Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ВАЗ 21102
- Delfin
- Ім'я:Sasha
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
детонація
http://delfin.lviv.ua/
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Re: ВАЗ 21102
і то може бути, я щось не подумав)))Delfin писав:детонація
Серий, не їзди далі на АНП

- sergey
- Контактна інформація:
Delfin писав:детонація

Я думав що на інжектроі такого явищя бути не може - датчик детонації має якось то регулювати :)LEgEnDA писав:і то може бути, я щось не подумав)))
Я там раз заправився і було то давноLEgEnDA писав:Серий, не їзди далі на АНП

Завтра буде відео :)
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- sergey
- Контактна інформація:
Ну що я скажу.Був сьогодні в моториста.
Каже до мене:"Нова?" :) Я кажу що нє, відкрив капот, моторист каже що
мотор працює ідеально(якби ще він знав який там пробіг
) постояв, послухав.Звук той не появлявся.Вот так, пока їздю буде видно чи проявить той стук ще себе чи нє.Відео немає, бо немає що показувати - все працює ідеально

Каже до мене:"Нова?" :) Я кажу що нє, відкрив капот, моторист каже що
мотор працює ідеально(якби ще він знав який там пробіг

Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- FanateG
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
діло майстра боїться 

- Петро
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 17 рази
sergey, А завтра ти знову тут напишеш 

xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)
- sergey
- Контактна інформація:
FanateG писав:діло майстра боїться
Значить так, це осьовий люфт розпредвала.Не проявляється поки щоПетро писав:А завтра ти знову тут напишеш

- sergey
- Контактна інформація:
Розібрався з підсвіткою панелі приборів, просто вийняв і поставив лампочку назад і панель засвітилась як треба.Вроді працює, треба ночью провірити
Зато почав чудити дядя гена
На ХХ без нагрузки показує 13.7\8 волт.А якщо включити:дальній, протитуванні фари і обігрів заднього скла то просідає до 12.8 волт
Це по бортовому компьютері
Переміряю тестером прямо на клемах, якщо що то буду розбирати
Мотор так і стукає, хитрий
боїться мотористів 

Зато почав чудити дядя гена

Переміряю тестером прямо на клемах, якщо що то буду розбирати

Мотор так і стукає, хитрий

- Glibko
- Ім'я:Рома
- Номер:АТ8хх8CH
- Дякував (ла): 46 рази
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
бортовий показує те що має бути ..... якщо тестер то саме покаже гоняй дальше все пучком ....sergey писав:Зато почав чудити дядя гена На ХХ без нагрузки показує 13.7\8 волт.А якщо включити:дальній, протитуванні фари і обігрів заднього скла то просідає до 12.8 волт Це по бортовому компьютері Переміряю тестером прямо на клемах, якщо що то буду розбирати
https://www.vtulka.com.ua
https://polyboots.com.ua
https://www.bailcast.com.ua
https://polyboots.com.ua
https://www.bailcast.com.ua
- sergey
- Контактна інформація:
Був я терироріально біля базарчика на Перфецького, рішив зайти.Бо мій ZIC вже став чьорний і рідкий як борщ
Почав з масла, попитав я про Q8, Addinol, Neste, Polo
ніхто ні слухом ні духом.Пожимають плечима і роблять вот так
Пропонують WOLF, ELF і Fuchs (він же Тітан).Я так незнаю, що брати.Хочу Neste, Polo, Addinol, Polo(є ньюанс, якщо масло буде брати, то 200 гр мене не спасуть, а кварту - 0.9л я незнаю чи найду).
Якщо з фільтрами все більш-менш понятно.Масляний - Knecht(35 грн), повіртяний і паливний SCT(20+20 грн).То з маслом я незнаю що робити вообще

Чуть не забув, ще треба пильник шруса внутрішній :)

Почав з масла, попитав я про Q8, Addinol, Neste, Polo

Пропонують WOLF, ELF і Fuchs (він же Тітан).Я так незнаю, що брати.Хочу Neste, Polo, Addinol, Polo(є ньюанс, якщо масло буде брати, то 200 гр мене не спасуть, а кварту - 0.9л я незнаю чи найду).
Якщо з фільтрами все більш-менш понятно.Масляний - Knecht(35 грн), повіртяний і паливний SCT(20+20 грн).То з маслом я незнаю що робити вообще

Чуть не забув, ще треба пильник шруса внутрішній :)

- shaman
- Ім'я:Святослав
- Подякували: 23 рази
Їзди далі на зіку, я вже 50 тисяч на ньому, півсинтетика, нормальне масло по співвідношенню ціна\якість, і літраж в 4 літри якраз!sergey писав:Q8, Addinol, Neste, Polo
з цим не тормози ні дня, ще й при такій погоді, пильник недорогий, а граната в 5 разів дорожча, а ще як вилетить десь в дорозі, буде невесело, в мене таке вже було, обрізало шліци і роби що хочеш посеред поля.... Доречі на зовнішні є пильники з поліуретану, собі такі ставити буду, ціна невелика. Питай в Глібка, він ними промишляєsergey писав:Чуть не забув, ще треба пильник шруса внутрішній
-
- Ім'я:Назар
- Номер:XXXL
- Контактна інформація:
shaman, +1
- sergey
- Контактна інформація:
Спортився кажуть Зік, неподобається він мені - мотор дуже шумить, в жару він як вода тече.Вже багато хто його зливав ще не виїздивши 2-3 тис. км.shaman писав:Їзди далі на зіку, я вже 50 тисяч на ньому, півсинтетика, нормальне масло по співвідношенню ціна\якість, і літраж в 4 літри якраз!
На днях поміняю, зараз нікуда не їздю.shaman писав:з цим не тормози ні дня, ще й при такій погоді, пильник недорогий, а граната в 5 разів дорожча, а ще як вилетить десь в дорозі, буде невесело, в мене таке вже було, обрізало шліци і роби що хочеш посеред поля.... Доречі на зовнішні є пильники з поліуретану, собі такі ставити буду, ціна невелика. Питай в Глібка, він ними промишляє

- FanateG
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
лий нігрол. :) він не тече так як Зік.sergey писав: Спортився кажуть Зік, неподобається він мені - мотор дуже шумить, в жару він як вода тече.Вже багато хто його зливав ще не виїздивши 2-3 тис. км.
- shaman
- Ім'я:Святослав
- Подякували: 23 рази
перший раз за таке чую, це одне з недорогих масел яке невигідно підробляти через металічну тару, в мене пів родини працює в сфері автотоварів, знав би це давноsergey писав:Спортився кажуть Зік
можеш підкріпити лінками на якісь форуми? чи це зі слів людей на сервісах та базарах?sergey писав:Вже багато хто його зливав ще не виїздивши 2-3 тис. км.
- sergey
- Контактна інформація:
Базарників ніколи не слухаюshaman писав:можеш підкріпити лінками на якісь форуми? чи це зі слів людей на сервісах та базарах?

В Мерседес заливали, несподобалось, Ельф значно краще

На форумах не дуже добре відзиваються

Вот іменно недорогих, краще за ті гроші Ельф - дуже непогане масло за свої гроші.shaman писав:перший раз за таке чую, це одне з недорогих масел яке невигідно підробляти через металічну тару, в мене пів родини працює в сфері автотоварів, знав би це давно

- sergey
- Контактна інформація:
Купив коє які запцацки
Масло, фільтри, пильник.Все купив на вул.Перфецького.Бо мав біля Гелікона то всьо поміняти
Масло вибрав TITAN SYN MC 10w40 - зроблено в Германії, незнаю чи підробка, але кажуть що ці масла ще ніхто не підробляв, невигідно.
Знайшов за 180 грн :) Були там і Elf і Бізон, і ще там щось, але вибрав це, надіюсь воно оправдає високоє довєріє
Маслянний фільти - Knecht.Гарна, оранжева коробочка, ще б не підробка то вообще було б класно
Повітряний і паливний SCT, бо Бош дорогий, а Knecht ще дорожче - около 70 грн.
Пильник АТ, чи АТЕ з змазкою, хомутами і прочьоми прибамбасами
Саме головне, зранку заїхав на СТО, типу вже домовився.Приїжаю, каже в мене багато роботи, давай типу завтра
Спортив мені настрій,
ну їх всіх.

Масло, фільтри, пильник.Все купив на вул.Перфецького.Бо мав біля Гелікона то всьо поміняти

Масло вибрав TITAN SYN MC 10w40 - зроблено в Германії, незнаю чи підробка, але кажуть що ці масла ще ніхто не підробляв, невигідно.
Знайшов за 180 грн :) Були там і Elf і Бізон, і ще там щось, але вибрав це, надіюсь воно оправдає високоє довєріє

Маслянний фільти - Knecht.Гарна, оранжева коробочка, ще б не підробка то вообще було б класно

Повітряний і паливний SCT, бо Бош дорогий, а Knecht ще дорожче - около 70 грн.
Пильник АТ, чи АТЕ з змазкою, хомутами і прочьоми прибамбасами

Саме головне, зранку заїхав на СТО, типу вже домовився.Приїжаю, каже в мене багато роботи, давай типу завтра

ну їх всіх.
-
- Ім'я:Назар
- Номер:XXXL
- Контактна інформація:
sergey, незнаю я б побоявся його заливати
краще було залити той же ЗІК але раніше десь на 7-8 тис поміняти знов.

краще було залити той же ЗІК але раніше десь на 7-8 тис поміняти знов.
- sergey
- Контактна інформація:
А чьо?nazarok1990 писав:незнаю я б побоявся його заливати![]()

Чути про нього не хочюnazarok1990 писав:краще було залити той же ЗІК але раніше десь на 7-8 тис поміняти знов.

Я подзвонив на Замарстинівську, там був Addinol і fuchs(titan) 190 і 195 грн відповідно.Ще є Несте але воно тільки на Навроцького і 203 грн.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей