так ти правий!hrdrive писав:хм...ти мене перконуєш...бо той кузовний герметик напорядок важче буде відірвати напевно ніж то шо ти кажеш, так?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
так ти правий!hrdrive писав:хм...ти мене перконуєш...бо той кузовний герметик напорядок важче буде відірвати напевно ніж то шо ти кажеш, так?
одного тюбика має вистачитиhrdrive писав:ок...банки вистарчить на 2 пороги?
ну бери сталюки, але не 4х100, а оригінальні.hrdrive писав:Сань, я на зиму хочу сталюки, їх легше катати після буковельських ям...не буду так переживати...
там шрот накрилиhrdrive писав:треба їхати в городиславовичі, там стоїть пиж на шроті такий, треба з нього підшипник з ступицею скрутити і балку..
вупи собі від дорестайла...і просто вріж в магістраль біля бакаhrdrive писав:і ше думаєм якось присобачити фільтр бензиновий, бо його в 406 немає (окрім того шо в баку стоїть.)їдем далі...
FanateG писав:як тобі такі колеса http://forum.2108.kiev.ua/index.php?showtopic=66948&hl=?
ні це було ніби на початку рокуhrdrive писав:це десь теперво сталося? в січні ше працював.
та скільки тобі вже раз говорив - приїдь до мене, поміряй моє колесо і будеш вже орієнтуватись, бо то шо ти собі думаєш не факт шо все правильно...hrdrive писав:але блін той ет то ппц...в мене якісь 2 крайнощі- то замале ет, то завелике
або начитайся і надивися на drive2.ru та такі пижикиLEgEnDA писав:та скільки тобі вже раз говорив - приїдь до мене, поміряй моє колесо і будеш вже орієнтуватись, бо то шо ти собі думаєш не факт шо все правильно...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей