да ладно!! была е39 це саме те що треба!Breaker писав:та бо шо то за діски паражнякові? Оранжева оптіка спереду взагалі ужас. Білий колір в народі нинчє не в моді. А задня оптіка як кусок пластмаси.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
BMW 5 Series 523 Е39 Ваші відгуки
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
- Breaker
Re: BMW 5 Series 523 Е39 Ваші відгуки
LEgEnDA, axel, нєа народ... У нас більшість купують чорні, але ніяк не білі. Огляніться навколо, в яких кольорах у нас такі бмв, а?
Причім тут стрьомно чи не стрьомно, коли мова йде про попит? Чорна або срібна продасться скоріше ніж біла

Востаннє редагувалось П'ят, 04 березня 2011, 00:08 користувачем Breaker, всього редагувалось 2 разів.
- Babak
- Адміністратор
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
може хтось наведе цифри? наприклад ходовка 

Блекджек і все таке!)
- Bumer
- Ім'я:Андрій
- Номер:BC5BX
головне стан машини,а не чорна чи біла,якщо вона не вбита,то куплять,+авто з 2.5механіка,на шкіріBreaker писав:Причім тут стрьомно чи не стрьомно, коли мова йде про попит? Чорна або срібна продасться скоріше ніж біла
а колір відносно кожного кузова індивідуально треба дивитись,на мою думку купують більшість чорні,бо існує стереотип,що бмв має бути чорне,та й багато їх чорних і темно синіх в пропозиції,а білих мало,наприклад,е39 я бачу в білому кольорі(але сніжно білому),а е38 ну ніяк,але тут починається "на вкус і цвет..." ,
в даній машині треба нормальну оптику поставити,гарні більші диски(про М-обвіс не згадую) і машина вже змінить свій вигляд в кращу сторону,все сказане ИМХО
ЗІ.наскільки я знаю автор теми вже все вирішив
https://www.facebook.com/groups/1431532603826575/
Ввічливість береже Ваші зуби, краще, ніж орбіт!
Ввічливість береже Ваші зуби, краще, ніж орбіт!
-
- Ім'я:Joni B
- Номер:ВС 0687 ВХ
полюбому куплятьBumer писав:головне стан машини,а не чорна чи біла,якщо вона не вбита,то куплять,

Breaker, тебе послухати, то пофіг чи машина розтріляна чи ні, головне шоб чорна, накрайняк срібна - то брєд

якшо афтар її перевірив і вона нормальна, то я думаю він не став би дивитись на фанарі і дицки, то всьо діло наживне і міняється

наношу радость и причиняю добро
- Taras LL
- Ім'я:Taras LL
- Номер:ВС3077НЕ
- Дякував (ла): 17 рази
- Подякували: 15 рази
Реально не думав, що тема підніме такий ажіотаж:) Насправді дякую всім за Ваші думки, поради, що розказали на що звернути увагу.
Стосовно машини - вирішив. Якщо її власник погодиться, то думаю на наступному тижні я її заберу. Про задню оптику - то
. Це факт. Ну це не проблема:) По заду удару не побачив, все ніби ОК. Ну то на перший погляд. Схиляюсь стосовно фонарів на колгоспний тюнінх. По базі машину пробив, - все ОК. Експерт подивився - номера не перебиті. По стану машини - ще всього не знаю, але перше враження хороше. Певна річ, я далекий від думки, що машина в таких роках може бути ідеальною, але задоволений побаченим.
Радує двигун. Моторист сказав, що двигун в хорошому стані, пробіг сказав відповідає реальності +- 30 тис. (звідки така цифра не знаю, але людині довіряю на всі 100%). Ходова ззаду - все ОК, сперду тре поміняти втулки стабілізатора. ДУЖЕ порадував салон. Чистий, не затертий, без подряпин. Наразі ніби все.
Чекаю, що скаже власник....
P.S. Тему не закриваю, може хтось ще щось скаже :)
. Ну і може мені ще треба буде спитати щось.
Стосовно машини - вирішив. Якщо її власник погодиться, то думаю на наступному тижні я її заберу. Про задню оптику - то

Радує двигун. Моторист сказав, що двигун в хорошому стані, пробіг сказав відповідає реальності +- 30 тис. (звідки така цифра не знаю, але людині довіряю на всі 100%). Ходова ззаду - все ОК, сперду тре поміняти втулки стабілізатора. ДУЖЕ порадував салон. Чистий, не затертий, без подряпин. Наразі ніби все.
Чекаю, що скаже власник....
P.S. Тему не закриваю, може хтось ще щось скаже :)

- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
axel, Bumer
завжди любив білі авто....фотки бомбові!
Taras LL, з твоїх дописів видно, що власник беріг авто, тому думаю, що переживати немає чого...ще раз можна все перевірити і якщо тобі дійсно подобається (ще краще, ти ловиш кайф від нього) - мені так здається завжди має бути під час купівлі авто - бери і не думай :)
завжди любив білі авто....фотки бомбові!
Taras LL, з твоїх дописів видно, що власник беріг авто, тому думаю, що переживати немає чого...ще раз можна все перевірити і якщо тобі дійсно подобається (ще краще, ти ловиш кайф від нього) - мені так здається завжди має бути під час купівлі авто - бери і не думай :)
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- Taras LL
- Ім'я:Taras LL
- Номер:ВС3077НЕ
- Дякував (ла): 17 рази
- Подякували: 15 рази
Vexler,
Дякую

- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Якщо не порішаються деякі нюанси то мабуть моя бмв також скоро буде в такій темі
Які зараз ціни на 2001 рік рейстайл?

Які зараз ціни на 2001 рік рейстайл?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей