Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ПДР або хто сумнівається в правильності своїх дій на дорозі.
- Sally
- Ім'я:Оля
- Стать:чоловік
- Номер:B3
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
хлопці, дякую!
zubylo.lviv.ua
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Re: ПДР або хто сумнівається в правильності своїх дій на дор
Перехрестя Винниченка-Личаківська, якщо ТЗ рухається по Винниченка до облради, а трамвай з Личаківської на Винниченка, то
1. чи повинен цей ТЗ надати перевагу в русі трамваю?
2. Винниченка і Личаківська це рівнозначні дороги?
2. Винниченка і Личаківська це рівнозначні дороги?
16.12 ....На будь-якому нерегульованому перехресті трамвай, незалежно від напрямку його подальшого руху, має перевагу перед нерейковими транспортними засобами, що наближаються до нього по рівнозначній дорозі.
17.3. Поза перехрестями, де трамвайні колії перетинають смугу руху нерейкових транспортних засобів, перевага надається трамваю (крім випадків виїзду трамвая з депо).
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
Якщо нічого не змінилось зі знаками, то Личаківська - другорядна. Найпростіше, не питати на форумі, а поїхати і подивитись.igorok писав:Перехрестя Винниченка-Личаківська, якщо ТЗ рухається по Винниченка до облради, а трамвай з Личаківської на Винниченка, то
2. Винниченка і Личаківська це рівнозначні дороги?16.12 ....На будь-якому нерегульованому перехресті трамвай, незалежно від напрямку його подальшого руху, має перевагу перед нерейковими транспортними засобами, що наближаються до нього по рівнозначній дорозі.17.3. Поза перехрестями, де трамвайні колії перетинають смугу руху нерейкових транспортних засобів, перевага надається трамваю (крім випадків виїзду трамвая з депо).
Трамвай, якщо виїжджає з другорядної має пропустити авто.
Трамвай на головній чи на рівнозначних - має перевагу - куди б він не їхав.
... Але трамвай (99% випадків) чи маршрутку (50%) завжди випускаю навіть з другорядної, не зважаючи на свою перевагу. Арифметика: я в машині один (двоє, троє) з музикою, цигаркою, кондиціонером чи пічкою, в трамваї 50-100-150 людей, як оселедців. Ці люди "мають перевагу" над мною.

- igorok
- Контактна інформація:
то є так, але їхати туди зараз спеціально не хочуIgor_Lviv писав:Якщо нічого не змінилось зі знаками, то Личаківська - другорядна. Найпростіше, не питати на форумі, а поїхати і подивитись.

Тобто, якщо на вул. Винниченка не встановлено таких знаків, котрі передбачає тлумачення "головної дороги"(не пригадую їх там), то її можна прирівняти до Личаківської, а отже вони рівнозначні? Припустим, на Личаківській встановлений знак "дати дорогу", але ж він не змінює статус Винниченка не робить з неє головної, просто надає приорітет рухатись по ній, а отже це рівнозначні дороги?1.10 ... головна дорога — дорога з покриттям відносно ґрунтової або та, що позначається знаками 1.22, 1.23.1 — 1.23.4 і 2.3. Наявність на другорядній дорозі покриття безпосередньо перед перехрестям не прирівнює її за значенням до перехрещуваної;
- Igor_Lviv
Цікаве тлумачення ПДР.igorok писав:Тобто, якщо на вул. Винниченка не встановлено таких знаків, котрі передбачає тлумачення "головної дороги"(не пригадую їх там), то її можна прирівняти до Личаківської, а отже вони рівнозначні? Припустим, на Личаківській встановлений знак "дати дорогу", але ж він не змінює статус Винниченка не робить з неє головної, просто надає приорітет рухатись по ній, а отже це рівнозначні дороги?

Знак 2.1 (2.2) - означає, що рухаєшся ти по другорядній дорозі.
Знак 2.3 не є обов'язковим атрибутом "головної" дороги. Тобто, його відсутність перед перехрестям не означає, автоматично, що ти на другорядній.
Колись в автошколі нас запитали:
Чому абсолютна більшість знаків однакові (трикутні, квадратні), а два знаки 2.1 та 2.2 мають унікальну форму чи розташування?

Хто дасть відповідь?
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
Igor_Lviv, щоб їх можна було впізнати навіть ззаду)))
Машина не жінка , помилок не пробачає
- Igor_Lviv
Ух ти! Відразу вірно!Jarevych писав:Igor_Lviv, щоб їх можна було впізнати навіть ззаду)))

Тобто, щоб ті, що їдуть по головній, але мають якісь сумніви що до цього могли навіть ззаду впізнати ці знаки на прилеглих вулицях і зрозуміти, що мають перевагу.
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
наскільки я памятаю на Личаківській нема жодних знаків
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- igorok
- Контактна інформація:
Igor_Lviv, я відштовхнувся від п.1.10 головна дорога — дорога з покриттям відносно ґрунтової або та, що позначається знаками 1.22, 1.23.1 — 1.23.4 і 2.3. Наявність на другорядній дорозі покриття безпосередньо перед перехрестям не прирівнює її за значенням до перехрещуваної;, тобто якщо того нема, дорога не головна, як видно з того визначенння , а знаки 2.1. та 2.2. на прилеглих дорогах не роблять її головною (на хлопський розум я розумію, що вона тоді об,єктивно головна), але щоб коректно розїхатись з трамваєм, не надавши йому переваги, дороги повинні бути нерівнозначні, отже одна головна інша ні правильно?
-
- Ім'я:Назар
скажуть мені як правильно переїжати кільце ??
з якого ряду в який треба їхати ...
BMW 540 - это как девушка с сиськами 5-го размера. Вроде и через чур, но так круто=)
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
VeRMyT писав:VeRMyT

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
100500 тищ разів розжовували, юзай пошук... в правилах конкретного визначення немає, але є правельна манера проїзду і не правельна)))VeRMyT писав:скажуть мені як правильно переїжати кільце ??
Машина не жінка , помилок не пробачає
- Igor_Lviv
Sluva писав:VeRMyT писав:VeRMyT![]()
![]()
....найкраще напряму зрізати

100% !!! Тоді все кільце зупиняється бо ти на "найголовнішій".
- Igor_Lviv
Так же ж не написано, що ці знаки мають стояти перед кожним перехрестям, чи кожних 100м тощо. Х.з. - за логікою, може вони десь і є, кілометрів за 100 позаду, або попереду. Шукай. (Це я не до тебе, а загалом).igorok писав:або та, що позначається знаками 1.22, 1.23.1 — 1.23.4 і 2.3.
Тобто, наявність цих знаків саме на кожному перехресті - не є обов'язковою.
- igorok
- Контактна інформація:
Igor_Lviv, розумію, дякую, тоді потрібно знайти ці знаки і перевірити обмеження їх дії.
- Igor_Lviv
igorok писав:Igor_Lviv, розумію, дякую, тоді потрібно знайти ці знаки і перевірити обмеження їх дії.

Простіше... пропустити трамвай!

- igorok
- Контактна інформація:
пізноIgor_Lviv писав:Простіше... пропустити трамвай!

- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Незнание законов, не освобождает от ответственности, а знание – часто!
http://www.liveinternet.ru/users/andreyvn/post151628361
Далі по ссилці:Однажды в студеную зимнюю пору, я с офиса вышел, уселся за руль, … и вдруг на моем пути он! ПЕРЕКРЕСТОК! Подъезжая к перекрестку с направления «В», останавливаюсь под знаком уступить дорогу. Ничто не предвещает беды, окромя плотного потока, не позволяющего мне совершить маневр(повернуть на лево). Но чудеса случаются и на пешеходном переходе находящемся сразу за перекрестком, загорается красный сигнал светофора! Плотный поток останавливается и я, не имея препятствий на своем пути, выезжаю на территорию злополучного перекрестка. Выехав на него, уступаю дорогу автомобилям движущимся мне на встречу, затем поворачивающим с направления «А» в направлении «Г» (останавливаясь на месте №1). После остановки №1 подъезжаю к пешеходному переходу, останавливаюсь, пропускаю пешеходов (остановка №2), а дальше? А дальше красный сигнал светофора! Недолго думая, интуитивно понимаю, что я должен ехать, что собственно и совершил. Не проехав и 20 метров, упираюсь в человека в форме с полосатой палочкой в руке, ненавязчиво предлагающего мне остановиться в указанном им месте.
- «Здравствуйте сержнт Пэтрэнко тра та та … Ваши документы»
Признаться честно никогда не видел смысла отказывать Инспекторам взглянуть на мои права, ибо обычно даже не выходя из машины, получаю их обратно менее чем через минуту, и пожелания счастливого пути. Чтож, пожалуйста, ознакамливайтесь. И тут, как снег на голову:
- Андрей Владимирович, нарушаем …
http://www.liveinternet.ru/users/andreyvn/post151628361
- Bober 2114
- Ім'я:Тарс
Якщо я праильно зрозумiв, за такою логiкою, можна бiля маг. Iскра на Сиховi, проїхати на червоне?
- Igor_Lviv
Та дурня ця стаття. Яке "виїхав на перехрестя на дозволений сигнал світлофора"? Там світлофора навіть нема звідки він їхав!Bober 2114 писав:Якщо я праильно зрозумiв, за такою логiкою, можна бiля маг. Iскра на Сиховi, проїхати на червоне?

Чергові інтернетівські нісенітниці.
Добре, що ДАІшники у нас, переважно кілька класів сільської школи закінчили, де математику та логіку фізрук викладав.

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість