Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Потрібна допомога!!!
V-Solncev
Ім'я:Віталя
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Потрібна допомога!!!

Повідомлення V-Solncev » Чет, 03 лютого 2011, 11:39

Привіт всім! Я у вас новенький, оскільки згідно правилам я поки що не можу створювати Нову Тему в розділі "Балачки", то змушений писати тут)

Коротко про себе,а потім про допомогу, яку мені потрібно)

Я родом з м. Львова, але майже все життя прожив в м. Ужгород (Закарпаття), у Львові буваю на Різдво, Пасху та просто влітку, приїзжаю до родичів) В Закарпатській Області пішов 3-ій рік, як я стабільно займаю активну позицію у розвитку автоспорта, Драг-Рейсингу, Автоквестів різноманітних і так далі. Історія моїх автомобілів: починав із ВАЗ 2107, потім пересів на Ланос, після Ланоса BMW E34 2.0, але через часті поломки обміняв на майже нову Dacia Logan)
Оскільки у Львові в мене мало знайомих, мушу просити допомоги у тих, хто близький по духу, тобто ви - автолюбителі.
Ситуація така: біля Львову в Пустомитівському Районі є с. Солонка, по вулиці Наварійській є одна контора, котра займається дистрибуцією товарів для дому, сантехніки і т.д. Восени я працював їхнім Регіональним Представником у Закарпатській Області, але не офіційно. Пропрацював я Осінь і частково Грудень, коли мені не виплатили з/п за Жовтень, а потім і за Листопад, я сказав, що не вийду на роботу (а це їхні величезні втрати у заробітку), поки мені не виплатять з/п. (За ці 2 місяці сума приблизно 6000 грн). Але вони потім почали придумувати, що суми деякі не сходяться, почали списувати з зарплати одну за другою суми, мол продаж не було (В мене з/п від процента загальних продаж). В кінці кінців, вони просто почали морозитись, оскільки я працював не офіційно,то я не зможу доказати нікому,що я в них працював, це тянеться до сьогоднішнього дня, вони морозяться, трубку не підіймають. Сьогодні додзвонився на їхній стаціонарний номер, як впізнали мене,сказали, що вони мене не знають і кинули трубку.
Я дякуючи добрим відносинам з моїми клієнтами, знайшов багато накладних з реквізитами фірми цієї, де є їхня печать, що засвідчує, що вони відвантажували товар клієнту, АЛЕ не мали цього права робити, оскільки з клієнтом не було офіційного договору - це порушення закону, податкова за це візметься з радістю! Крім того, домовився з клієнтами, що стануть на мій захист і в суді підтвердять, що я саме від цієї фірми приїзжав за замовленнями, з їнім каталогом і так далі.
На цій фірмі я був лише коли прийняли мене на роботу,візуально пам*ятаю це приміщення, після того там ні разу не був.
Тому, потрібна допомога саме в тому, щоб якщо в когось є зв*язки в Львівській податковій та (обов*язково) в Інспекції Праці - просьба допомогти вийти на таких людей! Інспекція Праці - служба, яка контролює офіційне працевлаштування осіб на роботу, за порушення там йдуть штрафи від 1000 грн і вище + капітальна ревізія, перевірки, корочше кажучи - геморой роботодавцю.
Або, якщо ніхто не може допомогти звязками,то я готовий приїхати в любий день, але потрібно зібрати максимальну кількість людей (вас), щоб приїхати туди, я буду зі своїм адвокатом, але наша масса людей їх налякає, поймуть, що я це так не лишу,якщо з Ужгорода приїхав ще й з такою підтримкою. Тому, якщо хтось готовий допомогти - будь-ласка,відпишіться!

M@sTeR
Ім'я:Андрій
Стать:чоловік
Дякував (ла): 1 раз
Контактна інформація:

Re: Потрібна допомога!!!

Повідомлення M@sTeR » Чет, 03 лютого 2011, 15:57

Я б зміг підїхати на протест,....у мене була трохи інша ситуація...ще на першій роботі але там все вирішилося через спільного знайомого....Пошукай в неті тел. довіри...можна навіть дзвонити по тел. по боротьбі з хабарництвом, вони там хоч скажуть куди звернутись....Якщо потрібно підїхати то кажи коли і куди.....
Всё лучшее случаеться неожиданно...

_Ramp_
Дякував (ла): 14 рази

Повідомлення _Ramp_ » Чет, 03 лютого 2011, 16:17

+1 міг підїхати 6000 грн то не є, чи мала сума!
„Борітеся – поборете!
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава
І воля святая!”

V-Solncev
Контактна інформація:

Повідомлення V-Solncev » Чет, 03 лютого 2011, 18:41

M@sTeR писав:Я б зміг підїхати на протест,....у мене була трохи інша ситуація...ще на першій роботі але там все вирішилося через спільного знайомого....Пошукай в неті тел. довіри...можна навіть дзвонити по тел. по боротьбі з хабарництвом, вони там хоч скажуть куди звернутись....Якщо потрібно підїхати то кажи коли і куди.....
В мене мама працює вже 19 років в Закарпатському Областному Центрі Зайнятості, зверталась до Львівських колег, дали номер Інспекції Праці, буду завтра дзвонити)
Також на сайті Податкової можна залишити Скаргу зі всіма реквізитами фірми, вони зобов*язані на неї відреагувати,але в тій конторі можуть дати хабар в сумі 2 тис грн і справу закриють,а я лишуся ні з чим) Тому треба чи знайомих чи лічно там бути) Почну завтра із дзвінка в Інспекції Праці) Якщо прийдеться їхати до вас - дам знати) Дякую)

V-Solncev
Контактна інформація:

Повідомлення V-Solncev » Чет, 03 лютого 2011, 18:43

_Ramp_ писав:+1 міг підїхати 6000 грн то не є, чи мала сума!
Вже менше, вони навигадували, що були повернення від клієнтів, вже кажуть, що в мене вийшо з/п 3300! Брешуть нагло!
Дякую за підтримку, дам знати, якщо будуть новини)

Speedo
Ім'я:Орест
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » П'ят, 04 лютого 2011, 11:49

V-Solncev А це фірма чи магазин сантехніки? Знаю в СОлонці одних, цікаво чи може не одна і та ж "говноконтора" ? :D
---------
А взагалі, вони оборзіли всі. За таке треба щемити, і то бажано через суд, прокуратуру, податкову (я свого часу не подав до суду - а тепер жалію, але пізно вже).
Через "братків" такі справи не рішай - не наші методи ;)

V-Solncev
Контактна інформація:

Повідомлення V-Solncev » П'ят, 04 лютого 2011, 14:04

та я законно хочу рішити, Адвокат мій вже з ними говорив, але вони йому сказали, що він - підставне лице,а не адвокат. Що ж, нехай не вірять, людина вже займається збором фактів проти них.
Це фірма-склад)

Demyan
Контактна інформація:

Повідомлення Demyan » П'ят, 04 лютого 2011, 14:51

З самого початку ти неправильно зробив - працевалштувався неофіційно, зі всіма наслідками, думаю, що сам знав чим це може закінчитися, тепер щось вимагаєш - але довести нічого не доведеш ні совю з/п ніщо.
Інша сторона медалі - ти хочеш притягнути інших людей, а звідки я знаю що саме ти правий? Може вони тобі мали дати лише 1000 грн, а ти подумав що ти багато зробив і хочеш більше...підставляєш інших людей..
Воювати з ними я б не радив, сили будуть нерівними, просто на другий раз буде наука тобі як будеш влаштовуватися.
А якщо хочеш тратити нерви, час і кошти - то тоді воюй, просто доведеш сам собі щось тай все.

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » П'ят, 04 лютого 2011, 15:03

V-Solncev, вони часом не радіаторами Стелрад торгують?
INTE®©ULLE®™

Maniak716
Ім'я:Петро

Повідомлення Maniak716 » П'ят, 04 лютого 2011, 15:15

Demyan, мав подібну історію з дружиною - прийшов до керівника, показав заяву в прокуратуру і все вирішилось на наступний день
згідний, раз на раз не приходиться, але якщо має бажання воювати то вперед...

crush
Ім'я:Vitallo
Контактна інформація:

Повідомлення crush » П'ят, 04 лютого 2011, 15:22

V-Solncev, ОБХС любить такі кантори!!!!
Малий і гімнистий
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік

Demyan
Контактна інформація:

Повідомлення Demyan » П'ят, 04 лютого 2011, 15:29

Maniak716 писав:мав подібну історію з дружиною - прийшов до керівника, показав заяву в прокуратуру і все вирішилось на наступний день
і що теж неофіційно працювала?

Maniak716
Ім'я:Петро

Повідомлення Maniak716 » П'ят, 04 лютого 2011, 15:30

Demyan, ага

V-Solncev
Контактна інформація:

Повідомлення V-Solncev » Суб, 05 лютого 2011, 17:01

Demyan писав:З самого початку ти неправильно зробив - працевалштувався неофіційно, зі всіма наслідками, думаю, що сам знав чим це може закінчитися, тепер щось вимагаєш - але довести нічого не доведеш ні совю з/п ніщо.
Інша сторона медалі - ти хочеш притягнути інших людей, а звідки я знаю що саме ти правий? Може вони тобі мали дати лише 1000 грн, а ти подумав що ти багато зробив і хочеш більше...підставляєш інших людей..
Воювати з ними я б не радив, сили будуть нерівними, просто на другий раз буде наука тобі як будеш влаштовуватися.
А якщо хочеш тратити нерви, час і кошти - то тоді воюй, просто доведеш сам собі щось тай все.
на рахунок коштів - моя з/п - це 5% від загального обороту за місяць, вони мені самі кожної суботи відправляли звіт скільки я продав за тиждень і потім підсумок за місяць, було продано на 120 тис грн (є докази, їхні ж файли звітів). Ти маєш право мати свою думку, але далеко не кожний роботодавець бере на роботу офіційно з першого ж місяця, була домовленість, що з 1-го Січня буду офіційно. І по-третє, якщо стрьомно тобі в це лізти, то дякую за увагу, я від тебе нічого не требую.
Востаннє редагувалось Суб, 05 лютого 2011, 17:03 користувачем V-Solncev, всього редагувалось 1 раз.

V-Solncev
Контактна інформація:

Повідомлення V-Solncev » Суб, 05 лютого 2011, 17:02

hrdrive писав:V-Solncev, вони часом не радіаторами Стелрад торгують?
ні, це електрокабелі, сантехніка, цвяхи, утеплювачі всякі, інструменти і т.д.)

Demyan
Контактна інформація:

Повідомлення Demyan » Нед, 06 лютого 2011, 16:57

V-Solncev писав:І по-третє, якщо стрьомно тобі в це лізти, то дякую за увагу, я від тебе нічого не требую.
Я проти нічого не маю робиш - роби, але Мені просто цікаво чому я маю вірити саме тобі? Бо ти написав на форумі правду? Є багато протилежних випадків, коли люди вимагають насправді то, чого ніколи і не було.
Тепер ти збираєш "толпу" на несакнціонований якийсь мітинг, чи як його назвати...
V-Solncev писав:але потрібно зібрати максимальну кількість людей (вас), щоб приїхати туди, я буду зі своїм адвокатом, але наша масса людей їх налякає

вони тупо виклечуть міліцію і всіх заберуть, для чого комусь це робити і ризикувати? Ти про це думав?
Інша справа ти даєш тут факти, документи, записки/розписки, чеки і т.д....тоді можна щось говорити і діяти, а так якщо хочеш то краще сам роби аніж підставляти інших.

V-Solncev
Контактна інформація:

Повідомлення V-Solncev » Сер, 09 лютого 2011, 10:50

Ясно все з тобою, ти напевно все життя очкував щось рішати.
Відповідати на твої питання немає сенсу, це забирає мій час,який краще потратити на те, щоб діяти.
Проблему з тою конторою вже майже вирішино, навів я на них Інспекцію Праці, яка все перевірила і доказаний факт,що мені не виплатилась з/п. В мене був з ними трудовий договір, де був вказаний мій % зарплати, хоч договір був без печатки, але це доказує, що вони саме такий % мені повинні оплатити. Вже 3500 мені контора перекинула на карточку, перевіряються ще ті суми,які вони з мене посписувати хотіли, впевнений, що там теж все добре, одже інші 2500 отримаю на протязі тижня. Дякую всім за увагу і окреме дякую тим, хто хотів допомогти.

Demyan
Контактна інформація:

Повідомлення Demyan » Сер, 09 лютого 2011, 11:48

V-Solncev писав:все життя очкував щось рішати.
Просто я рішаю все до пробелми і думаю головою перед тим що робити, а не
V-Solncev писав:договір був без печатки
а таке
V-Solncev писав:яка все перевірила і доказаний факт,що мені не виплатилась з/п.
Тебе не існує в штатному розписі на цій фірмі! Я дуже сумніваюся що без договору вони щось довели, а те що був надрукований я можу надрукувати тобі що там мав бути процент 20...
V-Solncev писав:В мене був з ними трудовий договір
в тебе не було з ними трудового договору в тебе були листочкі і все, на яких можна друкувати все що завгодно.
Твоїми словами - я зараз друкую договір, навожу інспецію і вони мені дають з/п... :shock :D :D :D

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей