фото :

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
100 % тут точно беззаперечноhrdrive писав: відчувається щось?
ні,просто 1. захарило кріплення до нього робити 2. поставлю інший але саме під цей моторzelja писав:пеконали шо від ньогу толку 0
не хочеш пробувати сам робити?rybkaandrew писав:думаю над задньою
Петро писав:тут один твій друг писав шо в тебе фари калиновські
хочу і на 80 % вже придумавПетро писав:не хочеш пробувати сам робити?
700 :)zelja писав:Доречі скіки дав за захист?
може і так, випробовував вже їх - туман глушить класноDNK писав:напевно петрик не прочитав що це противотуманні ФАРИ
по наших дорогах їздити без захисту-жесть.Та й думаю самі пізніше зауважите,що бруду буде менше на моторіrybkaandrew писав:сьогодні було поставлено розпорочку і захист двигла , окремо дякую за терпіння і майстерність andrew and jaguar за підтримку![]()
фото :
по якому принципу акустика підключається в седані?в мене зараз саб і підсилювач стоять саме в бокових кишеняхrybkaandrew писав:кароче рився я в багажніку і мені ось цікаво стало для чого там коло крил в два боки купа різних фішок - десь до 10-тиспочатку думав шо хтось сд-чейнджер підключав але ж не у 10 фішок
хтось може стикався із цим ???
П.С. машинка ментовською не була тому це віпадає
rybkaandrew писав:я і не слухаю ,але на запас steinmetz буде 100%
rybkaandrew писав:hrdrive,100 % тут точно беззаперечноhrdrive писав: відчувається щось?![]()
стала жорсткіша ,але всякі там вибоїни якось краще проходить ,поки що експерементую ,думаю над задньою
і ше одне руль став важким
luav писав:до речі,перші моменти я жорсткість руля теж пам"ятаю.як і те,що колеса стали менше роз"їжджатись навіть на бмвшних сайлентах
якщо чесно то я не знаю .....luav писав:по якому принципу акустика підключається в седані?в мене зараз саб і підсилювач стоять саме в бокових кишенях
rybkaandrew писав:
якщо чесно то я не знаю .....соромно ,але факт
П.С. дякую за рекомендації сьогодні![]()
ще один маніяк розпорки?я б краще захист поставив би,якщо вибирати між ним і розпоркоюzelja писав:скільки за розпорку і встановлення дав?
Так я почув щось про "менше скрипу(шуму) в салоні" а це є моя основна місія зменшити шум(скрип в салоні)luav писав:ще один маніяк розпорки?я б краще захист поставив би,якщо вибирати між ним і розпоркоюzelja писав:скільки за розпорку і встановлення дав?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей