Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
С 1 января 2007 года меняется налогообложение при продаже ав
-
- Стать:жінка
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
я думаю що то справа толерантності по відношенню до автора вказувати лінк на джерело.Yelik писав:lizun написав:
Yelik
а що тобі не подобається? змістовна.. не змістовна.. я вважаю що цікаво це знати.
Не подобається що тема складається АЖ з лінку.
а не тупо копіювати контент.
достатньо інформативної назви теми.
-
- Стать:жінка
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
A1
та які питання.. базару без. але два комменти:
1. всі користувачі форуму мають нормальний доступ до інтернету. тому проблем з переходом на лінк бути не повинно.
2. якщо промоніторити теми які створюються тут то можна знайти багато прикладів коли назва теми зовсім не інформативна.. більше того не відповідає вмісту.
та які питання.. базару без. але два комменти:
1. всі користувачі форуму мають нормальний доступ до інтернету. тому проблем з переходом на лінк бути не повинно.
2. якщо промоніторити теми які створюються тут то можна знайти багато прикладів коли назва теми зовсім не інформативна.. більше того не відповідає вмісту.
Як то кажуть - на воротах гаражу може бути написано слово на букву Х з трьох букв. А за воротами насправді БМВ Х5 :)lizun писав:ну блін.. для того і є назва теми.. не цікавить - то не дивлюсь..A1 писав:lizun
1)надаю перефагу почитати короткий анонс і вирішити чи ця тема дійнсно мене цікавить чим клікати по лінкам
То саме і тут. Для чого відкривати непонятний лінк? Може там вагон реклами, трояни і ше якась зараза??
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей