Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Скільки ви готові заплатити за ГАЗ 21?
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
Dusi, за прострочені ТО нічого нема. Я коли купляв свій "конструктор" , який стояв в гаражі 5 років і чекав мене :) то в тех.паспорті просто за попередні роки вліпили запис "ремонт" і все .
Є ще ньюанс з роком випуску : якщо авто непарного року , а ти проходиш ТО в парний , то типу талон дають на рік, але податки сплачуєш повністю (за два). А при наступному (вже нормальному плановому ТО) тобі той один рік податків мають врахувати ,якщо є квитанції . Ну ,я не заморочувався , бо 5 років тому це були копійки ... :)
Є ще ньюанс з роком випуску : якщо авто непарного року , а ти проходиш ТО в парний , то типу талон дають на рік, але податки сплачуєш повністю (за два). А при наступному (вже нормальному плановому ТО) тобі той один рік податків мають врахувати ,якщо є квитанції . Ну ,я не заморочувався , бо 5 років тому це були копійки ... :)
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
Re: Скільки ви готові заплатити за ГАЗ 21?
Liuskywalker писав:Є ще ньюанс з роком випуску
немає вже того податкуLiuskywalker писав:податки сплачуєш повністю (за два)

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
-
- Ім'я:Dusi
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
тай То з ДАЇ вроді мають повністю на техстанції перенести 

- AntikvAr
- Ім'я:Микола Миколайович
- Номер:И8935ЛВ
Dusi, не було машин чорного кольору у продажі, іх мали держ. чини, кгб всякі тобто машина добряче вже наїздила і була перепродана(якщо колір ориг.), якщо вона перефарбована в чорний то цінності справжньої в ній нема, 30% не оригінал - що туди входить?.....коротше якщо вона повністю комплектна і "виглядає ідеально" то ціна їй до 1500дол. але можуть бути нюанси які ще понизять ціну. :)
Figaro, коробка з 24, тобто "дирявили" підлогу, вже нема ніякої справжньої цінності.....лиши її в сімї
Справді оригінальна машина повинна бути в рідній фарбі і укомплектована усіма рідними деталями, крім розхідників звісно, - тоді то справді цінність за яку тобі або ти мусиш викласти порядну суму.
...знаю одну таку машину, в неї не просто ідеальний стан вона тупо НОВА, проїхала 19км, коли я її дивився було враження що я потрапив у минуле, до того не вірив що таке буває, все нове, салон пахне як новий, фарба покрита захисним якимось спреєм, жодна гайка ніразу не відкручувалася, вона стоїть в хаті типу в коридорі, постійно однакова температура......але то була 24 -та Волга(1973), 21-ших в такому стані не зустрічав.....ось така машина коштує від 10тис. і далі....
Figaro, коробка з 24, тобто "дирявили" підлогу, вже нема ніякої справжньої цінності.....лиши її в сімї

Справді оригінальна машина повинна бути в рідній фарбі і укомплектована усіма рідними деталями, крім розхідників звісно, - тоді то справді цінність за яку тобі або ти мусиш викласти порядну суму.
...знаю одну таку машину, в неї не просто ідеальний стан вона тупо НОВА, проїхала 19км, коли я її дивився було враження що я потрапив у минуле, до того не вірив що таке буває, все нове, салон пахне як новий, фарба покрита захисним якимось спреєм, жодна гайка ніразу не відкручувалася, вона стоїть в хаті типу в коридорі, постійно однакова температура......але то була 24 -та Волга(1973), 21-ших в такому стані не зустрічав.....ось така машина коштує від 10тис. і далі....
-
AntikvAr,тоді з чого такі бешені ціни на Авто ріа?
Коротше кажучи,що чорна 21 волга,в стані не їздить,без ТО,під покраску,без всього оригінального а якшо ще й коробка від 24 волги має коштувати максимум 500$
Коротше кажучи,що чорна 21 волга,в стані не їздить,без ТО,під покраску,без всього оригінального а якшо ще й коробка від 24 волги має коштувати максимум 500$

- AntikvAr
Dusi, на авторіа шукають лоха
ну максимум 600$, зараз є дуже багато машин з такою ціною.

ну максимум 600$, зараз є дуже багато машин з такою ціною.
- AntikvAr
pikach00, на металобрухті більше дадуть 

-
pikach00,за 100 баксів "дайтє две"
А за повнісю реставровану скільки можна просити?
Допустимо куплю я,відреставрую,покатаюся і надоїсть.За скільки потому то чудо техніки можна продати.Само собою чим подороже

А за повнісю реставровану скільки можна просити?
Допустимо куплю я,відреставрую,покатаюся і надоїсть.За скільки потому то чудо техніки можна продати.Само собою чим подороже

- Figaro
- Ім'я:Tarik
- Контактна інформація:
ну ви піз..ц радники і ценітелі за 500 баків ідіть собі копу копіть і їздіть... деду давали 4 штуки і він думає продавати чи не...
TRT
-
Ну то скажіть тоді реальну ціну такої машни в стані "Развалюшн" і встані "Відреставрована"
- Breaker
мені цікаво кому вона взагалі потрібна та волга... Їх відреставрованих і так багато є
-
ну любителі знаходяться :)
- AntikvAr
Figaro, без образ але то були дауни, з нормальних людей ніхто не дасть більше 1500 за ту машину судячи з твого опису
Dusi, навіть дуже якісно відреставрована(тобто не в домашніх умовах) машина буде дуже довго шукати свого власника і ціна буде до 5000, висновок зробити і їздити самому.....ну а через років 20 буде вже інша розмова...

Dusi, навіть дуже якісно відреставрована(тобто не в домашніх умовах) машина буде дуже довго шукати свого власника і ціна буде до 5000, висновок зробити і їздити самому.....ну а через років 20 буде вже інша розмова...
-
AntikvAr,то просто на фаната попасти треба.Я знаю випадок як продали одну 21 за 900$ продали без ТО 11 років,не на ходу,ржаву,гнилу,непокрашену.Двигун під кап ремронт.Солону як такого не було.
П.С. Я копійку 74 року за 3000$ продав,можливо потім і волгу дорого продам
Залишилося знайти шось за 500-600 $
П.С. Я копійку 74 року за 3000$ продав,можливо потім і волгу дорого продам

Залишилося знайти шось за 500-600 $
- Thug
це дві суперечливі речі. Тобто 70% оригіналу - це уже зайві напряги для реставратора, і це ДУЖЕ понижує ціну. І ні про який "ідеал" тоді мова йти не можеDusi писав:70% оригінал. Стан близький до ідеалу.
- Figaro
- Ім'я:Tarik
- Контактна інформація:
ну тоді хай стоїть в гаражі, деколи буду сам їздити а прийде час тоді і може продам)
TRT
-
Thug,всмислі тех стан ідеальний.Не хвотає оленя наприклад,радіо рідне не працює,або ще шось таке.
Кароче приблизно знайшов машину.Ціна 500$
Стан,пачті металолом,но не гнила.Хз скільки в гаражі стоїть.
Єдиний напряг з ТО.Там вроді років 10-12 як не проходили.Що мені робити.Як пройти ТО,які приблизні ціни?
Кароче приблизно знайшов машину.Ціна 500$

Єдиний напряг з ТО.Там вроді років 10-12 як не проходили.Що мені робити.Як пройти ТО,які приблизні ціни?
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
то називається не продав а втюхавDusi писав: Я копійку 74 року за 3000$ продав

а так то гляньте vashmagazin.ua - купа пропозицій в районі 800-1100$. але то все ясно що не ідеал і не оригінал на 100%.
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
таку 21 продав дєд за 22 куска після кризи, причому перед кризою він її цінив в 18 і кожен рік до ціни добавлялось 1-1.5.AntikvAr писав:Справді оригінальна машина повинна бути в рідній фарбі і укомплектована усіма рідними деталями, крім розхідників звісно, - тоді то справді цінність за яку тобі або ти мусиш викласти порядну суму.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей