Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
також цікавлюсь куди б то краще поїхати в ВП,BOXER писав:Отже, власне чому я підняв тему. Нову створювати не хочу, тому надіюсь, тут мені порадять Облазив туристичні форуми, але вони якісь лажові, безпантові Потихеньку планую свою весільну подорож.
знайомий їздив минулого року, то їхав через Москву. або це на літак сідав у Москві...Sally писав:як то візу через москву?
тю, в медовий місяць??hrdrive писав: на лижах погоцати
але потішила інфа з сайту посольства в Києві:Влажный сезон знаменуется приходом муссонов, которые начинаются в первых числах июня и продолжаются по всей стране до середины августа. Муссоны не приносят с собой прохлады. Просто сухая, жаркая и пыльная погода сменяется такой же жаркой, но очень влажной. На большей территории страны, кроме северных пустынных районов, дожди в этот период идут целыми днями, не прекращаясь ни на минуту.
Прохладный сезон наступает в октябре, когда муссоны стихают почти по всей стране, и в Индию приезжает наибольшее количество туристов. В этот период хорошо высоко в горах, лучшее время для их посещения - с октября по май. В октябре-ноябре ещё довольно тепло - это самое комфортное время для восхождений.
Туристична віза (TV)
Туристи, які бажають відвідати Індію, зазвичай отримують туристичні візи на короткий термін, які є дійсними з моменту оформлення. Туристичні візи не можуть бути продовжені або змінені на інший тип візи. Туристичні агенти, яким потрібно часто відвідувати Індію можуть отримати туристичні візи на довший період часу. Візовий збір за візу з коротким терміном перебування для подорожування або відвідування родичів складає 40 доларів США
вагомий аргументSally писав:ааа, та ти шо не лети через москву, ліпше вже шукай через польщу летіти, так хоч живий лишишся
та то фігня, при наявності кешу питання вирішується просто. все таки одна й та ж країна))Sally писав:а з гоа до таджмахалу є екскурсії чи шо?
то не проблема) сходимось в основному - сонце, море, пляж, екзотика. а парочка екскурсій в якісь "цікаві" місця не помішаєSally писав: ти виясни чи ваші бажання сходяться))))
це я вже зрозумів.gribkoff777 писав:В самій Індії всюди можна побувати, там все не дорого. Попадос тільки в дорогу туди-назад.
о, а можна було би якось з твоїм братом сконтактуватись? :) все таки почути інфу від того, хто там був, краще, ніж вичитувати в неті тонни текстуgribkoff777 писав:Перевірено, брат був там вже 5 раз і хоче знову туди...
Я був на Гоа в лютому, тому як там в серпні не дуже знаю. Мої враження про Індію (і Гоа в тому числі) дещо негативні, тому я б не дуже радив туди їхати. Співвідношення якості яку ти отримуєш і гігантської ціни яку ти платиш дуже неприємне. За ті ж гроші я б казав їхати на Шрі-Ланку. Все що я очікував отримати від ГОА я отримав власне там - такий собі райський куток.. серфінг, шикарні пляжі, небагато туристів... кайф вопшем :)
проживання по бідному 2400 + 1600 дорога (авто), от такий симеїз. 4000 на 12 днів на двох - теж по бідному (обід на плдяжі 60-70 грн на двох скромно + диско і т.д.) Короче це так впритик на такий термінpop писав:Семеїз чув нормальний. Кошти з дорогою на двох до 8 000грн.
не буду оригінальним,ІМХО краще Блгарскаpop писав:pop
Ну в принципі ,коли в нас літо ,в Південній півкулі зима (в тропіках і субтропіках сезон дощів).Значить,все що нижче екватора на літо відпадає(якщо планується на пляжах повалятись).Як варіант - можна поїхати в Штати - Маямі,Флоріда,Лос Анджелес.Великий тут мінус -напряг з візами.BOXER писав:начитався, шо з квітня по жовтень в Індії (в т.ч. Гоа і Шрі Ланка) сезон дощів
та власне... ми давно хотіли в Нью Йорк поїхати... були там 3.5 роки, коли ще не зустрічались)) Тепер як сім"я хотіли би попасти туди, але...Legacy-man писав:Великий тут мінус -напряг з візами.
а Емірати? Куба?Legacy-man писав:Південній півкулі зима (в тропіках і субтропіках сезон дощів).Значить,все що нижче екватора на літо відпадає(якщо планується на пляжах повалятись)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей