Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Вартість дороги Львів - Краковець
cat-yellow
Ім'я:Михайло
Стать:чоловік
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази
Вартість дороги Львів - Краковець

Повідомлення cat-yellow » П'ят, 11 лютого 2011, 19:41

ЗМІ: Вартість дороги Львів - Краковець за кілька тижнів збільшилася на 2,6 млрд грн
Вартість будівництва автомобільної дороги Львів - Краковець, запланована в рамках підготовки України до Євро-2012, за кілька тижнів збільшилася з 1,419 млрд грн до 4 млрд грн, передає Главком.

Так, відзначає видання, згідно з повідомленням Вісника державних закупівель, Львівський облавтодор 27 жовтня 2010 року оголосив застосування процедури закупівлі в одного учасника тендеру в донецької компанії ТОВ Дорожнє будівництво Альтком.

Як повідомляється, предметом закупівлі стало будівництво автомобільної дороги Львів - Краковець на суму 1,419 млрд грн.

Главком при цьому повідомляє, що через кілька днів львівський губернатор повідомив, що вартість робіт зросла до 3,4 млрд грн, а вже 21 січня 2011 року голова обласного автодору Петро Шпитак заявив, що орієнтовна вартість будівництва дороги сягає 4 млрд грн.

При цьому видання констатує, що аналогічна сума у 4 млрд грн на будівництво автотраси Львів - Краковець передбачена в державній програмі підготовки України до Євро-2012, затвердженої урядом ще 14 квітня 2010 року.

Як раніше повідомлялося, автомобільна дорога Львів - Краковець була передана у державну власність.
і як то називається?

ми виграли "тендер", а тепер, коли ми будемо робити - будьте добрі просуньте будь ласка ваші яйця в наші двері? шо за нафіг? яке подорожчання? дивно (а може зовсім навіть і не дивно) взагалі, що виграла тендер компанія з корінням з іншого регіону, з того самого, до якого власне має відношення влада і керівник Євро 2012...

PS: не буде в нас нічого нормалоьного в цій державі, як на..бували так і будуть на..бувати, як грали ту державу всі, хто дорвався до рівня "можна подерибанити" - так і грають

Ну... патріоти, що сидять на форумі, де ви? Де ті, хто тішиться десяти метрами асфальта біля дому? Кому ще охота платити за гавняний (пробачте), не дотягуючий до рівня стандарту Євро-3 бензин ціну, майже/вищу європейської, платити сумасшедший податок і їздити по дорогам, які гірші африканських, які відреставрує потім вам втроє-дорого компанія, що виграла тендер :ninja

hrdrive
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Re: Нє ну ..б твою мать або "Вартість дороги Львів - Кракове

Повідомлення hrdrive » П'ят, 11 лютого 2011, 19:43

cat-yellow, є пропозиції? :ninja скидаємся на тротил? :sing :ninja
:shout :shout :shout :shout
INTE®©ULLE®™

Miss Mercedes
Стать:жінка

Повідомлення Miss Mercedes » П'ят, 11 лютого 2011, 19:45

я за! давайте замінуєм верховну раду... :D

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » П'ят, 11 лютого 2011, 19:48

та тут вже пропозиціям не місце... :(
не вірю вже в нашу державу ...
Почав починати не вірити, коли тЮлька з Пчолкою жертись почали, а починаю повністю не вірити зараз. Колись молодецький запал в душі заставляв не погоджуватись з тим, що твориться навколо, а зараз... коли гівна стало все більше, а толку від грипу, який заробив на Майдані 2004-го рівний ноль - хочеться пахати-пахати-пахати, кусати локті, мовчати, але намагатись готувати плацдарм для того, щоб дітям було краще, але вже не в цій країні. Я починаю думати, що я не буду виховувати своїх дітей патріотами... не заслужила наша держава на їх майбутній патріотизм...

Igor4ik
Ім'я:Ігорко

Повідомлення Igor4ik » П'ят, 11 лютого 2011, 19:52

ОТО тема)
ото тут будуть рубки)
та нічо ми не зробимо!!!
треба виходити з того що маємо ...
щодо заправок- заправляюсь виключно на 2 запрвках у Львові, проблем не маю так і мій батько, який за 3місяці наїздив 30тис км, а попередня машинка не мала взагалі проблем,все ті ж 3 заправки, ну звичайно приходилось заправлтись десь інде, але тільки ВОГ(новий)
Дороги- ну єдине це профіль 70-75 врятує полюбому :beer

Kamaz_DUDE
Ім'я:Nazar

Повідомлення Kamaz_DUDE » П'ят, 11 лютого 2011, 20:00

+1 до зборів на якийсь ультиматум по всім гілкам влади. закон - поряд. вкрав - позбавляємо руки... от і тих брехунів тотальних тре просто позбавити можливості шось робити. людей керують страхом, і доять як корів. принципіально прості схеми махінацій уже нікого не дивують, і тим паче ніхто тому не протистує. треба можновладцям грошей - роздаєм пайки держбюджету, треба ще .. от кум переписав документи по новому - по старим накладним посипали нові кошти. Банда.... а ми раби.... тоєсть панщина, якшо хто таке ще памятає.... всіх у школі тому вчителі товкли.. а навіщо.... самі не знали... от ніхто і не бореться... а тут крім чогось радикального ніц не допоможе

VAVAN
Номер:LVIVSKI
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення VAVAN » П'ят, 11 лютого 2011, 20:01

cat-yellow писав:хочеться пахати-пахати-пахати, кусати локті, мовчати, але намагатись готувати плацдарм для того, щоб дітям було краще, але вже не в цій країні. Я починаю думати, що я не буду виховувати своїх дітей патріотами... не заслужила наша держава на їх майбутній патріотизм...
+1
я вже хотів свалити в США- жінці не дали два рази візу підряд- [цензура]. Граю в грінкард уйма років. Вєрняк буду жити в США до 7 років то точно. Сестра на возєднання подає нарешті.

Зміню лиш тоді думку коли усама бен ладен на верховну раду , кабінет Міністрів пустить терористів смертників... Альбо буде кровавий державний переворот в кращу сторону

Denja
Тюнінг клуб
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » П'ят, 11 лютого 2011, 20:03

Смисл теми - крик душі? Так тут в білшості подібні емоції. Одним словом політику, релігію, національність обговорювати заборонено, тому про чиновників згадувати неварто. А значить і говорити нема про шо. Закрито.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей