от я і про це і писав ......... той чувак був яantik писав:пусть этот человек с 3.2 FSI пересядет на 3.0 TDI

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
от я і про це і писав ......... той чувак був яantik писав:пусть этот человек с 3.2 FSI пересядет на 3.0 TDI
дизель в версии 3.0 стреляет лучшеrybkaandrew писав: fsi 6 ступка тіптронік і пух -САМОЛЬОТ!!!
поддерживаю!!! Даже на а8 он едет очень интересно, и на кюхи их ставсят - совсем безпроблемный и не дорогой в обслуживанииantik писав:пусть этот человек с 3.2 FSI пересядет на 3.0 TDI в кузове В7 - самолет с таким двиглом
antik писав:дизель в версии 3.0 стреляет лучше
хлопаки ви не подумайте поганого шо я типу повністю ненавиджу дизелякиLEgEnDA писав:поддерживаю!!! Даже на а8 он едет очень интересно, и на кюхи их ставсят - совсем безпроблемный и не дорогой в обслуживании
pikach00 писав:Їх як гімна тих пасатів. На ньому будеш себе почувати як черговий пенсіонер. А ще здалеку пасат дуже на джету смахує.
и зря, что не взял... поломки детские и легко фиксаютсяpikach00 писав:думав навіть його у нього брати
та от на форумах фольца люди щось зовсім протилежні думки пишуть.. особливо з тою DSG-коробкою - поки гарантія то заміна її як і рульової рейки то ще може й фігня, але з 2008 року машина вже буде без гарантії - а попадати на такі ремонти якось "некомільфо".antik писав:поломки детские и легко фиксаются
Ауді. Машина класом вища за Пасат. Спроектована спеціально для далеких поїздок. Розхід бензин або дизель майже однаковий, Але бензин шустріший і в ремонті дешевший. Ауді любих років продається завжди краще як інші машини на рівні з Мерседесами.. Проблеми з продажем не буде. Ауді має один недолік - як хтось почне на ній їздити то на другу модель не пересяде..)))))))))))). Взагалі всі машини заявлених років дуже делікатні. Краще брати скажем А6 старших років - вони і надійніші і ще вищі класом і співвідношення цна /експлуатація кращі і продаються без збитку.Mc писав:ага ще - чувак не гонщик, не сімейний, не любить витрачатися на пальне і ремонт машини, але часом любить поподорожувати на машині, за якимись особливими понтами і джипами не ганяється.
я говорил про конкретный экземпляр (Пассат Тамана с его детскими поломками)Mc писав:та от на форумах фольца люди щось зовсім протилежні думки пишуть.. особливо з тою DSG-коробкою
та от виходить, що купуючи новішу машину (3-4 роки) за 25к навіть, ремонтів по описах в інеті не менше (а часом і конкретно більше) виходить чим в старіших іномарок.. дивно якось.a_vova писав:машину за 25К не таке вже і страшне трошки дорожче обслуговування ходової
дай лінк - поржу :)Mc писав:та хз, може й так, от навіть взяти інфу по акорду попередньому - недавно читав в авторев ю - список поломок (і цін на ремонт) такий що просто торба
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей