в пі..у ті підлокітникиBreaker писав:А підлокотник я б подарив комусь на село

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
в пі..у ті підлокітникиBreaker писав:А підлокотник я б подарив комусь на село
не знаю, які ти пі..и зустрічав, але підлокітник рульна штука!fen писав:в пі..у ті підлокітники
+1 Особливо в далекій поїздці, або в тягучці/пробці... Коли хочеться спертись на одну руку. Але знаючи той китайський підлокотник (мав такого на 2109) то дуже на ньому не поспираєшся (розласиться).BOXER писав:підлокітник рульна штука!
Nick_ писав:Особливо в далекій поїздці, або в тягучці/пробці... Коли хочеться спертись на одну руку.
Чого? Чого?sergey писав:В ньому свічки лежать і т.д
ректальні, вагінальні?sergey писав:В ньому свічки лежать і т.д
Набор спортсменаNick_ писав:Чого? Чого?
Fobos писав:тлумку!
шо за розмір??????veresen писав:175/75 14" Хенкок літо.
А що бортового кампутера немає?veresen писав:десь 12-14 літрів на 100.
Печка ніпричьом, ключ повернув, вона й вирубалась.Треба може було ходити прогрівати.veresen писав:Грішу на печку (певно коротить в 2-й позиції бо раз стояв на світлофорі, перевів печку з 4-ї на 2-гу позицію і ДВС заглох)
Да нє, дурак що не взяв Опель ВектраVitalik-first писав:дурак автор що не взяв за 5 куе дісяточку,ото би була весчьпісс,без обід,гонітса сьогодні просто
![]()
Буде ближче літа, замість годинника поставлюsergey писав:А що бортового кампутера немає?
Так і планую зробити ближче середини весни.Vitalik-first писав:розділи його на два і отримаєш свій на 100 км
Поправка 175/70 R14Taras:) писав:шо за розмір
Якщо це жарт - то ти Петрасян канєшно. Якщо ні, то москальського виробництва принципово в житті би не взяв, краще вже на маршрутці їздити.дурак автор що не взяв за 5 куе дісяточку
то така як в мене зимова зараз стоїтьveresen писав:Поправка 175/70 R14
а таку думав на літо брати, тестанув на цьому бульбуляторі http://www.bysh.com.ua/page6 і поняв що висота буде та сама, але вона тоді менш проходима і витривала по наших ямах буде, тому буду ставити 195\65FanateG писав:чим тобі не подобається 195/50-55/15ціна ж практично така сама..і висота така ж...
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 9 гостей