Це елетрокар?A1 писав:поки народ намагається відгадати синеньку автівку, я загадаю для тих, кому стало дуже скучно в цій теміХто відгадає - максимальна уважуха від мене :)
A1 писав:bmw_x6.jpg [ 33.21 Кб | Ще не переглядалось ]

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Це елетрокар?A1 писав:поки народ намагається відгадати синеньку автівку, я загадаю для тих, кому стало дуже скучно в цій теміХто відгадає - максимальна уважуха від мене :)
A1 писав:bmw_x6.jpg [ 33.21 Кб | Ще не переглядалось ]
фотка зроблена в США, але машина не американськаhrdrive писав:ю шукаю...це якийсь сітікар...концепт можливо...
Ну я бачив дуже схожі Фіат і т.д. 1970-х років.A1 писав:фотка зроблена в США, але машина не американська
я писав про синю машину, а ти про яку ?sergey писав:Ну я бачив дуже схожі Фіат і т.д. 1970-х років.A1 писав:фотка зроблена в США, але машина не американська
Я про той жовтий драндулєтA1 писав:я писав про синю машину, а ти про яку ?
та ти народ сполошив тим мікробом...і синю ніхто не шукаєA1 писав:я писав про синю машину, а ти про яку ?
ти вже скільки машин тут розгадав, що ти за нього берешся ?:)sergey писав:Я про той жовтий драндулєт
я ж чітко написав, що це для "скучающих", от ти наприклад :)Crush писав:та ти народ сполошив тим мікробом...і синю ніхто не шукає
2006 YES! Roadster 3.2Crush писав:та ти народ сполошив тим мікробом...і синю ніхто не шукає
A1 писав:ти вже скільки машин тут розгадав, що ти за нього берешся ?:)
та я от від 9ї години і скучаю над нимA1 писав: "скучающих",
загадував не я..але якщо ти про синеньку то ніsergey писав: 2006 YES! Roadster 3.2
вона хіба віддалено схожа, старайся в ідеалі найти точно таку фотку, як загадалиsergey писав:2006 YES! Roadster 3.2
то тобі за той тальбот, але то значно гірший варіантCrush писав:та я от від 9ї години і скучаю над ним
mister_X писав:A1, я вже не знаю, як шукатиото ти взірвав
![]()
А хто мобільним не користується тому тортікA1 писав:Давайте так: хто до 21.30 сьогодні напише мені повну назву (марка+ модель) отримає від мене персональний приз - 25 грн на рахунок мобілки. :)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей