да і ше непанятно шо там за майстриvovka писав:о так само як у львові +-30-40 грн. а до того села ще доїхати треба і гривень 100 на бензин спалити.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
да і ше непанятно шо там за майстриvovka писав:о так само як у львові +-30-40 грн. а до того села ще доїхати треба і гривень 100 на бензин спалити.
ясно я думав у львові дорогоvovka писав:то недешево. то так само як у львові +-30-40 грн
І які претензії тепер до "мастерлтд" ти збирав голову сам, сам і відповідаєш, попала тобі піщинка в направляючу от і закусило, таке часто трапляється, коли мотор збирають на коліні.Romko писав:Fobos, ага, думав здати голову і забрати все готове- а тут ще раз спрацювало правило - "хочеш зробити нормально зроби сам"
Що за двигун...?Серёга писав:сама шліфовка зара 300 внас ! а мені ше напилення треба було то з напиленням виходить 1200 грн паходуandriy320e30 писав:я два роки назад давав вроді 150гр за роботувсьо тепер буду тільки дороге масло лити ! десь в 15-17 штук попаду в мотор і то мені ше заканало шо блок не поцарапало так би прийшлось відправляти його в київ а там би ппц був які ціни
![]()
isuzu 4.6 Колынвал 4HG-1kym писав:Що за двигун...?
а я з начальникомkym писав:Та й дорого щось виходить.. я останній раз напилення у фізикомеханічному робив десь на початку минулого літа тоді було 40грн шийка... але то неофіційно ...домовлявся напряму з напилювачем.
ніде не напилюють?kym писав: фізикомеханічному
СерйозноZiro-cool писав: напилюють також на авіаремонтному, шо на СКнилові, цін і контактів нема, але таке мені там робили
такZiro-cool писав: Ісузу 4.6 то автобус?
то мабуть маршрутка БогданZiro-cool писав: Ісузу 4.6 то автобус?
З шліфовкою чи без? Якшо без то ціна..Серёга писав: завіз в фізико-механічний,напилення 1500 грн. за цілий (9 шийок)
з шлыфовкою відновлюють до стандарт розміру кладишів ! але я найшов вкладиші 0,75 такшо його просто шліфанутьsashanova писав: З шліфовкою чи без?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей