Протокол про штраф за той рік принесеш і маєш доказOpelevod писав:Як ти будеш доказувати шо ти справді рік їздив?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Протокол про штраф за той рік принесеш і маєш доказOpelevod писав:Як ти будеш доказувати шо ти справді рік їздив?
А ще вони за любе порушення закону здають один ондого . Добре то чи ні що ми сунемо в Європу? І чи нас хтось там чекає?Demyan писав:так серйозно, а тебе не дивує шо в швеції сухий закон і водки не купиш в магазині?А в данії якшо твоя машина налякає кінного полісмена ти повинен зупинитися а якшо кінь не заспокоїться ти повинен накрити машинуА в англії ти можеш пісяти в людних місцях якщо стоїш біля заднього колеса і правою рукою тримаєшся за машину...Є багато чого дивного і в них. Термін дії прав це добре і треба встановити для всіх.
Це було завжди при проходженні ТО мед довідку.Sally писав:літку я 300 грн віддала за якусь НІКОМУ НЕПОТРІБНУ медичну довідку, щоб зробити техогляд на машину. ще одне геніальне новшество!
скільки доріг зроблено інших? розвязок - вони якраз покращують.Sally писав:держава ніяк не сприяє водіям в полегшенні їхнього життя
я так хочу! І так є у всіх нормальних країнах... От скажімо німець до нас їде без візи і з німецьким паспортом, виданим йому в 1989 році... Поясни американцю, що таке "паспорт для виїзду за кордон"... Нафіга два паспорта? Щоб двічі бабло зняти? А візи теж - на фіга? Он румунські цигани без віз по європах їздять, і в черзі на кордоні стоять до віконечка for EU member, які облсуговують 10 митників, а ми як бидлота в довжелезній черзі "для чорних". Але то так, крик душі...Demyan писав: шоб всюди їздити без віз але зі старими паспортами, або взагалі тупо з українським,
Demyan писав:Не погоджуюсь, бо життя покращується
в принципі так, ну не вважаю що виконала але дещо зробила і додому приємніше їхати, а ще як згадаю що тепер можу приїхати і в 1 ночі і буде гаряча вода мені взагалі все подобається :)Sally писав:або ти такий невиправний оптиміст, що дорога в 10 метрів тебе тішить настільки, що ти вважаєш, що перед тобою як перед водієм держава свій обов"язок виконала.
та ж пишуть, що без терміну дії за кордон не випустять! от і будеш тоді рухати мештами швиденько в мрев))) якраз вони такі дурні, що ти їх намахаєш, а не вони тебеsergey писав:Ця тема актуальна для тих в кого водійський стаж більше 10 років.
а це шо за інформація? :) вперше чую))VeRMyT писав: ТО подешевшає
Теж мені диво велике... Я в Англії не був... А ле десятки разів бачив як бидло щит на узбіччі, і не біля заднього колеса, на ничку, а ГОРДОМЛЯ! Біля машини, при цьому розмахуючи піпіськоу пролітаючим повз автомобілям!Demyan писав: А в англії ти можеш пісяти в людних місцях якщо стоїш біля заднього колеса і правою рукою тримаєшся за машину...
та казав мені один вуйко з ДАІ шо ТО має подешевшати з лютого вроді ....Sally писав:а це шо за інформація? вперше чую))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей