Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Акція протесту проти свавілля ДАІ!
- Жульєн
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Юрій Володимирович
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Подивився я сюжет, почитав форуми і зникло бажання підтримати акцію.
Всім своїм ворогам я посилаю промені добра! Хай вони спалять вас дотла, ананаси!)))
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Стать:чоловік
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
Re: Акція протесту проти свавілля ДАІ!
Жульєн, +100500, хлопець трохи загнався
Не було би того всього шуму, якби він спокійніше розмовляв...

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- БОБА
- Ім'я:Володя
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Жульєн, а смислЖульєн писав:Подивився я сюжет, почитав форуми і зникло бажання підтримати акцію.

тут писати всi зможуть а хто перший поставить машину поперек дороги ?
ЖИЗНЬ це є вєщь яку вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- weber
Звичайно, що загнався. Досить того, що домігся звільнення дайця, то він потім ще за моральну шкоду на лікування хотів збити гроші. Реально наївний той активіст.Myself писав:Жульєн, +100500, хлопець трохи загнавсяНе було би того всього шуму, якби він спокійніше розмовляв...
Якщо чесно, мені його абсолютно не шкода. Той активіст сам не знає укр. мови!
- Жульєн
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Юрій Володимирович
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
це вже не той активіст, а інший.weber писав:Реально наївний той активіст.
Всім своїм ворогам я посилаю промені добра! Хай вони спалять вас дотла, ананаси!)))
- veresen
- Ім'я:Павло
- Номер:BC 0433 AO
- Контактна інформація:
Пропоную тоді влаштувати таку акцію протесту:
Тупо їздити по правилах що не могли ні дочого придратись.
Всяке буває, якийсь чмирдяй чмихає перед тобою і хочеться обігнати, але сплошна, або проскакуєш вже на жовтий, бо спішиш, їздити тільки стільки скільки обмежує знак, навіть якщо нікого нема і їдеш ти 3-4 ночі.
Навіть якщо зупинять, сказати нічого не знаю, їжджу поправилах.
Тупо їздити по правилах що не могли ні дочого придратись.
Всяке буває, якийсь чмирдяй чмихає перед тобою і хочеться обігнати, але сплошна, або проскакуєш вже на жовтий, бо спішиш, їздити тільки стільки скільки обмежує знак, навіть якщо нікого нема і їдеш ти 3-4 ночі.
Навіть якщо зупинять, сказати нічого не знаю, їжджу поправилах.
^_^
- weber
Інший (Дмитрий) взагалі собі прогнав, вчіпився до причини... Права не показав і не виконав вимогу 2.4. Дайці йому нормально відповідали і не хамили. А він...?!Жульєн писав:це вже не той активіст, а інший.
- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
veresen, в нас це нереальнОООО! Цього ніколи не буде.
Ну добре може більшість затятих порушників форуму тебе послухає, проте шо буде зпересічними автовласниками які не орієнтуються шо таке автофоруми і манав він на всякі акції виїжати.
ПОки загальнодержавна ситуація не зміниться (пару поколінь, а може й ніколи) - доти і всіх аспектах і іглках нашої держави буде свавілля і "брат, кум, сват"..
Словом наше поколління живе в ненайкращий час в Україні...порівняти молодь заходу і нашу...Наші батьки допомогають нам чи в якості подарунку дають кровно зароблені і наскладане гроші на корито 20 річне за шалені кошти в декілька тисяч долларів а на заході таке і набагато краще йде під прес металобрухту...
Я всім бажаю хоч на трішки , але відчути як живуть на заході, як заробляються там гроші, як хочеься там наіть і не порушувати всього....як кінець-кінцем живе ЛЮДИНА.
Я вдячний долі і Богові шо в мене була така можливість це відчути, але з роками , я все дужче і дужче зневірююсь в нашій державі і не хочу шоб моя дитина тут жила(якби я не любив Україну та Львів)
Ну добре може більшість затятих порушників форуму тебе послухає, проте шо буде зпересічними автовласниками які не орієнтуються шо таке автофоруми і манав він на всякі акції виїжати.
ПОки загальнодержавна ситуація не зміниться (пару поколінь, а може й ніколи) - доти і всіх аспектах і іглках нашої держави буде свавілля і "брат, кум, сват"..
Словом наше поколління живе в ненайкращий час в Україні...порівняти молодь заходу і нашу...Наші батьки допомогають нам чи в якості подарунку дають кровно зароблені і наскладане гроші на корито 20 річне за шалені кошти в декілька тисяч долларів а на заході таке і набагато краще йде під прес металобрухту...
Я всім бажаю хоч на трішки , але відчути як живуть на заході, як заробляються там гроші, як хочеься там наіть і не порушувати всього....як кінець-кінцем живе ЛЮДИНА.
Я вдячний долі і Богові шо в мене була така можливість це відчути, але з роками , я все дужче і дужче зневірююсь в нашій державі і не хочу шоб моя дитина тут жила(якби я не любив Україну та Львів)
Що в цьому поганого ?weber писав:Досить того, що домігся звільнення дайця, то він потім ще за моральну шкоду на лікування хотів збити гроші.
В цій ситуації погнав собі суддя, не давши можливість на юридичний захист водію.weber писав:Інший (Дмитрий) взагалі собі прогнав,
Своїм рішенням лишній раз показав, що судді у нас захищають владу, а не закон.
- weber
Відшкодування за моральну шкоду? В нас в Україні?Morozov писав:Що в цьому поганого ?
- Breaker
так що? Хтось щось буде організовувати чи це просто чутки?
- Myself
- Контактна інформація:
Це окрема тема, тут погоджуюсь на всі 100%. Але тоді акція має бути не "на підтримку активіста ДК", а проти судді, суддів в цілому і так далі по тексту...Morozov писав:В цій ситуації погнав собі суддя, не давши можливість на юридичний захист водію. Своїм рішенням лишній раз показав, що судді у нас захищають владу, а не закон
Симон Петлюра
Симон Петлюра
weber,
Буває і таке .
Правда такі випадки, це покишо рідкість і суми не великі, але
все ж таки можливо щось і відсудять.
Буває і таке .
Правда такі випадки, це покишо рідкість і суми не великі, але
все ж таки можливо щось і відсудять.
- Myself
- Контактна інформація:
Колись чувак з Одеси виграв суд у Вольво на пару лимонів баксів, кажись... Там машина перекинулась, а подушки не спрацювали. Хлоп покалічився, потім від нього дружина пішла, він довго лікувався, а потім подав в суд на Вольво... 

Симон Петлюра
Симон Петлюра
-
- Ім'я:Назар
раз така пянка, тре мітингувати не протів самих ДАІ, а проти начальства яке змушує ДАйІців чинити свавілля ...
BMW 540 - это как девушка с сиськами 5-го размера. Вроде и через чур, но так круто=)
- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Дякував (ла): 1 раз
народ. перепрошую що трошки не так написав як думав :) от Myself написав добре - протест проти того що людину затримують без складання відповідних протоколів, судять без адвоката і так далі і тому подібнеMyself писав:Але тоді акція має бути не "на підтримку активіста ДК", а проти судді, суддів в цілому і так далі по тексту...
- Myself
- Контактна інформація:
VeRMyT, як можна людину змусити чинити свавілля? Не подобається - звільняйся, їх же ж ніхто не примушує... Вони мають знати, що стають злочинцями, якщо порушують закон! І начальство тут, звичайно, винне, але начальство - це хто? Кожен може сказати "то не я, я білий і пухнастий, то мій начальник бука - до нього всі питання". А той - на свого начальника стрілки переведе. ... А сідєть каму??? 

Симон Петлюра
Симон Петлюра
-
думаю найкращий варіант побороти корупцію в україні то виїхати з неї , наприклад в німеччину. там і такого односуддя немає, і життя нормальне, і нюрбург-ринг є, кіно хороше є
, і ДАІ не пиняє за просто так ..... :)
а тут побореш одного , прийде інший.... тут хіба всіх повистрілювати , всіх до одного і загнати після того нових людей всі 48 мільйонів ...

а тут побореш одного , прийде інший.... тут хіба всіх повистрілювати , всіх до одного і загнати після того нових людей всі 48 мільйонів ...
BMW 540 - это как девушка с сиськами 5-го размера. Вроде и через чур, но так круто=)
- Myself
- Контактна інформація:
VeRMyT, ага, і німкені всі жирні корови, і діти твої будуть чужинцями, і працювати ти будеш чорноробочим, а н в офісі тюнінг-клуб почитувати, ну і так далі по тексту

Симон Петлюра
Симон Петлюра
-
Myself, кстаті раз така пянка..... ненаю як в німцях але в іспанії, навіть до робочих ставляться там нормально, принаймі краще ніж в нас ло вищиш щаблів ...
і в першу чергу там ти людина а потім все інше- чорноробочий, українець і т.п.
і доречі чого зразу чорноробочий ????
і навіть в разі чогось ніхто там не дивиться чи ти маєш гроші чи нє, і відношення однакове шо до мільйонера шо до бідної людини ....
і в першу чергу там ти людина а потім все інше- чорноробочий, українець і т.п.
і доречі чого зразу чорноробочий ????
і навіть в разі чогось ніхто там не дивиться чи ти маєш гроші чи нє, і відношення однакове шо до мільйонера шо до бідної людини ....
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей