Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
SportWagen new project by Pioneer
- Baseone
- Ім'я:Леша
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Не може бути щоб просадок не давало,тим більше два саба,і 20 квадратів!Реально поки все не зібрав,не купляй того кандера,а кинь нормальну проводку,ще і гроші залишаться!Кинь нормальний плюс, і проведи мінус новий на кузов тогож січення,і буде все просто шикарно!Полюбому будеш навалювати з такою системою,так що точно не помішає!!!!!Поміряй просадки десь через хвилин 20-30 прослуховування,і побачиш що просадки будуть!!!
- Pioneer
- Ім'я:Тарас
Re: SportWagen new project by Pioneer
ну ти смішний, та що ви вчипились того січення? з чого таке взяли що 20 кусків то замало? де таке написано? просадки вольтом може і будуть але їх не чути то факт + ще раз кажу в мене не спл і давки в машині не буде в мене ящик на 25 літрів, по всіх нормах 20 кусків то якраз для тої установки, нічого міняти не буду проводка вся дуже дорога і якісна, а кандьор під питанням просто влом 100$ за нього даватиBaseone писав:Не може бути щоб просадок не давало,тим більше два саба,і 20 квадратів!Реально поки все не зібрав,не купляй того кандера,а кинь нормальну проводку,ще і гроші залишаться!Кинь нормальний плюс, і проведи мінус новий на кузов тогож січення,і буде все просто шикарно!Полюбому будеш навалювати з такою системою,так що точно не помішає!!!!!Поміряй просадки десь через хвилин 20-30 прослуховування,і побачиш що просадки будуть!!!
- Baseone
Ну я ж не заставляю,а просто раджу,як би я зробив!!!А так думай сам!Машинка виходить просто СУПЕР!!!!
- Pioneer
та я розумію, але неможу зрозуміти чим підтверджені поради з чого така думка, забагато незавжди краще:) :)Baseone писав:Ну я ж не заставляю,а просто раджу,як би я зробив!!!А так думай сам!Машинка виходить просто СУПЕР!!!!
- Baseone
Повір!В цьому випадку,чим більше тим краще!Ясно що 50-70 квадратів немає сенсу!Зрозумій,що потужність що дає усь,це перероблений ток!Чим менше будуть просадки,тим і усю буде легше по житті,менше шансів буде загнати його в кліпп і т.д.,і т.п.,краще буде і звучання,в решті решт!Сам переконався в тому!
Просто ти будуєш досить пристойну систему,не за малі гроші!
Я ні в якому разі тебе не хочу переконувати,бачу ти сам шариш в тому що робиш!Моє діло тобі підсказати,а ти вирішуй!
Я ні в якому разі тебе не хочу переконувати,бачу ти сам шариш в тому що робиш!Моє діло тобі підсказати,а ти вирішуй!
- Baseone
Є бажання почитай: http://www.bassclub.ru/forum/forumdisplay.php?f=29 , там є багато корисного!!!
- Pioneer
так а звідки інформація що 20к для того усілка мало? це якраз його нормаBaseone писав:Повір!В цьому випадку,чим більше тим краще!Ясно що 50-70 квадратів немає сенсу!Зрозумій,що потужність що дає усь,це перероблений ток!Чим менше будуть просадки,тим і усю буде легше по житті,менше шансів буде загнати його в кліпп і т.д.,і т.п.,краще буде і звучання,в решті решт!Сам переконався в тому!
- Pioneer
я ще раз повторюю я непотребую басу в машині я роблю якісний звук, бас в мене буде на мініумі як ви того не розумієте. в мене навіть нема чим давити як я вже писав ящик 25 літрів закритий, все зроблено для SQBaseone писав:Є бажання почитай: http://www.bassclub.ru/forum/forumdisplay.php?f=29 , там є багато корисного!!!
- Baseone
Та я то зрозумів з самого початку!Ти не дивись на назву сайту,там і по SQ інфи досить!Короче чо сперечатись,кожен робить як знає :)
Респект тобі і уважуха за ГАРНУ ТАЧКУ!Продовжуй в томуж дусі!!!

- Малий
- Ім'я:Андрій
- Номер:0133
Знаю людей які роблячи машину на якість ставлять другий акумулятор, є люди, які кидають 2 дроти від плюса по 50 квадратів - нащо - істина проста - живлення замало не буває... ТО, що ти все робив дорогою і якісною проводкою - дуже добре, але живлення можна було зробити не дорогим дротом ДЛс (чомусь думаю, що ти його використав, або щось таке саме дороге), а звичайним українським ПВ-3 35 квадратів лише по тій причині, що там міді часом більше ніж в дроті зробленому в китаї на заводі для фірми ДЛС (всі ж дроти тепер роблять з переробки брухту і там відсоток міді дуже різний і точно нікому не відомий..
), а грошей український дріт коштує менеше... кароче в мене в фабії зараз проводка 20 квадратів китайським дротом (викинув би його нахрен...), кондюк на 1.5 фарада сабік в мене потужності аж 60 ват має... так циферки на вольтметрі так скачуть, що ппц..=) лампочки моргають в салоні..
Кажеш на якості без саба не чути? мідбас часом підсирає, атака змазана виходить, м"яса менеше... Кароче - піша для ума..=)

Кажеш на якості без саба не чути? мідбас часом підсирає, атака змазана виходить, м"яса менеше... Кароче - піша для ума..=)
- Pioneer
сам гон в тому що в мене нічого не просідає на самих піках мож чуть чуть лампочка блимає, я ніколи не слухаю музики при заглушеній машині, вже у всіх пробивав 20к якраз хватає такщо все я нічого міняти не буду тим більше на якийсь простий нефірмовий кабель, з таким розкладом можна було і лінійки українські використати і тож казати тіпа хз чи в DLS наложив туда срібла. а на рахунок SQ так є люди яким треба 50к бо мають по декілька усілків в мене рівень еовачка усь один і 20к мені зголовою хватає і ніц в мене не просідає просто акумулятор хороший :)Малий писав:Знаю людей які роблячи машину на якість ставлять другий акумулятор, є люди, які кидають 2 дроти від плюса по 50 квадратів - нащо - істина проста - живлення замало не буває... ТО, що ти все робив дорогою і якісною проводкою - дуже добре, але живлення можна було зробити не дорогим дротом ДЛс (чомусь думаю, що ти його використав, або щось таке саме дороге), а звичайним українським ПВ-3 35 квадратів лише по тій причині, що там міді часом більше ніж в дроті зробленому в китаї на заводі для фірми ДЛС (всі ж дроти тепер роблять з переробки брухту і там відсоток міді дуже різний і точно нікому не відомий..), а грошей український дріт коштує менеше... кароче в мене в фабії зараз проводка 20 квадратів китайським дротом (викинув би його нахрен...), кондюк на 1.5 фарада сабік в мене потужності аж 60 ват має... так циферки на вольтметрі так скачуть, що ппц..=) лампочки моргають в салоні..
![]()
- Малий
Питання закриваєм... нє, то нє... тим паче, що тебе то не хвилювло до того, а ми причепилися..

- Pioneer
народ вот вам машина побудована спеціалістами там 4 усілка і кабель 32 квадрата, тому на мій один 20 хватить :)

- Малий
То машина дяді Борі - в нього до речі 2 конденсатори на 3 Фаради кожен....
- Pioneer
тре пошукати таблицю розрахунків довжина на потужність споживання
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Ото ви роздули тему ппц 

- Baseone
Цю табдлицю я тові зверху ще давніше прікрипив!!!Pioneer писав:тре пошукати таблицю розрахунків довжина на потужність споживання
- Baseone
А ти думаєш різниця між 4awg та 2awg маленька?Яка різниця якого бренду силова проводка,найголовніше це щоб мідь була справжня,а не китайське залізо,покрите міддю!Повір,звичайний сварочний КГНВ,нашого виробництва,буде не чим не гірше чим DLS та ыншы відомі бренди!Pioneer писав:народ вот вам машина побудована спеціалістами там 4 усілка і кабель 32 квадрата, тому на мій один 20 хватить :)
- Baseone
Та справа не в тому що роздули!Просто людині хочеш щось підсказати добре,з чим сам стикався,а людина каже мені по...уй,в мене DLS!Ну роби як знаеш,як зробиш реально запроси на прослушку,дуже хочеться послухати :)LEgEnDA писав:Ото ви роздули тему ппц

- Pioneer
та по таблиці якраз і виходить 4 awg а це 20 квадраті, які питання? 5м дроту на споживання 800ват це 4awg 20к, я щось непойму, а то що зварочний дріт це хохма то я взагалі мовчу ніхто всвіті невикористовує такого (покажи мені хоть одну машину якісно запакована музикою і щоб в неї був зварочний дріт?) всі беруть брендові дроти а ліпити з чого небуть аби по дешевше я вже той варіант переріз краще довше але якісно і надійно! всьо закривайте за то мову я вже у спеціалісті пробивав і до судді колишнього дзвонив 20к це норма на мій усь.Baseone писав:Та справа не в тому що роздули!Просто людині хочеш щось підсказати добре,з чим сам стикався,а людина каже мені по...уй,в мене DLS!Ну роби як знаеш,як зробиш реально запроси на прослушку,дуже хочеться послухати :)LEgEnDA писав:Ото ви роздули тему ппц![]()
в товариша на такомуж усілку тільки різниця в тому що було два саби в 1ом було все ок, а цей усь я вам скажу має таку фігню що якщо іде просадка він перезагружається а такого ніколи в нас небуло бо хоч дріт і 20к але фірмовий! а рівняти його з якимось зварочним це те саме що рівняти мерседес і чері qq
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей