Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Гараж-зло для машини!!!
-
- Ім'я:Назар
- Стать:чоловік
- Номер:XXXL
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Свої всі тримав під навісом машина під ним завжди суха і ніразу не мав проблем з заводкою, але всеодно хочу гараж з ямою бо на дворі холодно щось крутити і поторчати було б де 

-
- Ім'я:Joni B
- Номер:ВС 0687 ВХ
Re: Гараж-зло для машини!!!
те самеgribkoff777 писав:Гараж має мати добру вентиляцію, ніякого підігріву. Коли машина заїжджає з -15 до +15 -- не добре. В мене, наприклад, при температурі ззовні -15 зранку в гаражі -1 (вікна привідкриті), нормально все заводиться.

ну в гаражі так, а в підвалі можна цілком, шо ми в дома і робимоgribkoff777 писав:Тримати овочі-фрукти в гаражі означає пропитувати їх таблицею Мендєлєєва...
машина може поржавіти тіки тоді коли грязна і в гаражі сирість...
моя 2105 з 86 року стоїть в гаражі і нічо

наношу радость и причиняю добро
-
- Номер:BC77**xx
- Подякували: 1 раз
В гаражі "зло" - це або сира яма, або яма, в якій зберігається картопля - постійні випари з такої ями можуть за три роки вбити днище нового авто.
Тому або гараж без ями (якщо грунтові води близько), або з ямою, але сухою, без картоплі :)
Тому або гараж без ями (якщо грунтові води близько), або з ямою, але сухою, без картоплі :)
-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
Гараж має бути цегляний, сухий з гарною вентиляцією і гідроізольованою підлогою (в такому моя машина стояла більше 30 років). Якщо є яма - має бути закрита. Трохи гірше - стоянка під навісом. Ще гірше - просто стоянка. І зовсім паскудно - бляшана консерва, без вентиляції і на вологому грунті (саме таке я використовував останні кілька років). Поржавіла в драбадан! Навіть в суху погоду береш машину із запотівшими вікнами і потьоками води - зі стелі капає. Але навіть це краще, ніж брати побиту якимись вандалами у дворі.
- Diwal
- Ім'я:Назарій
- Контактна інформація:
в мене ЗАзик з 97 по 2006 рік простояв в металевому гаражі, правда сухому і з вентиляцією)) останні 5 років стоїть в деревяному гаражі, де купа щелей. але машина ідеальна без намьоків на ржавчину.
моя 2108 за 1.5 року в режимі 50% гараж 50% вулиця згнила в щент(((
в сусіда гольф 2 1987 року. вже 15 років їздить і ставить в прольоті між будинками.
там постійний сквозняк і машина постійно обдувається! на разі машина абсолютно не гнила
моя 2108 за 1.5 року в режимі 50% гараж 50% вулиця згнила в щент(((
в сусіда гольф 2 1987 року. вже 15 років їздить і ставить в прольоті між будинками.
там постійний сквозняк і машина постійно обдувається! на разі машина абсолютно не гнила
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Чому?VETERAN писав:Трохи гірше - стоянка під навісом.
- jetros
- Ім'я:Ростислав
- Номер:ROS
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 4 рази
Гараж має бути з хорошою вентиляцією. Бетонна підлога - зло, має бути або лінолеум а саме краще асфальт. Коли Волга простояла в гаражі на бетоні 2 місяці, поржавіла. Бетон намокає швидко, а сохне дуууже довго. Приятель помалював бетонну підлогу спецфарбою, супер.
Мокнут мешти, мокнут сподні
Зашмальцовані шкарпетки
А я стою в бальоновім плащи
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab282677.gif[/img][/url]
Зашмальцовані шкарпетки
А я стою в бальоновім плащи
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab282677.gif[/img][/url]
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
брєд. ціни фактично однакові.Fobos писав: Стоянка то для бідних або скнар
у мене є стоянка і є гараж. і фієста на стоянці а вісімка у гаражі. і то не тому що вісімку я люблю більше

оцей дядько правильно пише.gribkoff777 писав:коли машина заїжджає з -15 до +15 -- не добре
ти так категорично не говори. мелете.. якісь колекціонери...Fobos писав:а теплий гараж то є гуд, що ви мелете взагалі, де хоч один колекціонер в світі тримає машини під відкритим небом або в гаражі де температура приближена до навколишньої гггг ЛОЛ, гараж повинен провітрюватись і бути теплим все.
колекціонери не заїжджають з морозу або дощу в -10 відразу в гараж де +15, і в колекціонерів не гараж 3х6 і 2 метра висотою з ямою в якій є волога, або валяється бульба, і на стелі збирається відро води конденсату кожен ранок.

то більше схоже на криту стоянку а не на гараж. там нема ніяких ям, вентиляція примусова. машини там переважно стоять а не їздять, тому не наносять кожен день води з собою. зовсім інші умови.
а плитка ? або підлога такого плану як в супермаркетах ?jetros писав:має бути або лінолеум а саме краще асфальт.
знайомий доречі має 21 волгу. 2 роки назад помалював, всьо ніби нормально робилось, і фарба недешеве. виглядала класно. лишив в гаражі на півроку і якраз зима.. ітого вже пролізло купа ржавчини - хоче перемальовувати.
і гранаді за 5 років на стоянці нічого би по кузову не сталося, ясно якщо кузов там не гнилий апріорі, а в хорошому стані. в мене 08 за 3 місяця зимою у гаражі на кришці багажника має вже більше ржавих плям чим за 6 років на стоянці.
от-от.Diwal писав:в сусіда гольф 2 1987 року. вже 15 років їздить і ставить в прольоті між будинками.
-
- Номер:BC77**xx
- Подякували: 1 раз
Плитка слизька. Чув, що один тіп положив плитку в гаражі - перший заїзд - і розвалив весь перед об стінкуvovka писав:jetros написав:має бути або лінолеум а саме краще асфальт. а плитка ?

- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
З того треба і починати, що є нормальний гараж, а є сарай з бульбою.vovka писав: ямою в якій є волога, або валяється бульба, і на стелі збирається відро води конденсату кожен ранок.
Стоянки - зло, відчув на собі не раз, особливо зимою, а ще літом на стоянці фарба вигорає, як би не було що машина стоїть ітльки вночі, але ж всеодно променів попадає в рази більше, на стоянці може що завгодно статись, хтось заїхати, алкашня пляшку через паркан кинути, та навіть птахи обісрати. Кароче, я категоричний противник стоянок як постійного місця зберігання для машини. Сухий, вентильований гараж з помірною температурою найкраще місце для зберігання авто.
P.S.
ти так категорично не говори.vovka писав:брєд.
Ford?
- Cr@zy
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
Якраз запитаю по темі, як в металевому гаражі зробити хорошу вентиляцію, а то трохи вже зайо, та і машині не на користь, заїдеш з дощу, так днів 3 ще краплі висять, плюс конденсат на стінках гаража постійно
-
- Контактна інформація:
Згідний з автором.
Дуже важко знайти хороший гараж, а в оренду взагалі майже нереально.
ІМХО. Якщо гараж то тільки в особняку - коли будеється будинок -грамотно будується гараж - тоді в макдрайв за хлібом взимку можна в трусах спуститися, сісти поїхати-купити-поставити назад. :)
Дуже важко знайти хороший гараж, а в оренду взагалі майже нереально.
ІМХО. Якщо гараж то тільки в особняку - коли будеється будинок -грамотно будується гараж - тоді в макдрайв за хлібом взимку можна в трусах спуститися, сісти поїхати-купити-поставити назад. :)
- AntikvAr
- Ім'я:Микола Миколайович
- Номер:И8935ЛВ
Підтримаю Fobosа, нормальний гараж завжди кращий за стоянку на відкритому небі. В мене машини часто стоять дуже довго в гаражі, нема абсолютно проблем з корозією, один просто з ямою інший взагалі з підвалом по периметру гаража, ями відкриті лише тоді коли потрібно, в обох підлога бетонна (моноліт) один на половину затягнутий лінолеумом, вентиляція звичайна(отвори в стінах з решітками) там де підвал окрема вентиляція підвалу, гаражі цегляні не опалюються але навіть в мороз можна закритись з середини і норм. працювати.
- vovka
- Контактна інформація:
хотілось би ще почути думку людей з відповідною інженерною освітою і досвідом.
і там доречі дуже тепло в гаражі, так як відразу над гаражем квартира і там опалюється.. короче тепло. зараз там машин не ставлю, але думаю як то повпливає в майбутньому на мою машину. в воротах будівельники навіть решітки не спромоглися поставити для вентиляції.
в мене в будинку є гараж. щоправда треба виходити з під'їзду, тому зимою в трусах не заканає.Demyan писав:Дуже важко знайти хороший гараж, а в оренду взагалі майже нереально.
ІМХО. Якщо гараж то тільки в особняку - коли будеється будинок -грамотно будується гараж - тоді в макдрайв
і там доречі дуже тепло в гаражі, так як відразу над гаражем квартира і там опалюється.. короче тепло. зараз там машин не ставлю, але думаю як то повпливає в майбутньому на мою машину. в воротах будівельники навіть решітки не спромоглися поставити для вентиляції.
-
- Контактна інформація:
Тому я написав що грамотно збудований гараж, а не 4 цегли і зверху шифер. І звісно з входом в будинок :) а забув ще автоматичні відкривання дверей гаражу :) Знайомий має такий - тєма! правда там на брелку шось 4 пульта :) гараж+машина+брама і ше якась фігня.
- vovka
- Контактна інформація:
ну в мене багатоповерхівка тому так неканає. приходиться виходити з того шо є. добре що хоть зробили вентиляційний канал аж на кришу. має бути добра тяга ))))Demyan писав: І звісно з входом в будинок
-
- Ім'я:Назар
ненаю шо ви там понаписували ......
но в мене і битонна підлога (перекриття) і нічого поганого ....
а то шо машина стоїть на стоянціі постійно піддається дії сонця з водою, то нічого ??
но в мене і битонна підлога (перекриття) і нічого поганого ....
а то шо машина стоїть на стоянціі постійно піддається дії сонця з водою, то нічого ??

BMW 540 - это как девушка с сиськами 5-го размера. Вроде и через чур, но так круто=)
- vovka
- Контактна інформація:
а то що весь день машина на вулиці їздить і тоже піддається тому всьому і ще покруче - то як бути ? :) поставити в гаражі і не виїжджати ?VeRMyT писав:постійно піддається дії сонця з водою, то нічого ??
а різкі перепади температури навіть на людей погано впливають. от ще тема схожа http://ffclub.ru/topic/116964/
і ще
http://forum.autoua.net/showflat.php?Ca ... earch=true
Востаннє редагувалось Сер, 16 лютого 2011, 15:10 користувачем vovka, всього редагувалось 1 раз.
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
А ми про час стоянки говоримо, вже як мінімум на 30% буде менше впливу зовнішніх.vovka писав:а то що весь день машина на вулиці їздить і тоже піддається тому всьому і ще покруче - то як бути ?
Ford?
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
Кароче пацани, не пойму я того вашого спору... Найкраща стоянка там, де тобі зручно:-) Тримаю машину під підїздом
- в районі стоянок практично нема, а та, що є - заїзд по графіку
, ключі з брелком - охороні лишати
і - основне - ніякої відповідальності за збереження авто... Гаражі - найближчий кооператив пів години пішки. Ну не буду ж я на маршрутці їздити в гараж?
Нахріна тоді та машина? Тому колись так і вирішив - тримаю під хатою. Зато зранку вийшов з підїзду - сів в машину
Вечером приїхав додому - під саму хату
А щоб машина не гнила, має бути антикорозійка та щоденна експлуатація, і все буде гуд 

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей