При такій схемі не те, що паливні компанії - стануть. Тут місто - зупиниться. Схема може і мала б ефект, але не реалізуєма!
Що? Кольца "жруть" - багато?pikach00 писав:Так де революціонери? Робіть щось

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Що? Кольца "жруть" - багато?pikach00 писав:Так де революціонери? Робіть щось
veresen писав:В мене є ідея, але я думаю мало хто підтримає, томущо всім хочеться комфорту і швидкості пересування по місту.Ідея полягає в наступному:Якщо б хочаб половина міста 1 тиждень на місяць або на 2 не їздила б на машинах, то паливні компанії стільки грошей би втратили що їм вигідніше було б продати той самий бензин на 15-20 коп меньше.Для простих людей це дуже класно:1. Зекономив на бензині2. Чистіше повітря3. Якщо на велосипеді або пішки то і розрухався трохи, розминку зробив
во во)) я вже відклав 460л )) правда брати можу тільки по 100л в тижденьVexler писав:єдиний реальний спосіб боротьби з цінами: це накупити карточок зараз чимпобільше, щоб потім не жаліти за 8,2грн/літр (А92)....ото були часи
Я згоден з тобою, але я мав на увазі чоб ми прості люди зробили таку акцію протесту які заїхали на роботу поставили машину, ввечері приїхали додому і все. А швидкі, пожежні, і робочі транспорт авто ы мыський транспорт їздили нормально.Петро писав: І тоді ти не будеш мати шо купити в магазинах,бо авто які розвозять товар не будуть їздити.
Підтримую, я прикинув мені треба буде десь на 1 год скорше з дому виходити чим зараз. + 40 хв довше їхати чим на машині і хвилин 20 в душ на роботі бо 100 пудов спотію.asteroid писав:пересяду на велосипед
оце сильно звісно, но в мене такого нема на роботі............veresen писав:душ на роботі
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей