Myself писав:О, сусід!!
дик .. я тобі вже про це колись у флудилці писав , здається :)
Myself писав:Та стоянка, про яку я писав - в церкві
я літом трохи їхню естакаду експлуатував за 5 грн\день

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Myself писав:О, сусід!!
Myself писав:Та стоянка, про яку я писав - в церкві
якими саме способами?Liuskywalker писав:- треба зробити його комфортним для авто (і себе) .
ІТОГО - треба будувати хатуLiuskywalker писав:- гараж треба мати ;
- він має бути близько від дому (в ньому ж ) ;
- треба зробити його комфортним для авто (і себе) .
припустим є гараж цегляний. в кооперативі. вентиляція стандартна (2 отвори в стіні біля воріт і вихід позаду гаража на кришу. з підвала так само йде труба на кришу)Oleh Nemchinov писав:Насправді питання вентиляції у гаражі дуже важливе і тут треба виходити із матеріалу гаражу і фінансових можливостей власника
В мене то саме тільки не цегла, а блоки і не з/б перекриття, в металева ферма накрита бляхою, теж шукаю розумну відповідь на це питання...vovka писав: припустим є гараж цегляний. в кооперативі. вентиляція стандартна (2 отвори в стіні біля воріт і вихід позаду гаража на кришу. з підвала так само йде труба на кришу)
фінансові можливісті припустим якісь є.
як покращити вентиляцію ?
нашо? просто зробити в низу дирку і вивести трубу метра так на 1.5Sally писав:а якщо ставити вентилятори, щоб примусово витягували повітря то не поможе?
зробити дирку? :) в низу? :) нипоняла :)Vusiko писав:нашо? просто зробити в низу дирку і вивести трубу метра так на 1.5
на висоті 20 см від підлоги робиш отвір, закриваєш сіткою і ставиш трубуSally писав:зробити дирку? :) в низу? :) нипоняла :)Vusiko писав:нашо? просто зробити в низу дирку і вивести трубу метра так на 1.5
так в тому то і діло що гараж має бути сухий і вентильований .а з ями натягує дофіга вологи, тому штатної вентиляції в гаражі нехватає.taras_Rudno писав:В діда гараж без ями
у мене в кооперативі світло з 23 до 6 виключають.. читав що дехто ставив комп. кулери ))) кажуть помагає.. але щось слабо віриться :)Sally писав:а якщо ставити вентилятори, щоб примусово витягували повітря то не поможе?
в мене підвал типу.. бетонований.. неможу сказати що дуже вологий.. води нема. але все ж не є сухий наскільки того би хотілось. та і з машини трохи накапує в таку погоду в яму за ніч. як ти її не витирай перед вїздом.Sally писав:то ше залежить яка яма
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 2 гостей