Нет:) Просто встретился знак который заинтересовал. Порылся в ПДД и не нашол исчерпывающий ответ на свой вопрос.azakharchuk писав:Да не думаю, скорее всего, ищет способ легально парковаться по центру.Igor_Lviv писав:Я так розумію, людина просто пришпилюється.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ПДР або хто сумнівається в правильності своїх дій на дорозі.
- Stranger
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Sally
- Ім'я:Оля
- Стать:чоловік
- Номер:B3
Re: ПДР або хто сумнівається в правильності своїх дій на дор
це твоя суб"єктивна думка тільки.Stranger писав:и не нашол исчерпывающий ответ
zubylo.lviv.ua
- Stranger
Офигеть. Ну как можно утверждать то чего не знаете?Sally писав:ні, там 1 полоса і за це штрафують, так шо не вимахуйся тамazakharchuk писав: Я могу считать, что там две полосы или нет?
Всё молчу... с дамами спорить весполезно...
-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
Sally
В дополнение к просьбе внимательно читать правила, добавлю просьбу внимательно читать вопросы. Ответ "1 полоса" в список ожидаемых ответов вообще не входил.
Одной полосы там не может быть по определению, так как их там как минимум две. Одна по направлению от Стрыйской, вторая - к Стрыйской.
А вопрос был в том, обязан ли я считать что их больше чем две (а ширина дороги позволяет), или могу считать, что их всего лишь две: попутная и встречная. Т.е. вопрос стоит между 2 и 3/4, а не между 1 и 2.
Но тем не менее, а за что там штрафуют (ну кроме скорости, а чтобы именно с рядностью)?
В дополнение к просьбе внимательно читать правила, добавлю просьбу внимательно читать вопросы. Ответ "1 полоса" в список ожидаемых ответов вообще не входил.
Одной полосы там не может быть по определению, так как их там как минимум две. Одна по направлению от Стрыйской, вторая - к Стрыйской.
А вопрос был в том, обязан ли я считать что их больше чем две (а ширина дороги позволяет), или могу считать, что их всего лишь две: попутная и встречная. Т.е. вопрос стоит между 2 и 3/4, а не между 1 и 2.
Но тем не менее, а за что там штрафуют (ну кроме скорости, а чтобы именно с рядностью)?
- Sally
господи... ти що з дуба впав?! я там їжджу от і знаю! і ще вчилась добре, коли мені правила роз"яснювали! і не додумую до правил якихось своїх трактувань! це знають всі водії на дорозі, а для тих, в кого особливе своє трактування правил, тут є окрема тема, їм там привіти передають! навіть дві теми!Stranger писав:Офигеть. Ну как можно утверждать то чего не знаете?
zubylo.lviv.ua
-
Кстати, интересно бы еще заглянуть в книгу ПДД с комментариями, но она у меня ездит в машине (там от нее пользы больше :)). Завтра, если не забуду, то возьму в офис, может там есть что-то более исчерпывающее.Stranger писав:Нет:) Просто встретился знак который заинтересовал. Порылся в ПДД и не нашол исчерпывающий ответ на свой вопрос.
- Sally
1. штрафують за рядність.azakharchuk писав:Но тем не менее, а за что там штрафуют (ну кроме скорости, а чтобы именно с рядностью)?
2. по одній полосі в кожному напрямку.
нє ну ти звичайно можеш доводити і в суді свою правоту, може і проканає. особисто я собі пригод не шукаю
zubylo.lviv.ua
-
Sally писав:Stranger, ти десь бачив в пдр дозвіл паркуватись в лівій смузі на дорозі з двостороннім рухом?
ПДД писав:15.3. У населених пунктах зупинка і стоянка транспортних засобів дозволяються на лівому боці дороги, що має по одній смузі для руху в кожному напрямку (без трамвайних колій посередині) і не розділена розміткою 1.1, а також на лівому боці дороги з одностороннім рухом. Якщо дорога має бульвар або розділювальну смугу, зупинка і стоянка транспортних засобів біля них забороняються.
Когнитивный диссонанс? Скромнее надо быть. :)Sally писав:і ще вчилась добре, коли мені правила роз"яснювали!
- Stranger
Вот вот, я имел ввиду именно ПДД с комментариями когда говорил про офф трактовку ПДД :) Если не затруднит, загляните пожалуйста туда по поводу всем уже надоевшей таблички 7.9. Заранее спасибоazakharchuk писав:Кстати, интересно бы еще заглянуть в книгу ПДД с комментариями, но она у меня ездит в машине (там от нее пользы больше :)). Завтра, если не забуду, то возьму в офис, может там есть что-то более исчерпывающее.Stranger писав:Нет:) Просто встретился знак который заинтересовал. Порылся в ПДД и не нашол исчерпывающий ответ на свой вопрос.
- Stranger
Sally, обещал молчать... но немогу
Угораю...
Пишите ещё.
С уважением

Пишите ещё.
С уважением
-
Вот ты сама себе противоречишь, либо мы по-разному трактуем "штраф за рядность".Sally писав: 1. штрафують за рядність.
2. по одній полосі в кожному напрямку.
В моем понимании, это штраф за не соблюдение рядности. Т.е. движение в левой полосе при свободной правой. Таким образом, нарушение рядности при наличии всего одной полосы в каждую сторону просто невозможно.
Я, честно говоря, никогда не видел там ГАИшников, они обычно стоят уже под мостом и штрафуют за скорость (раньше, когда перед переездом был знак Стоп, еще на него ловили). Если и штрафуют, то штрафуют мало. Так как большая половина водителей едут ближе к осевой, что существенно усложняет обгон. Так как нужно чтобы была свободная встречка, а если бы они жались к правой стороне, то можно было бы обгонять иногда даже не выезжая на встречку вообще.
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
О! Чергове вільне трактування. Шукайте в "офіційних коментарях" відміну цього:Stranger писав:Офигеть. Ну как можно утверждать то чего не знаете?Sally писав:ні, там 1 полоса і за це штрафують, так шо не вимахуйся тамazakharchuk писав: Я могу считать, что там две полосы или нет?
Всё молчу... с дамами спорить весполезно...
11.1. Кількість смуг на проїзній частині для руху нерейкових транспортних засобів визначається дорожньою розміткою або дорожніми знаками.
На Луганській є розмітка. По одній смузі для руху в кожному напрямку.
Звісно, місцями може і стерта.
А штрафують ось за це:
14.6. Обгін заборонено:
б) на залізничних переїздах і ближче ніж за 100 м перед ними;
плюс
20.4. Якщо перед переїздом немає дорожньої розмітки або дорожніх знаків, що визначають кількість смуг руху, рух транспортних засобів через переїзд дозволяється лише в один ряд.
-
Stranger
Итого, данное определение нам ничего не дает. Так как, что оно означает, когда разметка есть, было и так понятно. А что она означает, когда разметки нет все еще не то, чтобы непонятно, но двусмысленно.
В описании знаков 3.34-3.37 табличка 7.9 отдельно не упоминается.ПДД с комментариями писав: Табличка 7.9 "Полоса движения" применяется для указания полосы, на которую распространяется действие знака или светофора (как правило, при наличии разметки на проезжей части дороги), под которыми установлена эта табличка. При этом знак (светофор) вместе с табличкой располагается над полосой движения.
Итого, данное определение нам ничего не дает. Так как, что оно означает, когда разметка есть, было и так понятно. А что она означает, когда разметки нет все еще не то, чтобы непонятно, но двусмысленно.
- Stranger
Во первых, Вы привели неполный текст этого пункта.Igor_Lviv писав:О! Чергове вільне трактування. Шукайте в "офіційних коментарях" відміну цього:
11.1. Кількість смуг на проїзній частині для руху нерейкових транспортних засобів визначається дорожньою розміткою або дорожніми знаками.
Во-вторых, это правило дополняется (не отменяется, не перекручивайте!) самими же ПДД.
Нельзя выдергивать отдельные фразы с контекста.
- Igor_Lviv
Думаю, ще сторінок 3-5 можна поговорити на цю тему.azakharchuk писав:Итого, данное определение нам ничего не дает. Так как, что оно означает, когда разметка есть, было и так понятно. А что она означает, когда разметки нет все еще не то, чтобы непонятно, но двусмысленно.
Додати нових трактувань ПДР, спробувати з'ясувати якісь банальні речі, пошукати роз'яснень...
Маю запитання, на рахунок "двоякості".
Одне трактування стрілки за відсутності розмітки мені зрозуміле. Керуючись:
а) п.11.1.: "Кількість смуг на проїзній частині для руху нерейкових транспортних засобів визначається дорожньою розміткою або дорожніми знаками, а за їх відсутності - самими водіями з урахуванням ширини проїзної частини відповідного напрямку руху, габаритів транспортних засобів і безпечних інтервалів між ними".
б) смуга руху - поздовжня смуга на проїзній частині завширшки щонайменше 2,75 м, що позначена або не позначена дорожньою розміткою і призначена для руху нерейкових транспортних засобів
Ми самі визначаємо де ця смуга.
Які є ще варіанти "двоякості" (двусмысленности - рос.) стрілки? Включаю фантазію і нічого більше придумати не можу. Маю на увазі такого, що б не суперечило ПДР.
Дякую. Очікую на відповідь.
- Igor_Lviv
Не займайтесь дурницями, просто так, аби щось написати!Stranger писав:Во первых, Вы привели неполный текст этого пункта.Igor_Lviv писав:О! Чергове вільне трактування. Шукайте в "офіційних коментарях" відміну цього:
Во-вторых, это правило дополняется (не отменяется, не перекручивайте!) самими же ПДД.
Нельзя выдергивать отдельные фразы с контекста.
В даному випадку - мова ішла про вул. Луганську, де розмітка є та про штрафування за проїзд залізничного переїзду. Тому, цитат, що я навів - більш ніж достатньо.
На цитування навіть цілого пункту, не маючи аргументів можна писати "Ви "видьорнули" один пункт - цитуйте ПДР повністю".

Цитати з ПДР, що регламентують їзду та штрафування на вул. Луганській наведені в повному та достатньому обсязі.
Чи у Вас знову своє трактування ПДР? Тоді вкажіть конкретно, що мною не наведено і яке це має відношення до штрафів на вул. Луганській за проїзд залізничного переїзду.
Дякую. Також - очікую змістовну відповідь, а не... "А у нас сегодня кошка родила котят вчера".
- Sally
це якийсь капєц...
azakharchuk, називай ту "рядність" як хочеш. там одна смуга в кожному напрямку, тому коли ти об"їжджаєш когось, то ти не випереджаєш, а обганяєш, і навіть якщо невидно розмітки на дорозі чи нема знаків, то там є обмеження: колія, поворот, пішохідний перехід, які обгін забороняють, таким чином ти порушуєш, обганяючи і думаючи, що випереджаєш. даіншники там бувають і саме таких от як ти вумних і ловлять.
azakharchuk, називай ту "рядність" як хочеш. там одна смуга в кожному напрямку, тому коли ти об"їжджаєш когось, то ти не випереджаєш, а обганяєш, і навіть якщо невидно розмітки на дорозі чи нема знаків, то там є обмеження: колія, поворот, пішохідний перехід, які обгін забороняють, таким чином ти порушуєш, обганяючи і думаючи, що випереджаєш. даіншники там бувають і саме таких от як ти вумних і ловлять.
zubylo.lviv.ua
- Stranger
Igor_Lviv, Нда....
Простите, но далее дискутировать с Вами смысла не вижу. Не поймите меня правильно, но спорить с Вами и Sally более не буду.
Можете считать что уделали меня. Иначе, не понимая сути поставленных вопросов, Вы затяните беседу надолго.
Покорно Ваш
Простите, но далее дискутировать с Вами смысла не вижу. Не поймите меня правильно, но спорить с Вами и Sally более не буду.
Можете считать что уделали меня. Иначе, не понимая сути поставленных вопросов, Вы затяните беседу надолго.
Покорно Ваш
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
хм, а мене Stranger теж змусив задуматися над тим знаком ... Але я думаю - там все значно простіше : той , хто вішав ту табличку просто вважав бруківку між коліями одною смугою! 

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Контактна інформація:
правильно, нИма питань (доречі біля оксани на личаківській можна їхати по рейкам 2 трамваю, це вважати одним рівнем?)Sally писав: якщо колія на одному рівні з дорогою, то рух по ній дозволяється, якщо ніякими знаками не забороняється. чи може теж неправильно? Це до речі в питаннях на екзамені часте запитання
Я писав про інше:
Sally писав:трамвайна колія це також смуга.
тобто у визначенні смуги вказано "нерейкові т.з."igorok писав:смуга руху — поздовжня смуга на проїзній частині завширшки щонайменше 2, 75 м, що позначена або не позначена дорожньою розміткою і призначена для руху нерейкових транспортних засобів;
тут треба уточнити " в крайній лівій" тобто якщо 3 полоси, то в середній можна їхати.azakharchuk писав:Т.е. движение в левой полосе при свободной правой.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей