напевно, буду чекати і надзвонювати поки найде нову.. може тут ще хтось дасть об'яву "позичив батарею..... "gribkoff777 писав:В нього батарея не витримала. Пішов шукати, хто позичить свіжішу...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
напевно, буду чекати і надзвонювати поки найде нову.. може тут ще хтось дасть об'яву "позичив батарею..... "gribkoff777 писав:В нього батарея не витримала. Пішов шукати, хто позичить свіжішу...
згадав як у мене горів дріт до стартера(грубезний) .. капот заклинив, вогнегасник був "китайський одиколон" пссс.пс.. і усьо... ніц не гасить... дим із під капоту валить... побіг у багажник за 5літровою банкою із водою то по спішці(паніці) чуть не переплутав із 5 літровою такою самою із бензиноюSpeedo писав:як став на Залізничній (загорілася проводка), ну там всі діла, погасив, подзвонив знайомим, щоб притягнули і стою... чекаю...
знову він пропав )))))gribkoff777 писав:бомблю ще з робочого, треба того добити
gribkoff777 писав:А я записав...
пропоную завтра почати так з години 6 ранкуibit писав:думаю сьогодні завершити так до 6 години вечора
шутки шутками, але не варто. Думаю сьогоднішого із нього має хватити.igorok писав:пропоную завтра почати так з години 6 ранкуibit писав:думаю сьогодні завершити так до 6 години вечора
Заперло мужику, ібо на необкатаному двиглі буксирування не гут єсть...t309 писав:тільки з салону кололі, але у нього не було троса
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей