НЕ ВАЖНО! люди без цих цяцьок їздять роками (20 чи більше) і нічого ,це лишнє , ІМХО викидання на вітер грошейluav писав:АндріЙ!Ви бачили це зеркало в роботі,щоб так говорити? І якщо я не ставлю це,то це не значить,що я не поставлю якесь інакше

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
НЕ ВАЖНО! люди без цих цяцьок їздять роками (20 чи більше) і нічого ,це лишнє , ІМХО викидання на вітер грошейluav писав:АндріЙ!Ви бачили це зеркало в роботі,щоб так говорити? І якщо я не ставлю це,то це не значить,що я не поставлю якесь інакше
Андрій!Розмова не конструктивна взагалі.Без того ж круїза теж можна їздити,але я собі доставив.Без вебасто теж можна жити,але я його зробив.врешті-решт,ви теж могли масло доливати в свій двигун,але чомусь вирішили його капіталити.rybkaandrew писав:НЕ ВАЖНО! люди без цих цяцьок їздять роками (20 чи більше) і нічого ,це лишнє , ІМХО викидання на вітер грошейluav писав:АндріЙ!Ви бачили це зеркало в роботі,щоб так говорити? І якщо я не ставлю це,то це не значить,що я не поставлю якесь інакше
Це ваша справаluav писав:Якби ви його тримали в руках,то у вас таких питаннь не виникало би.А ще й на підключене дзеркало посвітити фонаріком.
Андрій!У нас просто різні цінності по відношенню до машини.Мене цікавить в першу чергу комфіорт і т.д. :)rybkaandrew писав: П.С. було дєло шо я і тримав і продавав таке дзеркалонічого особливого
і шо з того ,тут рішають не форумчаниrybkaandrew писав:я за!
DNK писав:АПНУ темку так як
Мені всеодно 21% [ 24 ]
Всього голосів : 112
вроді всім все ясно,а як не ясно то читайте цифри ті що вище.
Машина попаде в тюніг чи на 112 людей пофіг?
Андрій!Якщо чесно,то мені наразі це абсолютно непринципово,але модери мають бути послідовними,визначивши чіткі критерії для потрапляння до розділу тюнінгrybkaandrew писав:DNK, +1 давно пора в тюнінг !!!! я за!![]()
DNK писав:я не макаю ,просто бачув Вашу машинку ,тай взагалі роботи зроблено море а значить зроблено багато удосконалень(тюнігу )
http://shkolazhizni.ru/archive/0/n-1336/
до речі,був комплект і на седан з спорт-комплектації,але вже забрали.rybkaandrew писав:luav, бомба!!!скільки все винесло ??
LEgEnDA писав:luav, таки зробив... круто.. На скільки швидко качає компресор?
думаю,що так.за 400 грн компресор +проводку найти абсолютно реально.ту систему дуже часто глушать,бо не кожен собі може довзолити купити нові аморти за 3000 грн.Хоча мені ця опція подобається.Заради неї відмовивася від ідеї амортів коні на своїй машині :)LEgEnDA писав:luav, а можна дістати сам такий компресор за адекватні гроші?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість