вчора переж Калушом бачив 2109 Львівську, номерок ХХХ,також сьогодні зранку її біля шекспіру засік, фоток немаю

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Років 5 тому в Трускавці бачив якогось легковика з номером ХХХХhrdrive писав: 2109 Львівську, номерок ХХХ
провтикав...я чогось гадав шо це її авто на Неділя, як на день тижня. Ото ся гоне. Запорчий ніби живенький, біля Оперного між маршрутками він так бадьоро пішов якосьtaras_Rudno писав:ELNARA а не Ельміра
малолітка, щей страшна як атомна війна, вчиться в комерційній, якщо не помиляюсь на другому курсіtaras_Rudno писав:ELNARA
shaman писав:малолітка, щей страшна як атомна війна, вчиться в комерційній, якщо не помиляюсь на другому курсі
була, я її кожен деень бачуhrdrive писав: номерок ААА 999 була вже тут?
Звичайно, ні. Ось це стопудово сувенірка.hrdrive писав:ці номери законні? (я про ельнари)... колір нестандартний![]()
Була, але тільки ззаду та з поганою якістюVusiko писав:була, я її кожен деень бачуhrdrive писав: номерок ААА 999 була вже тут?
Що там не бачив? Повний стокAsasad писав:Можеш сфотати спереду?
Та справа не в тому, сток там чи не сток. Якщо є вибір, я збираю фото іменних номерів спереду.Vusiko писав:Що там не бачив? Повний сток
Доколупуються. Але та чи інша сума грошей усе вирішует.hrdrive писав:Asasad, то як з таким їздити? менти не доколупуються...ппц
Сфоткав її з тепер. номерами !MAGYLA писав:були ж "STAR"VAVAN писав:хтось вже бачив Ельміру на рожевому запорожці з номера на рожевому фоні ELMIRA ???
не було фотіка поруч
її батяня ше багато чого не знає..Lyubomyr писав:а тепер батько погнав з неї і купив рожевий
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей