ага і їздити як старий пердун ,бо мотор шлапаків не стігуєFAST писав:шини перід 225/45 зад 235/45 або 255/40 якщо диски позволять

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ага і їздити як старий пердун ,бо мотор шлапаків не стігуєFAST писав:шини перід 225/45 зад 235/45 або 255/40 якщо диски позволять
то що тобі подобається то не значить шо має всім подобатися...FAST писав:шукай з полками, то старий німецький стиль, до омеги ліпше не придумаєш!! шини перід 225/45 зад 235/45 або 255/40 якщо диски позволять
+1rybkaandrew писав:ага і їздити як старий пердун ,бо мотор шлапаків не стігує![]()
![]()
але як вони себе ведуть на київській трасіzelja писав:ну шо класно їздити по наших дорогаг з розпорками і комплектом амортизаторів КОНІ
не спорю зі спортивної сторони Респект і уважуха!!!rybkaandrew писав:але як вони себе ведуть на київській трасіzelja писав:ну шо класно їздити по наших дорогаг з розпорками і комплектом амортизаторів КОНІвідчуваєш себе як в спорт карі :)
Ігор!На 2,0 мотор максимум 16 диски.І то в розмірі 205/60 Р16,який буде практично ідентичний 205/65 Р15,що рекомендовано заводом.Для наших доріг і моторів навіть 225/55 Р16 заширокі,а ви хочете 17-ті диски втулити ще й з низьким профілем.zelja писав:що порадиш?rybkaandrew писав:zelja, тепер тільки не підведи в резині![]()
Андрій!Завдання треба встановлювати під завдання авто.Наприклад,я їжджу 99% свого пробігу по Львову.З них 80-90% по центру міста де колії і т.д.Живу на Левандівці,тому й катаюсь по Шевченка.Мені то заниження нафіг не потрібно.У нас не дороги як в бундесі.Інша справа,якщо людина їздить багато по трасі і по дорогах не західної,а центральної та східної України.Тоді вже можна і про заниження мріяти і диски ставити навіть і 17-18.А при наших умовах їзда на таких дисках і кліренсі буде справжніми тортурами,бо для повсякденної їзди вони абсолютно не підходять.Я розумію,що звонішінй вигляд важливий,але не настількиrybkaandrew писав:16" теж варіантале без заниження ніяк
якщо без обвісу то проблеми у заниженні -30 не бачуluav писав:Тоді вже можна і про заниження мріяти і диски ставити навіть і 17-18.А при наших умовах їзда на таких дисках і кліренсі буде справжніми тортурами,бо для повсякденної їзди вони абсолютно не підходять.Я розумію,що звонішінй вигляд важливий,але не настільки
при -30 заниженні ви навіть через коліїне сркізб проїдите.я вже мовчу про експлуатацію в зимовий період.якщо це буде виключно машина вихідного дня,то це вже інша розмова.для повсякденної їзди це не для насrybkaandrew писав:якщо без обвісу то проблеми у заниженні -30 не бачуluav писав:Тоді вже можна і про заниження мріяти і диски ставити навіть і 17-18.А при наших умовах їзда на таких дисках і кліренсі буде справжніми тортурами,бо для повсякденної їзди вони абсолютно не підходять.Я розумію,що звонішінй вигляд важливий,але не настільки+ хороші диски - це вже залог успіху
тим хочу сказати ше обовязково в машину вкласти тисячі шоб вона нормм виглядала,достатньо заниження і дисків хороших і великихluav писав:Про хороші диски і залог успіху щось не зрозумів
тіпа мені поставити 17 і занизитися і Форд Ескорт перетвориться на Форд ЖТІ?rybkaandrew писав:ше обовязково в машину вкласти тисячі шоб вона нормм виглядала,достатньо заниження і дисків хороших і великих
типу так :)Vusiko писав:Форд Ескорт перетвориться на Форд ЖТІ?
крутоrybkaandrew писав:типу так
rybkaandrew писав:тим хочу сказати ше обовязково в машину вкласти тисячі шоб вона нормм виглядала,достатньо заниження і дисків хороших і великихluav писав:Про хороші диски і залог успіху щось не зрозумів
Vusiko писав:тіпа мені поставити 17 і занизитися і Форд Ескорт перетвориться на Форд ЖТІ?rybkaandrew писав:ше обовязково в машину вкласти тисячі шоб вона нормм виглядала,достатньо заниження і дисків хороших і великих
то ви як мала дитина , які дівчата в мої машинці, ніяких плям мені не треба в салоні розкішномуluav писав:.Дівчата,які будуть їхати з вами,набагато
я їжджу тижнямиluav писав:треба на тижден до Львова покататись,А потім вже поговоримо далі.На трасі заниження+диски-класно,але не для повсякденної їзди по розбитих дорогах Львова
а я нікого не переконую!!! висловлюю свою думкуzelja писав:то що тобі подобається то не значить шо має всім подобатися...
от я і про вигляд, з полками вигляд кращий!!zelja писав:мені головне комфорт і вигляд !
ше розпорок не ставив, а вот коняками задоволений по вухаzelja писав:А в тебе дріфт , ну шо класно їздити по наших дорогаг з розпорками і комплектом амортизаторів КОНІ
динаміка не залежить від ширини шини, а віж загального розміра колеса, тому не закидуй тутrybkaandrew писав:ага і їздити як старий пердун ,бо мотор шлапаків не стігує
бла бла бла, жаба давитьrybkaandrew писав:але як вони себе ведуть на київській трасі відчуваєш себе як в спорт карі
ти впевнений??? говориш з власного досвіду, чи знову пальцем в небо??luav писав:А при наших умовах їзда на таких дисках і кліренсі буде справжніми тортурами,бо для повсякденної їзди вони абсолютно не підходять
труrybkaandrew писав:достатньо заниження і дисків хороших і великих
Про дівчат я сказав до до слова.Ви в таксі оцінюєте диски?Вони більше потрібні для вашого его.Ваш пересічний пасажир набагато більше оцінить роздільну кліму,нормальні сидіння або теплий салон зранку зимоюrybkaandrew писав:то ви як мала дитина , які дівчата в мої машинці, ніяких плям мені не треба в салоні розкішномуluav писав:.Дівчата,які будуть їхати з вами,набагато![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей