KELEVRA писав:nazar_opel, Я ТАК ПОНЯВ ДОКІВ НА ТОЙ СКУТЕР НЕМА....
на мого немає ... реєстрація коштує десь до 800 грн
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
KELEVRA писав:nazar_opel, Я ТАК ПОНЯВ ДОКІВ НА ТОЙ СКУТЕР НЕМА....
Реєстрації вже і небуде! До першого ДАІвця і на перший раз арештмайданчик, друге попадання-конфіскат! Зараз багато буде незареєстрованих скутів - шрот(запчастини)nazar_opel писав:на мого немає ... реєстрація коштує десь до 800 грн
jetros писав:Реєстрації вже і небуде! До першого ДАІвця і на перший раз арештмайданчик, друге попадання-конфіскат! Зараз багато буде незареєстрованих скутів - шрот(запчастини)
ТАК! Це вже по запчастинах!nazar_opel писав:взагалі неможливо буде його зареєструвати?
jetros писав:ТАК! Це вже по запчастинах!
Можливо тільки нові апаратики які мають довідку-рахунок і пройшли розмитнення. В твому випадку: ціна паперів перевищить вартість скута!nazar_opel писав:взагалі неможливо буде його зареєструвати?
jetros писав:Можливо тільки нові апаратики які мають довідку-рахунок і пройшли розмитнення. В твому випадку: ціна паперів перевищить вартість скута!
талон і чек я зробив безплатно в знайомого підприємця ! то нема нічо складного зарееструвати,але 50 я б ітак не реестрував,хочу 150-ку вже з номерамиjetros писав:Можливо тільки нові апаратики які мають довідку-рахунок і пройшли розмитнення. В твому випадку: ціна паперів перевищить вартість скута!![]()
А довідка-рахунок!!! Талон, то зараз просто папірчик...Серёга писав:талон і чек я зробив безплатно в знайомого підприємця
\jetros писав:А довідка-рахунок!!! Талон, то зараз просто папірчик...
doris писав:вот в знайомого забрали права і відправили на перездачу бо в талоні засвітилась третя "дирка", а тепер талони ВІДМІНЯЮТЬСЯ!!!!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей