Ви досі перевищуєте? тоді ми йдемо до вас

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Тут два моменти.igorok писав:шось мене смущають ті шевроле, сам хочу таку купляти, але як дивлюсь на них покоцаних, то таке враження, що вони з фольги
Та ясно, що стовп не наскочив на машину на такій швидкості.t309 писав:Igor_Lviv, думаю причина того що сталось на фото це 99відсотків варянт б) і лише 1 а)
в мене на задніх дверях Партнера вм"ятини від рук, коли його штовхали взимку :) так шо то не показник))Igor_Lviv писав:а) І справді - фольга. Колись виштовхували Авео з гаража - на капоті вм"ятина від долоні.
Як написав BOXER, це дійсно не показник.Igor_Lviv писав: а) І справді - фольга. Колись виштовхували Авео з гаража - на капоті вм"ятина від долоні
Так як написано - так і розумій:antik писав:ну тогда это как понять?или я опять читать не умею?! :)Igor_Lviv писав:Це вже не Таврія і не китаєць... Але ще не машина.
Блін, та шо ти вчепився до того металу? Справа не у тому, як мнеться капот від рук. У авео проблеми із тим, що кузов погано гасить удар, а не з м'яким капотомIgor_Lviv писав: Друге. Саме через м'якість металу я маю сумніви, що на Авео і т.п. можна та варто їздити, як на якомусь паркетнику, джипі чи авто з міцнішого металу.
100%. Тести проводять приблизно на 60км/год.Thug писав:Всі ми їздимо на трасах на швидкостях 90-150 км/год мінімум. На такій швидкості пофік яка машина - вбитися можна на чому завгодно.
Дякую.Denja писав:Igor_Lviv, Антік і покемон прошу дотримуватись теми і виясняти стосунки виключно в приваті!
там же 110+20 безкоштовних, хіба ні?Igor_Lviv писав: А там - 110 максимум. Порушників вистачає.
Ну так.Thug писав:там же 110+20 безкоштовних, хіба ні?Igor_Lviv писав: А там - 110 максимум. Порушників вистачає.
210Igor_Lviv писав:Люди їдуть 150-200
Ксіва рішає, перевіреноIgor_Lviv писав:Порушників вистачає.
Від лобового, при таких швидкостях з летальним кінцем на жаль ніpikach00 писав:Ксіва рішає, перевіреноIgor_Lviv писав:Порушників вистачає.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей