Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 0
а ніхто не хоче організувати маленький пікет на підтримку чувака з Одеси???
от колись Ігор_Львів збирав людей, було досить народу...
не треба казати що це нічого не дасть, звісно його ніхто не випустить налякавшись нашого бібікання але запросивши журналістів і висловивши своє фе на рахунок дій ДАІ і судді в тому випадку і взагалі про стан справ на дорогах нашої області ми покажемо що ми не ще не втратили громадську активність
я як людина яку лякали пістолетом і витягнули силою з авто і пропонували домовитись "по хорошому" і яка знає не з новин як діє наше "доблесне" ДАІ тай взагалі міліція, готовий допомогти в організації такого заходу але жодного досвіду в проведенні таких заходів немаю тому пропоную це комусь очолити (тому ж таки Ігор_Львів) ну а я вже на підхваті
от колись Ігор_Львів збирав людей, було досить народу...
не треба казати що це нічого не дасть, звісно його ніхто не випустить налякавшись нашого бібікання але запросивши журналістів і висловивши своє фе на рахунок дій ДАІ і судді в тому випадку і взагалі про стан справ на дорогах нашої області ми покажемо що ми не ще не втратили громадську активність
я як людина яку лякали пістолетом і витягнули силою з авто і пропонували домовитись "по хорошому" і яка знає не з новин як діє наше "доблесне" ДАІ тай взагалі міліція, готовий допомогти в організації такого заходу але жодного досвіду в проведенні таких заходів немаю тому пропоную це комусь очолити (тому ж таки Ігор_Львів) ну а я вже на підхваті
- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Дякував (ла): 0
- Контактна інформація:
Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
Maniak716, Непогана ідея!
Хочеш миру - готуй Parabellum
- rybkaandrew
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
Maniak716, чудова ідея!!! :) я за , приїду .......
- Maniak716
що буде краще покружляти по центру з прапорами і різними гаслами, чи зібратись десь в центрі (де це буде можливо) або біля управління МВС з тими ж таки транспорантами?
чи потрібно для цього якісь дозволи щоб ми не попали під несанкціоновані мітинги чи щось типу того?
хто має досвід зголосіться!
чи потрібно для цього якісь дозволи щоб ми не попали під несанкціоновані мітинги чи щось типу того?
хто має досвід зголосіться!
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
краще так, інакше треба дозвіл від міськ ради на проведення акції, мітингу і т.п.)Maniak716 писав:що буде краще покружляти по центру з прапорами і різними гаслами
Якщо перекривається рух, то це трошки складніше...
Машина не жінка , помилок не пробачає
- Maniak716
думаю що перекривати рух нема сенсу бо нашкодимо таким же водіям як і ми а не тим проти кого ми хочемо це все провести
тоді треба спланувати день, час, схему руху ну і все ж таки де в кінцевому результаті ми все ж таки зупинемось щоб поговорити з журналістами (можна як і при акції Ігора на Холмі Слави)
акцію думаю варто проводити до кінця цього тижня інакше далі буде не так актуально хоча краще пізно чим ніколи
тоді треба спланувати день, час, схему руху ну і все ж таки де в кінцевому результаті ми все ж таки зупинемось щоб поговорити з журналістами (можна як і при акції Ігора на Холмі Слави)
акцію думаю варто проводити до кінця цього тижня інакше далі буде не так актуально хоча краще пізно чим ніколи
- Maniak716
створюю наву тему щоб тут не флудити
Відое того затримання :A1 писав:а от маємо сумне продовження
- Breaker
Morozov, а хіба на перших відео (теляча мова) машина була не праворульна??? Це той самий тіп?
- Maniak716
Breaker, я так зрозумів що це той що був пасажиром і виходив відкривати капот в першій історії
Ще :
Breaker,
Це не той водій який зняв "телячу мову", це інакший активіст ДК.
Breaker,
Це не той водій який зняв "телячу мову", це інакший активіст ДК.
- Breaker
Morozov, а, ясно) просто тут писали, що це сумне продовження історії. Я не так зрозумів
Breaker,
Кажить що таким чином начальство відімстило,
за "телячу мову".
Кажить що таким чином начальство відімстило,
за "телячу мову".
- Breaker
впринципі в мене враження двоякі. З одної сторони той чоловік правильно поступав, хотів по закону. А з другої сторони я так розумію, що не варто спорити з працівниками міліції, адже всеодно я буду неправий
п.с. а хіба зараз ще мають бути ті причини для зупинки? Десь на форумі темка проскакувала, що тепер можуть зупиняти просто для перевірки, чи це не так?

п.с. а хіба зараз ще мають бути ті причини для зупинки? Десь на форумі темка проскакувала, що тепер можуть зупиняти просто для перевірки, чи це не так?
Це хотіли зробити у нових ПДРBreaker писав:Десь на форумі темка проскакувала, що тепер можуть зупиняти просто для перевірки, чи це не так?
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Breaker писав:в мене враження двоякі
а в мене ні
а з другої сторони той чоловік клоун, і на місці дайців я б витягнув його з машини і навчив грамотності. Відразу скажу, що не прихильник гаїшників, чи зупинки без причини, а того чела який "по телячі не панімаєт" взагалі б видворив за межі країни. Але тут дядько дуже правильний і начитаний попався, по закону кажете хотів, а який закон дає право не передати документів, якщо не назвали причину зупинки? Хочеш по закону - передай документи, (бо це законна вимога) і паралельно подай позов до суду за те, що тебе зупинили без причини - от це буде правильно. А коли от так провокують і виводять дайців - це не спосіб.Breaker писав:З одної сторони той чоловік правильно поступав, хотів по закону.
- Breaker
ага, але він мабуть думав шо може так прокатіт і відпустять без перевіркиigorok писав: Хочеш по закону - передай документи, (бо це законна вимога) і паралельно подай позов до суду за те, що тебе зупинили без причини - от це буде правильно
Люди, які носять зброю не мають права піддаватися на провокації.igorok писав:А коли от так провокують і виводять дайців - це не спосіб.
Тоді на них усіх треба подавати у суд.igorok писав:Хочеш по закону - передай документи, (бо це законна вимога) і паралельно подай позов до суду за те, що тебе зупинили без причини - от це буде правильно.
Взалі ходять спори, чи потрібно передавати чи можна просто предявити документи.
А взагалі даний персонаж не викликає поваги, оскільки просто схожий на пацанчіка який подивився відео в інтернеті "як базарити з мєнтами" і рішив собі попробувати, вийшло не дуже.
Як писав раніше, в цій ситуації лякає поведінка не інспектора, не водія, а суді, так можуть і на рік посадити, не давши слова на захист.
- Breaker
багатьох вже так посадилиMorozov писав:так можуть і на рік посадити, не давши слова на захист.

- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
"не мають права" і "не піддаються" це різні речі, але гаці повелись ще культурно.Morozov писав:Люди, які носять зброю не мають права піддаватися на провокації.
ну хз, помойму це заслужено, владу потрібно поважати, і суддя розуміє, що це провокація. Помста? Звідки дайці знали, що то їде активіст ДК? Ніхто не бачив як авто рухалось до моменту, коли почалась зйомка, ну і в глобальну змову даї, ментів, суддів, і лікарів швидкої я не вірю. Висновок - права свої знати потрібно, відстоювати також, але хамити, понтуватись і т.д. не варто.Morozov писав:в цій ситуації лякає поведінка не інспектора, не водія, а суді, так можуть і на рік посадити
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей