Коли почпав симпатись то вирішив його продати

І ще, раніше дуже хвалився тіпа машина жир, неубіваєма. Коли попросив покатати на автоквесті то він раптом почав морозитись

Отакі у нас люди

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
помиляєшся на рахунок 5 річного форда - я от впевнений що у 5 річного форда за яким хоть трохи дивилися і не вбивали - стан буде в рази кращий.Demyan писав:.думаю якщо поставити 5 річну дачію чи форд то стан в рухляді 124 як і в БМВ буде кращим.
Ви як малі діти, то все провокаціяЗ нами з: 15.02.2011
Ім'я: Руслан
Більше місця в салоні, більший багажник, Більший кліренс, Дешевше обслуговуванняvovka писав:цікаво чим це логан кращий ? тіки об'єктивно. без сліпої любові
В принципі непогано. З сусідом інколи вожусь - прикольний апаратік.Ruslan писав:Сьогодні дивився АВЕО 1.5л. двигун 2007р.в. повна комплектація 8000$ Мені здаєтся непоганий варіант...?
Чим якісніший ?Dreams писав:Я тоже так думав... :) але в логана набагато якісніший салонFobos писав:але у логана в салоні гірше чим у нексії і ланоса
в точку, сама реальна асоціаціяFobos писав:Авео то ванна з колесами
як власник форда з 3 місячним стажемRuslan писав:Хтось про Форди щось може сказати? Наприклад Фокус... або старіші... скорпіо, мондео чи ескорт?
Ти що маєш власну автозаправку?Ruslan писав:2.4 бензин
Їздив на Фієсті 1.4 бенз і на 124 2.2 бенз. як пасажир.Demyan писав:думаю якщо поставити 5 річну дачію чи форд то стан в рухляді 124 як і в БМВ буде кращим.
В мене 8.5 л\100 кмDreams писав:Logan 1.6 по місту бере 9,5л.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей