Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Автомобіль "для душі"
-
- Ім'я:Назар
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
BMW 540 - это как девушка с сиськами 5-го размера. Вроде и через чур, но так круто=)
-
- Стать:жінка
Re: Автомобіль "для душі"
VeRMyT,
123 оце дійсно для душі !

123 оце дійсно для душі !
- P@sha
- Ім'я:Павло
Дивлюсь на цю Прелюд вже давно, але боюсь невитягну по фінансам. Класна машина.Sheff писав:P@sha,
http://auto.ria.ua/auto_honda_2656505.html
Технічний стан ідеальний. 2.0 турбо, Full Throttle Shift, підвіска поліуретан, ковані диски, "мозги" з можливістю програмування, масла не бере взагалі (бо відсічка на 5,5 тис), налаштована на 92-й бензин, робочий кондиціонер. Пошкодження були, але незначні.
Власник - один з кращих Хонда-мотористів в Україні. Робив, "свапив" і відстроював дуже багато моторів по Україні. Після того як вбив перший турбований мотор, отримав дуже цінний досвід і побудував новий з оглядом на надійність. І ніхто його на драг, з того часу, не зміг витягнути.
Продає тільки через те, що потрібно седан.
По ціні, думаю, зможеш домовитись, щоб влізти в бюджет.
Тут історія встановлення турби, зварки колектора і всяке різне.
WEST MOTOR SPORT
- P@sha
Також дуже цікавий варіант, дивився таку за 6000 в гіршому стані, але коли взнав про вартість запчастин на неї... відразу забув.VeRMyT писав:або це ....
думаю один з накращих варіантів ...
http://auto.ria.ua/auto_mercedes-benz_3661724.html
На такі машини потрібно ставити оригінал, там не зколхозиш...
Дякую.
WEST MOTOR SPORT
-
P@sha писав:Також дуже цікавий варіант, дивився таку за 6000 в гіршому стані, але коли взнав про вартість запчастин на неї... відразу забув.
як хочеш шось з такого варіанту для вихідного дня .... то думаю будь-яку машину не тре колхозити ....
BMW 540 - это как девушка с сиськами 5-го размера. Вроде и через чур, но так круто=)
- P@sha
Машина має бути не тільки віхідного дня... щось середнє. Бензиноїдів з розходом 15-20 літрів також недуже би хотілось.VeRMyT писав:P@sha писав:Також дуже цікавий варіант, дивився таку за 6000 в гіршому стані, але коли взнав про вартість запчастин на неї... відразу забув.
як хочеш шось з такого варіанту для вихідного дня .... то думаю будь-яку машину не тре колхозити ....
Планується щоденне використання, тобто стан має бути відповідним.
WEST MOTOR SPORT
-
- Контактна інформація:
vovka, а чим 200СХ гамно?:) просто цікаво
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
мені не подобається візуальноFly писав:а чим 200СХ гамно?:) просто цікаво

- P@sha
200СХ, якшо чесно, то взагалі "мечта" але за хороші варіанти просять більше 10000, а брати щось на реставрацію... ПОКИ немає бажання.vovka писав:мені не подобається візуальноFly писав:а чим 200СХ гамно?:) просто цікавоа так то певно нормальна машина
Машина, в якої піднімаються фари в мене буде колись ПОЛЮБОМУ, бо то дитяча моя мрія

WEST MOTOR SPORT
Зустрінся. Подивись. Поспілкуйся. А потім будеш робити припущення.P@sha писав:Дивлюсь на цю Прелюд вже давно, але боюсь невитягну по фінансам.

- P@sha
Якщо він до 1 травня її непродасть, то обов'язково зустрінусь і поговорю. Я просто закордоном. Реально цікава мені машина... ще й львівська, нікуди непотрібно їхати.Sheff писав:Зустрінся. Подивись. Поспілкуйся. А потім будеш робити припущення.P@sha писав:Дивлюсь на цю Прелюд вже давно, але боюсь невитягну по фінансам.
Дякую.
WEST MOTOR SPORT
- P@sha
Також дуже цікавлять Хонди Civic/CRX з мотором В16 А2.
Знаю, що це рідкість, але якщо хтось надумає продати таке (у Львові), будьласка дайте знати. Дякую.
Знаю, що це рідкість, але якщо хтось надумає продати таке (у Львові), будьласка дайте знати. Дякую.
WEST MOTOR SPORT
Такі авто продають за нерозумні гроші, не продають взагалі або вбиті в хлам (пошукай розборки Bobbsta, Romich'a i Traxim'a на Хонда Мафія). В радикальній більшості В16А2 - свап. Принаймі, я знаю тільки 3 оригінальних В16А2 (VTI/Si), котрі світились в продажі за останні 3 роки.P@sha писав:Також дуже цікавлять Хонди Civic/CRX з мотором В16 А2.
Зазвичай (близько Львова), свап робить власник рекомендованої Прелюди. А якщо робить не він, то потім свапнутий В16А2 приїжджає до власника Прелюди. Або він їде до B16Ax, B18Cx, K20xx... Щоб зробити/налаштувати нормально. :)
(Є ще Фальчук в Івано-Франківську, але то окрема історія).
P.S. В Червонограді є Сівік 5-й, седан, за $10К.
P.P.S. Свап робиться за один день. Вартість ~$2,5K.
Недавно ходили слухи, що продається цей унікальний автомобіль, з великої букви "А".
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
а чи є смисл свапити в CRX той B16A2 за ці гроші ? той мотор в стоці на сьогоднішній день не стяне ніодного драгрейсінгу у львові.. хіба що для душі то мається на увазі по місту пожужати..Sheff писав:P.P.S. Свап робиться за один день. Вартість ~$2,5K.
чи не краще засвапити відразу дволітровий мотор ? (була така хонда у львові на гонках з молдови).
-
- Ім'я:Василь
- Номер:ВС 1439 АК
P@sha, візьми собі БМВ скромну трійочку в хорошому стані і не парся, хіба що будеш на бензик витрачати, а так авто хороше..
- P@sha
Дякую всім за інформацію. Оскільки я не Гонщег, то стокового В16 мені б з головою вистачило, свап... діло дороге, або якщо самому робити то геморойне. Бажано вже авто готове взяти...
Нарахунок вишневого Прелюда - це бомба, дуже би хотілось таку цяцьку, але я СУМНІВАЮСЬ що домовимся нарахунок фінансової сторони... хоча якщо власник непродасть її до мого приїзду, обовязково звяжусь з ним і поспілкуюсь.
А синій Civic, той шо по лінку, він продається чи ні?! я щось незрозумів.. і ціна?!
Нарахунок вишневого Прелюда - це бомба, дуже би хотілось таку цяцьку, але я СУМНІВАЮСЬ що домовимся нарахунок фінансової сторони... хоча якщо власник непродасть її до мого приїзду, обовязково звяжусь з ним і поспілкуюсь.
А синій Civic, той шо по лінку, він продається чи ні?! я щось незрозумів.. і ціна?!
WEST MOTOR SPORT
-
а вот таку річ ???

і ексклюзив і може себе показати не з гіршої сторони....
або
в 21 кузові .... і ретро і казали шо їде непогано ...

або
Wawa писав:візьми собі БМВ скромну трійочку в хорошому стані і не парся

Востаннє редагувалось Суб, 05 березня 2011, 16:41 користувачем VeRMyT, всього редагувалось 1 раз.
Кілька тижнів тому чув, що продавався. Особисто не перевіряв інформацію і не цікавився ціною.P@sha писав:А синій Civic, той шо по лінку, він продається чи ні?! я щось незрозумів.. і ціна?!
- P@sha
Ауді таку знайти нереально в стані хоча б нормальному... я радився нарахунок такої, якщо ше й повнопривідна, то взагалі класно.VeRMyT писав:а вот таку річ ???
абоWawa писав:візьми собі БМВ скромну трійочку в хорошому стані і не парся
21 БМВ нехочу...
Дякую.
WEST MOTOR SPORT
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 28 гостей