в нас такий народ,що йому потрібен наглядач

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Formula1 писав:В кожному жарті є доля правди (с)
Morozov писав:В кожній правді є доля жарту.
може, з даі не долучили якихось документів?Був суд 25.01.2011 р(мені даже повістка не прийшла), так нарішали направити на доопрацювання в ДАЇ на вул.Городоцьку.
Відразу питання: нафіга зупинив? Як зупинив просто так - то й гавкають і дивляться як на гімно. Розвели собі моду "перевірка документів"Bober 2114 писав:Давайте не будемо всiх пiд одну плаеку гребти. Всюди є люди, а е людиська. I порядок, на дорозi почнемо наводити кожен iз себе починаючи. Уявiть себе на мiсцi, нормального дайця, Ви спокiйно зупинили машину, а вам зразу, гавкають з вiкна... Я також працюю на держ роботi iмене, аж перевертає коли мене, кожен другий (без вiдповiдних знань i освiти)слюсар, чи бабуся, починають вчити, як я маю робити, сврю роботу. «В нашiй країні кожна кухарка знає, як керувати державою, але зупа в неї незавжди смачна»
Bober 2114 писав:зупинка буває i законною.
Та в тому то і справа, що тих кого требе вони не зупинять ...Bober 2114 писав:цiкаво як би у Вас вкрали машину, а дайцi не зупиняли подiбних авто.
ти смішний?Bober 2114 писав:цiкаво як би у Вас вкрали машину, а дайцi не зупиняли подiбних авто. теж би казали, що то зупинка без причини, чи напевно, говорив би, чого вони ... не шукають.
істина...Я сам був свідком такого на стрийській-Сокільники. Жене мерсюка зі сторони автовокзалу, потім трішки збавляє швидкість але на око видно було шо не 80 навіть летів. Хоча мент при тому мав Трукам.. - обернувся , тіпа рація викликає.Morozov писав:а в тому то і справа, що тих кого требе вони не зупинять ...
теж правда, я наприклад, не лізу на рожон, зупинив безпідставно- показав доки, (мені так лекше- бо нерви вже неті) але далі, якщо є не порозуміння з генспектором - піпец , я заводжусь на двох турбінах.Bober 2114 писав:Але i водiям деяким, не зашкодить навчитись культури
Це окрема тема :Bober 2114 писав: Але i водiям деяким, не зашкодить навчитись культури.
VAVAN писав:я наприклад, не лізу на рожон, зупинив безпідставно- показав доки, (мені так лекше- бо нерви вже неті) але далі, якщо є не порозуміння з генспектором - піпец , я заводжусь на двох турбінах.
Переважно жінка поруч, і завше благає, коли зупиняє мент "Вовчик тільки не починай, я не хочу тої всієї фігні слухати".
Ну але якшо я бачу явну неправоту, то моїй коханій дружині дивитися ну ту всю "виставу" бувало в декільках діях))))
через то шо словосполучення "немає доків" так просто не проходить в нихsergey писав:Вроді ще там прокуратура вже підключилась, з якого перепугу
З коментарів по тій статті:Igor_Lviv писав:Варто пам'ятати:
У ДАІ пояснили, в яких випадках водіїв розстрілюватимуть на місці
http://life.pravda.com.ua/society/2011/02/23/73511/
Кольт сделает шансы водителей с даишниками равными
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей