю, що бажаючих буде багато.
Андрію, але Ви, як мешканці села маєте в першу чергу самі "копати голову в ногу", в смислі писати звернення до сільських депутатів, сільського голови, заходити в сільську раду раз в тиждень, принаймні, і нагадувати н.п. дорога, вода світло і т.д.Andriy01 писав:В Зимній Воді не дорога з ямами, а ями з дорогою.
я писала і ніхто не рипнувся.Andriy01 писав:В себе перед будинком у Львові заяви написав, мені дорогу зробили.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей