Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Львівські маршрутки - погляд з середини
vovka
Стать:чоловік
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:
Re: Львівські маршрутки - погляд з середини

Повідомлення vovka » Вів, 15 лютого 2011, 15:53

Myself писав: а при чім тут держава? Власник маршруту чи автобуса мав би бути зацікавлений в безпеці водія та пасажирів
а як вони можуть бути зацікавлені якщо за хабар (або звязки) вони все одно отримають дозвіл на перевезення на маршруті ? :D
от якби тендери якісь чесні були.. то може би постаралися.

Серёга
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 0

Повідомлення Серёга » Вів, 15 лютого 2011, 22:56

Denzzzil писав:ВС 1098 АА
чорна реклама " номерні знаки " знаю той автобус і знаю його водіїв :oops :happy

Apokalipsis
Ім'я:Ігор
Дякував (ла): 0

Повідомлення Apokalipsis » Вів, 15 лютого 2011, 23:00

Сьогодні їхав на 46.. сам ледве втиснувся, потім шовер стає ше на одній зупинці і ВЛІЗЛО ШЕ 4 чоловік!!! я етого не ожидал! мої кишки були трошки в шоці!
з дозволених 4 стоячих мість було 20 :confused
+ ті дильфіни розвалюються, є одна біла маршрутка в якій так гудить кпп шо аж вуха закладає...
Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!

Серёга
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Серёга » Вів, 15 лютого 2011, 23:05

Apokalipsis, я на газелях пазіках і рексах стараюсь не їздити ! лутше сісти в старий убітий растрєляний богдан чим в нову газель :p

Apokalipsis
Ім'я:Ігор

Повідомлення Apokalipsis » Вів, 15 лютого 2011, 23:07

Серёга, істина,але від мене нічо не їде крім тих дельфінів
Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!

Speedo
Ім'я:Орест
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Сер, 16 лютого 2011, 10:19

Morozov писав:по теорії pikach00, :
+мульйон
Таке враження, що мужики взагалі не їхали в тій маршрутці, що, тяжко того м...дака скрутити було і в райвідділ здати (токож був у схожій ситуації, але в електричці, в студентські часи ми з колєгою, в схожій ситуації скрутили такого "клієнта" і передали в руки наших доблесних транспортних правоохоронців, ті ще й подякували :D ? %) )
Нажаль, більшість водіїв у нас таких пофігістів, як на другому відео (я бабло взяв, а там най собі їдуть як хочуть, лиш би маршрутку не ламали :angry )
VAVAN писав:Останнє принаймні -відеореєстротор і електрошокер.
100% згідний, а то ж водії ж і бабло везуть, в кінці зміни можуть і пограбувати, були випадки... :sing В такому випадку вже його ніхто не спитає і не подивиться чи старий чи молодий...

Fobos
Рятівник форуму
Ім'я:Юра
Дякував (ла): 138 рази
Подякували: 9 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » П'ят, 18 лютого 2011, 12:08

Мені реально страшно їздити на тих автобусах. крім богданів і ЛАЗів, ті дельфіни то просто жесть, півосі випадають постійно, якось раз їхав і накуліша на світлофорі випала пів-вісь на ямі перед світлофором, водій навіть не відчув та і я також, пробував рушати. а нема не йде і з вулиці люди кажуть у вас там колесі відвалилось. я як вийшов. жахнувся, машина стояла на землі балонами і пів-вісь з колесом збоку, жах. А ті еталони, вони так перехиляються в поворотах, що складається враження часто. що він от-от перекинеться і не здивуюсь якщо таки станеться таке, як колись на стрийські під час урагану.
Ford?

Andriy01
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення Andriy01 » П'ят, 18 лютого 2011, 18:57

Цікава передача до теми - дає відповіді на багато питань, піднятих в цій темі:

Vusiko
Ім'я:Олексій
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення Vusiko » П'ят, 18 лютого 2011, 18:59

Andriy01 писав:Цікава передача до теми - дає відповіді на багато питань, піднятих в цій темі:
знаю особисто головного героя. прловина про нього не правда, половина правда

crush
Ім'я:Vitallo
Контактна інформація:

Повідомлення crush » П'ят, 18 лютого 2011, 19:34

Vusiko писав:знаю особисто головного героя. прловина про нього не правда, половина правда
подивився 15хв...і ще більше розчарувався в тому каналі....рагулі...інакше як псуванням іміджу людини я цю передачу не назову....показувати відео про його статки в розрізі піврічної роботи в головтрансінспекці...це смішно.....кожен хто має відношення до транспорту чудово знає хто такий І.М. Дума.....і чим він заробив свої статки...а журналісти і подавно б про це довідалися...ще раз повторюся..просто рагульня той зік
Oleh Nemchinov, 5 балів за коменти(перші 15хв)...але вони мають тему і від свого не відступлять.....треба було Ігору Михайловичу прийти
Малий і гімнистий
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік

crush
Контактна інформація:

Повідомлення crush » П'ят, 18 лютого 2011, 19:41

Існує попередня домовленість з фахівцями «Львівської Політехніки» про те, щоб ми розробили нову маршрутну мережу для Львова. Проте угода поки що не укладена, оскільки ще не завершився бюджетний процес в місті, не затверджено фінансування цього проекту.

Про це 16 лютого ZAXID.NET повідомив кандидат технічних наук, доцент кафедри систем автоматизованого проектування національного університету «Львівська Політехніка» Віталій Мазур.

В.Мазур повідомив ZAXID.NET , що кафедра має значний досвід у виконанні таких завдань. Останній приклад – розробка нової маршрутної мережі для Тернополя, яка нещодавно була затверджена виконкомом Тернопільської міської ради.

Науковець повідомив, що проведено попередню підготовку до здійснення проекту, а у межах розробки проекту Маршрутної мережі для Львова планується провести обстеження існуючої мережі, пасажиропотоків, провести анкетування пасажирів, водіїв, широке опитування громадськості для виявлення потребі і проблем у забезпечені громадським, пасажирським транспортом. Ця інформація буде зіставлятися з економічною доцільністю тих чи інших маршрутів.

Важливим завданням В.Мазур бачить складення маршрутів руху громадського транспорту з урахуванням оновлення та розширення парку комунального транспорту в межах підготовки Львова до Євро-2012.

«Для Львова має бути придбано 92 великогабаритні автобуси, загалом їх кількість має бути доведена до 106. Потім ще мають придбати 60 тролейбусів. Якщо тролейбусний парк просто оновиться, бо старі тролейбуси уже зношені і застарілі, то автобусний суттєво розшириться. Тим часом, у Львові є невелика кількість магістральних вулиць, якими безперешкодно може рухатися цей транспорт. Велике питання – організувати маршрути руху цих автобусів, щоб уникати дублювання маршрутів, не збільшувати загазованість тощо», - прокоментував науковець.

В.Мазур зазначив ZAXID.NET , що попередньо заплановано, що проект маршрутної мережі буде виготовлений до кінця березня, буде оприлюднений і винесений на громадське обговорення. Після врахування пропозицій громадськості його розглядатиме виконком.

Нагадаємо, за словами начальника відділу транспорту Львівської міської ради Івана Радя, лише після затвердження виконкомом нової маршрутної мережі буде можливе оголошення конкурсу з відбору перевізників для здійснення пасажирських перевезень у Львові, якого у місті не було з 2007 року.
http://zaxid.net/newsua/2011/2/17/112024/

скоро революція :D :D
Малий і гімнистий

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » П'ят, 18 лютого 2011, 23:55

Crush, ну що ти знову вигороджуєш "маршруточників"?
Ще скажи шо той дядько пішов на державну посаду бо хоче зробити комусь краще :D

crush
Контактна інформація:

Повідомлення crush » Суб, 19 лютого 2011, 02:14

pikach00 писав:Crush, ну що ти знову вигороджуєш "маршруточників"?Ще скажи шо той дядько пішов на державну посаду бо хоче зробити комусь краще
не-не...не в цьому випадку....я маю наувазі те як той канал подає інфу...показують його маєтки на які зароблено за роки в бізнесі...і інтерпретують це як "накрадено на посаді в держустанові".....а за все інше...чиста правда...те що творилося на ринку перевезень.... це просто жах...хто мав доступ до влади ...гріб все під себе.......маршрути...забирали..ділили..переділювали......за що поплатився життям п. Вовчак...після того трохи спокійніше стало

п.с. хоча відверто кажучи...май я в ті часи такі важілі...напевне робив би те саме
Малий і гімнистий

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Суб, 19 лютого 2011, 10:31

Crush писав:і інтерпретують це як "накрадено на посаді в держустанові"
Впринципі погоджуюсь. Але признай, 100%-но чесно заробити ті статки неможливо. Може тому герой і не явився на програму? Хто йому заважав прийти і поячнити звідки гроші ;)

VAVAN
Номер:LVIVSKI
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення VAVAN » Суб, 19 лютого 2011, 10:54

pikach00 писав:Впринципі погоджуюсь. Але признай, 100%-но чесно заробити ті статки неможливо. Може тому герой і не явився на програму? Хто йому заважав прийти і поячнити звідки гроші
погоджуюсь..

пару випусків назад був декан ЮрФаку Франка. Він уміло зміг пояснити звідки в нього такі статки і маєтки. Юрист є юрист, так уміло все "расказал"- молодець.

Дума міг себе теж якось зарекомендувати. Ти, я і pikach00, розуміють такі речі... а простолюди "будут казави - злодюга, навіт не явивсі на передачі, боягуз"...типу того. Як би не було, треба гідно відстоювати свою позицію, а не ховатися "в кабінетах". Це говорить про "наплюватєльське" відношення на те шо говорять про нього, а отже охарактеризовує яка він Людину в суспільстві і яку позицію займає. (Мнє [цензура] на всьо)

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Суб, 19 лютого 2011, 11:00

Crush писав:Важливим завданням В.Мазур бачить складення маршрутів руху громадського транспорту з урахуванням оновлення та розширення парку комунального транспорту в межах підготовки Львова до Євро-2012
то такий кумедний дядько :D викладав в мене в універі , давно на тих маршрутах помішаний ))) кстаті всім ставив добрі оцінки і без хабарів :))

VAVAN
Номер:LVIVSKI
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення VAVAN » Суб, 19 лютого 2011, 11:55

Дума разом з дочкою був тіко шо в мене на роботі, файний ввічливий дятько. Дивно чому він все таки не прийшов на передачу.

Vusiko

Повідомлення Vusiko » Суб, 19 лютого 2011, 12:02

VAVAN писав:Дивно чому він все таки не прийшов на передачу.
туда вже давно ніхто не ходить. То ж провокатори

Morozov

Повідомлення Morozov » Суб, 19 лютого 2011, 14:19

Vusiko писав:туда вже давно ніхто не ходить. То ж провокатори
Якщо б вони говорили не правду, то вже не один гість би судився з ними.

Vusiko

Повідомлення Vusiko » Суб, 19 лютого 2011, 14:32

Morozov писав:
Vusiko писав:туда вже давно ніхто не ходить. То ж провокатори
Якщо б вони говорили не правду, то вже не один гість би судився з ними.
Конешно тема не про ЗІК, але я вже висловлюся. Всі знають кому належить даний канал і які гості приходять на передачу (наразі не помітив ніодного чувака з провладної команди, навіть коли писарчук був то нічого лишнього не сказали). Судитися з ними сенсу не бачу взагалі, то не той суд щоб в ньому щось доказувати (інколи може вилізти ще більше гівно, але переважно важче доказати що вони (журналісти) кажуть неправду). Простоіше втіхую застрілити когось.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей