Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Лючок баку.
- Taraskin
- Ім'я:Тарас
- Стать:чоловік
- Номер:BC3151BM
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Вчора на АЗС мені пістолетом зламали "пімпочку" на кришечці баку, після чого вона перестала закриватись.... В Ланоса вона пластмасова....
Я зняв пластинку-пружинку, щоб кришка не торчала як вухо і поїхав на мийку... А на мийці керхером мені взагалі її виламали... Тож постало питання: Чи можна десь купити до Ланоса якусь тюнінговану кришку??? Якщо можна, то підкажіть де саме??? Рідна в магазині є, коштує 55грн., але її потрібно ще малювати...
Дякую!
Я зняв пластинку-пружинку, щоб кришка не торчала як вухо і поїхав на мийку... А на мийці керхером мені взагалі її виламали... Тож постало питання: Чи можна десь купити до Ланоса якусь тюнінговану кришку??? Якщо можна, то підкажіть де саме??? Рідна в магазині є, коштує 55грн., але її потрібно ще малювати...
Дякую!
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Taraskin
На АЗС вони козли вміють! :evil: Мені на Фіаті відломали її взагалі!!! Головне, коли я підійшов і побачив, заправщик каже, шо так і було! Сам прікол в тому,шо відломану кришку тримає в руках і каже, шо я так приїхав!!! Толку з нього мало, то я поїхав без лючка... :mad: Мабуть, клеїти треба буде...
:
На АЗС вони козли вміють! :evil: Мені на Фіаті відломали її взагалі!!! Головне, коли я підійшов і побачив, заправщик каже, шо так і було! Сам прікол в тому,шо відломану кришку тримає в руках і каже, шо я так приїхав!!! Толку з нього мало, то я поїхав без лючка... :mad: Мабуть, клеїти треба буде...

Sad, but true.
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
На морозі!! А як в спорткарах?? Зі своїм замочком і т.д. Тільки сумніваюсь, шо в нас для Ланосів вони є.Oleh! писав:як це тюнінгована кришка?як ти її уявляєш???
Ага! Особливо класно якшо не по розміру приклеюють!!! :lol: :lol:Figaro писав:на кришку просто клеють наклейку і пісец.. тих наклейок море до кольору до вибору
Sad, but true.
- Pioneer
- Ім'я:Тарас
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
!
Taraskin чого класний варіант нарахунок карбону є таке пижо тіпа то з карбоновим капотом і багажником але то наклейка дістань таку і наліпи під твій колір деу буде якрас класно виглядати ніби реальний карбон!!! :o
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 14 гостей