така як в мене а в мене сток на фотоPioneer писав:нормальна напевно не нижча чим у синього просто фотка така

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
така як в мене а в мене сток на фотоPioneer писав:нормальна напевно не нижча чим у синього просто фотка така
це той хамелеон)) Власник шпіляв в мене пейнтбол))hrdrive писав:трохи недуже видно 6666
Скоріш за все звичайний фейк (сувенірка).solo писав:Потер номер?Ні прапора,ні області.
Сьогодні тоже бачив такий самий без нічого, тільки щось інше там писалоAsasad писав:Скоріш за все звичайний фейк (сувенірка).solo писав:Потер номер?Ні прапора,ні області.
Цікаво, як ДАІ реагує на такі фейки?Vusiko писав:Сьогодні тоже бачив такий самий без нічого, тільки щось інше там писало
ну я її не тільки бачивVAVAN писав:хтось вже бачив Ельміру
Тоді це може бути справжній іменний номер, але з обідраною чи зафарбованою символікою. Я бачив такі стандартні номери.solo писав:Думаю це не фрейк подивіться на фото номера стоять довго ,понищені.
Зліва явно більше білого місця,для прапора.
solo писав:Потер номер?Ні прапора,ні області.
були ж "STAR"VAVAN писав:хтось вже бачив Ельміру на рожевому запорожці з номера на рожевому фоні ELMIRA ???
не було фотіка поруч
Вона міняє регулярно :)MAGYLA писав:були ж "STAR"
ELNARA а не Ельміра :) :) :) перед тим Запором в неї була Mazda RX-8/ Ото крок :)VAVAN писав:хтось вже бачив Ельміру на рожевому запорожці з номера на рожевому фоні ELMIRA ???
не було фотіка поруч
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей