Організація та планування подорожей

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Порадьте куди краще поїхати на море)))
shaman
Ім'я:Святослав
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 23 рази
Re: Порадьте куди краще поїхати на море)))

Повідомлення shaman » Пон, 27 грудня 2010, 00:42

vovka писав:на 3200 навіть у Львові місяць прожити складно )))
підтримую. Я їздив цього року по путівці, за 1000 гривень на 10 днів, з 3 разовим харчуванням. Білети майже 400 гривень, доїзд до місця 100 грн, кожен день ще мінімум по 100 гривень якщо дуже економити. Пиво 7-10 гривень(йшло мінімум 5 в день), сигарети 10, дискотека мін.25, а ще всякі креветки-чіпси-морозиво-бухло. Ітого я стратив 4000 тисячі гривень, і це напів "затиснувши ремінь", на одного
BOXER писав:на двох витратили біля 2000 грн
хз як в тебе так вийшло, тільки на білети на двох в 2 сторони ти б мав стратити 500-600 гривень, на проживання з розрахунку по 50 гривень нехай з людини ще тисячу, а на решту 500 їли-пили-гуляли по дискотекам-барам? то хіба їсти хліб, запивати водою та слухати музику з дискотеки через вікно кімнати

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази

Повідомлення BOXER » Пон, 27 грудня 2010, 01:32

LEgEnDA писав:кожен день футбол, волейбол, водне поло, і т.д + дискотеки. Ми збирались командами і постійно шпіляли...
ну то дійсно великий плюс забугорного відпочинку. в Криму такого мало :D
vovka писав:на 3200 навіть у Львові місяць прожити складно )))
ну бляха, у Львові платиш за компослуги, інтернет, телефони, бєнзу, тьолок, купуєш одяг і т.п. :happy
ніхто і не рівняє звичайне проживання у Львові і відпочинок десь. На відпочинку які основні витрати: дорога, проживання, хавка, розваги. У Львові інша структура витрат.
shaman писав:Ітого я стратив 4000 тисячі гривень, і це напів "затиснувши ремінь", на одного
жжош, во ти тринькаєш філки :D
стосовно дороги, то я писав, шо 2 роки назад нормальний поїзд, купе (не плацкарт :shout ), по студ.квитках... на двох десь так і вийшло 400-500 грн., проживання та - було по 50 ре, були там правда 8 днів, хавку робили самі, але хавали порядно, я на тому не економлю :sing :happy плюс кілька разів вечеряли тіпа в "ресторанах" + сувенірів прикупив, повторюсь: на двох чуть більше 2 кусків. правда, дівчина сувеніри купувала окремо, бо вона щедріша ніж я, то можна ше +300 грн. додати :happy
протягом дня грілись на пляжі, по барах не зависали... відповідно в обід майже не їли))
shaman писав:то хіба їсти хліб, запивати водою та слухати музику з дискотеки через вікно кімнати
абіжаєш :D все то саме шо ти, тільки не курив, не бухав, не шлявся з різними тьолками, на гандони не тратився :happy взяв з собою зі Львова :D

я не кажу, шо стільки потратити то нереально, всьо реально)))
просто не варто всіх під одну планку - "в Єгипті дешевше", ніфіга не дешевше + витрачає кожен по-різному і харчується по-різному ;)
Sad, but true.

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Пон, 27 грудня 2010, 02:00

BOXER писав:На відпочинку які основні витрати: дорога, проживання, хавка, розваги. У Львові інша структура витрат.
ну добре. давай прикинем ту саму структуру витрат що і на відпочинку. Хавка і проживання. Берем як ти казав місяць часу і 2 особи.

зняти хату у Львові - 1000-1500 грн (далеко не сама найкраща+додати якийсь мінімальний набір предметів особистої гігієни+комуналка). поїсти купити в Арсені або на шуварі - ну тут є варіанти, залежно хто скільки їсть і що саме :D думаю 200$ на двох то реально мінімум. якщо додати ще мінімальні розваги+пиво то ці 3000 грн про які ти казав - получаться зовсім без напрягу :) і це буденність, а не курорт в разгар сезону :)))

BOXER

Повідомлення BOXER » Пон, 27 грудня 2010, 02:26

vovka писав:зняти хату у Львові - 1000-1500 грн (далеко не сама найкраща+додати якийсь мінімальний набір предметів особистої гігієни+комуналка)
далеко не завжди. он Бастер Ігор здає свою за 1500 і це вже з комуналкою. і напевно найкраща в категорії "до 2000 грн." квартира у Львові.
vovka писав:і це буденність, а не курорт в разгар сезону
ги, так я ж говорю, шо витрати у Львові більші, ніж на відпочинку ;) а ше якшо взяти не "мирний" місяць, а порахувати середнє за весь рік, то :sing %)
тим більше на відпочинку граничні витрати "спадні". бо можна поїхати на 3 дні - витратиш 1000 грн.. а можна на 10 днів - витратиш 2000 грн. (то я умовно), бо дорога забирає великий % в структурі витрат. тому шо 2 тижні, шо місяць - різниця буде не в 2 рази ;) а якшо накупити продуктів на тиждень вперед, а не кожен день добирати, то буде ше й економія на хавці ;)

та і, перепрошую, я навів приклад про Євпаторію (і околиці), де явно не "курорт в розгар сезону", я ж не про Сімеїз казав ;) там і ціни нижчі, і додаткових фішок, де можна просирати філки, менше.
плюс якшо брати хату зразу на місяць, то ше і за дисконт можна домовитись з власниками 8-)

я думав, про це ніхто і сперечатись не буде, тут все очевидно))
Sad, but true.

Myself
Ім'я:Oleksandr
Номер:ВС 0990 ВО
Дякував (ла): 19 рази
Подякували: 71 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Myself » Пон, 27 грудня 2010, 12:06

Паци, не спорте, Боксер "прощітався" :D
BOXER писав:там місяць на 3200 грн. можна жити
Не знаю, я там (смт. Заозерне, 15 км від Євпоторії) цього літа був восьмий раз :sing Тому можу розписати, як ти кажеш, "структуру витрат", але для сімейного відпочинку, а не студентського ;) . Отже:
1. Проживання: квартира зі всім фаршом (телік кабельний, кухня, миски/баняки/тарілки, холодильник, пралка автомат, бойлер, кондюк, євроремонт, нові меблі, ортопеди чні ліжка, фортепіано :D і т.д.) - 250 грн./доба.
2. Хавка: цей видаток складається з двох час тин:
а) раз на тиждень закупи в якомусь супермаркеті - коло 500 грн/за раз
б) кабаки/ресторанчики/фаст-фуди/ - 250 грн./день
3. Дорога: машиною "по колу" - 4000 км. (багато їздили по криму, робили собі екскурсії, "вицечкі" і т.д.) - десь коло 1600 грн. - це при дуже економічному міцику :|

Що ми маємо: проживання/харчування = 500 грн/день х 35 днів = 17500
+ щотижневі закупи грубо - 500 грн. х 5 разів = 2500
+ дорога - 1600
"ІТОГО": 17500+2500+1600 = 21 600
Це десь коло $2 700, але це за 35 (!) днів відпустки.
Ось так, друже Боксер, женишся - в 3200 не вкладешся :D

А щодо Євпаторії... Пісочок на пляжах - рішає, матимеш дворічну дитину - подивлюсь я на тебе, як ти на каменях з нею відпочиватимеш :D
"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра

Sluva
Ім'я:Славік
Дякував (ла): 14 рази
Подякували: 28 рази

Повідомлення Sluva » Пон, 27 грудня 2010, 14:47

Болгарія 2009
Сімейний відпочинок
16 днів,2-є дорослих,2-є дітей
1400у.о +-100. Святкували день народження дитини в ресторані 6 дорослих,4 дітей потратили 100євро на всіх+нажерлись так що встати не могли,а бухла ще забрали додому...
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма

igorok
Ім'я:Ігор
Дякував (ла): 5 рази
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення igorok » Пон, 27 грудня 2010, 15:30

Sally писав:в єгипет в лютому то просто шикарно
приблизна ціна?

BOXER

Повідомлення BOXER » Суб, 05 лютого 2011, 00:58

Зайшов апнути тему і тільки зараз побачив, шо на мої розрахунки навіть відповіли :D
Myself писав:Це десь коло $2 700, але це за 35 (!) днів відпустки. Ось так, друже Боксер, женишся - в 3200 не вкладешся
ну, 35 днів відпочивати в Криму, а тим більше біля Євпаторії, точно не буду :sing
дійсно, краще на трьох за ці 2700 хоч на 10 днів, але літаком кудись за бугор. Те, що мої "студентські поїздки" на море закінчились я зрозумів)) Просто описав реальну ситуацію. При тому шо "студентське" зі всього відпочинку була хіба шо загальна вартість. В їжі не відмовляв собі, бо люблю здорову їжу (листочки, жучки різні... :happy ), ну хіба шо поїзд (купе по студ.квитках) і проживання (але там тільки ночували, більшого і не треба).
Myself писав:А щодо Євпаторії... Пісочок на пляжах - рішає, матимеш дворічну дитину - подивлюсь я на тебе, як ти на каменях з нею відпочиватимеш
елементарно ;) на ЮБК купа малих дітей. хоча, як я писав вище, в Крим не поїду з дитиною, якщо буду мати можливість за ті гроші поїхати за кордон.

- за кордноном;
- море, сонце, класний пляж;
- не попса (Турція, а тепер тим більше Єгипет і Туніс - відпадає);
- "тури по Європі" теж не канають;
- хочеться чогось екзотичного, але впадло за перельоти платити 50-60% вартості всієї поїздки %)

як варіант - шоб було попроще з візами, шоб можна було оминути "послуги" турагенств.

наразі думаю про Іспанію, Францію...
розглядається варіант відвідин до 2-х країн.
тривалість, ну хз, 10-14 днів.
по грошах... ну нехай по 1000 у.о. на особу за все, плюс-мінус...
в принципі авіаквитки можна знайти з непоганим дисконтом вже... але ше не вирішив куди шукати.

порадьте, може хтось десь був в цікавих місцях.
шо там Кіпр, Мальта кажуть?
Sad, but true.

gribkoff777
Ім'я:Тарас
Номер:BC ☻ AA
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення gribkoff777 » Суб, 05 лютого 2011, 07:57

BOXER: Оминати послуг турагенств повністю я б не радив, тим паче, що їдете вперше. За якихось 300 грн. заробітку турагенство позбавить клопотів з біганиною за візами, страховкою тощо. Якщо у пункті призначення є представник нашого турагенства - це також допомога "на чужині" (ми залишали в них документи та цінні речі, консультувалися зі всяких питань і т.і.). Якщо вони підшуковують житло, то, ясний пень, до вартості оного прилипне кілька рупій/добу, а якщо ж їхати нахрапом і вже там самому шукати притулку - вийде дешевше. Я, наприклад, перший раз їздив "у розвідку" - через турагенство (за рекомендацією знайомого, він їхніми послугами користується вже 10 років), а наступного разу -- вони тільки допомогли із доками, а житло я забронював через нет попередньо. Єдина помилка другого разу була в тому, що поїхали на автобусі... Хоча, машиною першого разу їхалось теж не дуже, бо їхати 50 км/год містом і 90 км/год трасою -- екзекуція. Зате, коли вертаєшся домів 80 місто, 110 траса) -- зразу сильніше любиш Україну!!! Автобусом-жесть, особливо вночі. Ноги - позатікали, як у слона, за 28! годин (румунські митники затримали) - 30 хв. сну - то абзац).
Ну, тут мова про Болгарію, для весільної подорожі, може, трохи тривіально, але, якщо вибрати, наприклад, ПОМОРІЄ чи СОЗОПОЛЬ після 20-го серпня -- то, як на мене, то "за такі гроші" - фонтан! ІМНО
P.S. До Туреччини на екскурсію -- халява, море вражень.
Хочеш миру - готуй Parabellum

Nick_

Повідомлення Nick_ » Суб, 05 лютого 2011, 08:11

Во! Я знайшов економ варіант :

Зображення

Да простять мене модератори. :happy

gribkoff777
Ім'я:Тарас
Номер:BC ☻ AA
Контактна інформація:

Повідомлення gribkoff777 » Суб, 05 лютого 2011, 08:14

Nick_: Дешево і сердито)))))
Хочеш миру - готуй Parabellum

Sluva

Повідомлення Sluva » Суб, 05 лютого 2011, 11:11

BOXER
В Іспанію їдь...в сторону Андалусії, в район десь туда СЕвілья,Малага,Кордоба....я був цієї осені 3-и дні і хочу назад туди :)
або Візейр зі Львова в Венецію і далі європейськими лоукостами можеш собі скласти маршрут

BOXER

Повідомлення BOXER » Суб, 05 лютого 2011, 12:27

gribkoff777, можливо і так. я теж більше схиляюсь до того, шо таки доведеться через агенство, шоб менше мороки було самому і не зіпсувати коханій медовий місяць :D
Sluva, та от і хочу в Іспанію, в Барселону :angel ну але треба Шенген мати, правильно? шоб без агенств полетіти собі в ту ж Венецію, а там по Європі?
Sad, but true.

Sluva

Повідомлення Sluva » Суб, 05 лютого 2011, 19:22

BOXER
так,шенген потрібно,але якщо в ти будеш через турфірму робити і будеш мати бронь готелів і білетів то з Шенгеном проблем не мало б бути...

Sally
Ім'я:Оля
Номер:B3

Повідомлення Sally » Суб, 05 лютого 2011, 19:38

igorok, ой я тільки шо побачила шо не відповіла на твоє повідомлення. тільки боюсь шо то вже неактуально :D
zubylo.lviv.ua

Sally

Повідомлення Sally » Суб, 05 лютого 2011, 19:44

BOXER, чуєш, Боксер, поки у вас нема дітей, то краще не жалій за ту дорогу, але полетіть кудась в екзотику :) бо в європу можна їхати з дітьми спокійно завжди, а от в екзотику вам не виплатиться потім з дітьми і вас це буде дуже напрягати (або дитину лишати, але ж хочеться всією сім"єю відпочивати). просто бажання побувати на казкових бляжах "баунті" нікуди не діниться, воно собі буде жевріти і ти щоразу будеш дивитись на ті картинки і пускати слюнки))) а от можливості стануть все примарнішими))) і якщо тобі зараз треба за 2 заплатити за літак, то з дітьми треба буде платити по півтора штуки за кожного члена сім"ї, ото тебе тоді точно жаба задаватить))) європа була є і буде завжди, нікуда не дінеться :)
zubylo.lviv.ua

BOXER

Повідомлення BOXER » Суб, 05 лютого 2011, 21:45

Sluva писав:так,шенген потрібно,але якщо в ти будеш через турфірму робити і будеш мати бронь готелів і білетів то з Шенгеном проблем не мало б бути...
та от думаю зробити собі шенген через Польщу раніше... на рік і не паритись.

Sally, бляха, от так само думаю :| мудрі жінки Ольги :happy ше зі своєю Ольгою перетру))
Sad, but true.

Myself
Ім'я:Oleksandr
Номер:ВС 0990 ВО
Дякував (ла): 19 рази
Подякували: 71 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Myself » Суб, 05 лютого 2011, 22:28

BOXER, в мене знайомий пару років тому зробив собі через нет самостійну весільну подорож в Індію :shock . Так, дорога дорога, сорі за тавтологію :D, по 1200 уо на чоловіка за умови купівлі квитків за 4 місяці :surprised . Але 8-) Чотири тижні :sing в найбільш екзотичних місцях включаючи оренду авто, бунгало на березі Індійського океану зі всім фаршом за 5 баксів/добу за ключ %) Обіди за 1 долар на двох :shout - короче казка. Вражень - на ціле життя, по грошах - в 1000 уо за місяць 8-) двоє влізли, каже, що з запасом... Плюс дорога... Троха більше це в загальній сумі, ніж ти кажеш, але це ж екзотика неймовірна, ніяка агенція тобі того не зробить ;)
"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра

Sally

Повідомлення Sally » Суб, 05 лютого 2011, 22:44

BOXER, :happy хвали мене хвали :happy
і як каже Майселф, туди справді можна самому собі організувати і їхати наприклад в екзотичний готель де нема російських [цензура] туристів а тільки напркилад англійці, то там і якість буде європейська, а ціни там на місці справді низькі і рамантіка шо ой ой ой, тіки то шо літак страшенно дорогий і в принципі довго летіти, але ж то не чартер так що це не буде якесь корито :) головне відгуки на іназємних сайтах почитати :)
zubylo.lviv.ua

BOXER

Повідомлення BOXER » Суб, 05 лютого 2011, 22:58

Myself, +100500, активно вивчаю можливість поїздки на Гоа :angel
візу вроді треба через Москву робити, не в курсі?
в понеділок при зустрічі перетрем більше ;)

обоє дуже хочемо в Індію, Оля до того Тадж-Махалу, я - на пляжі Гоа :D
Sad, but true.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей