Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Потрібна допомога!!!
- V-Solncev
- Ім'я:Віталя
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Привіт всім! Я у вас новенький, оскільки згідно правилам я поки що не можу створювати Нову Тему в розділі "Балачки", то змушений писати тут)
Коротко про себе,а потім про допомогу, яку мені потрібно)
Я родом з м. Львова, але майже все життя прожив в м. Ужгород (Закарпаття), у Львові буваю на Різдво, Пасху та просто влітку, приїзжаю до родичів) В Закарпатській Області пішов 3-ій рік, як я стабільно займаю активну позицію у розвитку автоспорта, Драг-Рейсингу, Автоквестів різноманітних і так далі. Історія моїх автомобілів: починав із ВАЗ 2107, потім пересів на Ланос, після Ланоса BMW E34 2.0, але через часті поломки обміняв на майже нову Dacia Logan)
Оскільки у Львові в мене мало знайомих, мушу просити допомоги у тих, хто близький по духу, тобто ви - автолюбителі.
Ситуація така: біля Львову в Пустомитівському Районі є с. Солонка, по вулиці Наварійській є одна контора, котра займається дистрибуцією товарів для дому, сантехніки і т.д. Восени я працював їхнім Регіональним Представником у Закарпатській Області, але не офіційно. Пропрацював я Осінь і частково Грудень, коли мені не виплатили з/п за Жовтень, а потім і за Листопад, я сказав, що не вийду на роботу (а це їхні величезні втрати у заробітку), поки мені не виплатять з/п. (За ці 2 місяці сума приблизно 6000 грн). Але вони потім почали придумувати, що суми деякі не сходяться, почали списувати з зарплати одну за другою суми, мол продаж не було (В мене з/п від процента загальних продаж). В кінці кінців, вони просто почали морозитись, оскільки я працював не офіційно,то я не зможу доказати нікому,що я в них працював, це тянеться до сьогоднішнього дня, вони морозяться, трубку не підіймають. Сьогодні додзвонився на їхній стаціонарний номер, як впізнали мене,сказали, що вони мене не знають і кинули трубку.
Я дякуючи добрим відносинам з моїми клієнтами, знайшов багато накладних з реквізитами фірми цієї, де є їхня печать, що засвідчує, що вони відвантажували товар клієнту, АЛЕ не мали цього права робити, оскільки з клієнтом не було офіційного договору - це порушення закону, податкова за це візметься з радістю! Крім того, домовився з клієнтами, що стануть на мій захист і в суді підтвердять, що я саме від цієї фірми приїзжав за замовленнями, з їнім каталогом і так далі.
На цій фірмі я був лише коли прийняли мене на роботу,візуально пам*ятаю це приміщення, після того там ні разу не був.
Тому, потрібна допомога саме в тому, щоб якщо в когось є зв*язки в Львівській податковій та (обов*язково) в Інспекції Праці - просьба допомогти вийти на таких людей! Інспекція Праці - служба, яка контролює офіційне працевлаштування осіб на роботу, за порушення там йдуть штрафи від 1000 грн і вище + капітальна ревізія, перевірки, корочше кажучи - геморой роботодавцю.
Або, якщо ніхто не може допомогти звязками,то я готовий приїхати в любий день, але потрібно зібрати максимальну кількість людей (вас), щоб приїхати туди, я буду зі своїм адвокатом, але наша масса людей їх налякає, поймуть, що я це так не лишу,якщо з Ужгорода приїхав ще й з такою підтримкою. Тому, якщо хтось готовий допомогти - будь-ласка,відпишіться!
Коротко про себе,а потім про допомогу, яку мені потрібно)
Я родом з м. Львова, але майже все життя прожив в м. Ужгород (Закарпаття), у Львові буваю на Різдво, Пасху та просто влітку, приїзжаю до родичів) В Закарпатській Області пішов 3-ій рік, як я стабільно займаю активну позицію у розвитку автоспорта, Драг-Рейсингу, Автоквестів різноманітних і так далі. Історія моїх автомобілів: починав із ВАЗ 2107, потім пересів на Ланос, після Ланоса BMW E34 2.0, але через часті поломки обміняв на майже нову Dacia Logan)
Оскільки у Львові в мене мало знайомих, мушу просити допомоги у тих, хто близький по духу, тобто ви - автолюбителі.
Ситуація така: біля Львову в Пустомитівському Районі є с. Солонка, по вулиці Наварійській є одна контора, котра займається дистрибуцією товарів для дому, сантехніки і т.д. Восени я працював їхнім Регіональним Представником у Закарпатській Області, але не офіційно. Пропрацював я Осінь і частково Грудень, коли мені не виплатили з/п за Жовтень, а потім і за Листопад, я сказав, що не вийду на роботу (а це їхні величезні втрати у заробітку), поки мені не виплатять з/п. (За ці 2 місяці сума приблизно 6000 грн). Але вони потім почали придумувати, що суми деякі не сходяться, почали списувати з зарплати одну за другою суми, мол продаж не було (В мене з/п від процента загальних продаж). В кінці кінців, вони просто почали морозитись, оскільки я працював не офіційно,то я не зможу доказати нікому,що я в них працював, це тянеться до сьогоднішнього дня, вони морозяться, трубку не підіймають. Сьогодні додзвонився на їхній стаціонарний номер, як впізнали мене,сказали, що вони мене не знають і кинули трубку.
Я дякуючи добрим відносинам з моїми клієнтами, знайшов багато накладних з реквізитами фірми цієї, де є їхня печать, що засвідчує, що вони відвантажували товар клієнту, АЛЕ не мали цього права робити, оскільки з клієнтом не було офіційного договору - це порушення закону, податкова за це візметься з радістю! Крім того, домовився з клієнтами, що стануть на мій захист і в суді підтвердять, що я саме від цієї фірми приїзжав за замовленнями, з їнім каталогом і так далі.
На цій фірмі я був лише коли прийняли мене на роботу,візуально пам*ятаю це приміщення, після того там ні разу не був.
Тому, потрібна допомога саме в тому, щоб якщо в когось є зв*язки в Львівській податковій та (обов*язково) в Інспекції Праці - просьба допомогти вийти на таких людей! Інспекція Праці - служба, яка контролює офіційне працевлаштування осіб на роботу, за порушення там йдуть штрафи від 1000 грн і вище + капітальна ревізія, перевірки, корочше кажучи - геморой роботодавцю.
Або, якщо ніхто не може допомогти звязками,то я готовий приїхати в любий день, але потрібно зібрати максимальну кількість людей (вас), щоб приїхати туди, я буду зі своїм адвокатом, але наша масса людей їх налякає, поймуть, що я це так не лишу,якщо з Ужгорода приїхав ще й з такою підтримкою. Тому, якщо хтось готовий допомогти - будь-ласка,відпишіться!
- M@sTeR
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
Re: Потрібна допомога!!!
Я б зміг підїхати на протест,....у мене була трохи інша ситуація...ще на першій роботі але там все вирішилося через спільного знайомого....Пошукай в неті тел. довіри...можна навіть дзвонити по тел. по боротьбі з хабарництвом, вони там хоч скажуть куди звернутись....Якщо потрібно підїхати то кажи коли і куди.....
Всё лучшее случаеться неожиданно...
- _Ramp_
- Дякував (ла): 14 рази
+1 міг підїхати 6000 грн то не є, чи мала сума!
„Борітеся – поборете!
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава
І воля святая!”
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава
І воля святая!”
- V-Solncev
- Контактна інформація:
В мене мама працює вже 19 років в Закарпатському Областному Центрі Зайнятості, зверталась до Львівських колег, дали номер Інспекції Праці, буду завтра дзвонити)M@sTeR писав:Я б зміг підїхати на протест,....у мене була трохи інша ситуація...ще на першій роботі але там все вирішилося через спільного знайомого....Пошукай в неті тел. довіри...можна навіть дзвонити по тел. по боротьбі з хабарництвом, вони там хоч скажуть куди звернутись....Якщо потрібно підїхати то кажи коли і куди.....
Також на сайті Податкової можна залишити Скаргу зі всіма реквізитами фірми, вони зобов*язані на неї відреагувати,але в тій конторі можуть дати хабар в сумі 2 тис грн і справу закриють,а я лишуся ні з чим) Тому треба чи знайомих чи лічно там бути) Почну завтра із дзвінка в Інспекції Праці) Якщо прийдеться їхати до вас - дам знати) Дякую)
- V-Solncev
- Контактна інформація:
Вже менше, вони навигадували, що були повернення від клієнтів, вже кажуть, що в мене вийшо з/п 3300! Брешуть нагло!_Ramp_ писав:+1 міг підїхати 6000 грн то не є, чи мала сума!
Дякую за підтримку, дам знати, якщо будуть новини)
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
V-Solncev А це фірма чи магазин сантехніки? Знаю в СОлонці одних, цікаво чи може не одна і та ж "говноконтора" ?
---------
А взагалі, вони оборзіли всі. За таке треба щемити, і то бажано через суд, прокуратуру, податкову (я свого часу не подав до суду - а тепер жалію, але пізно вже).
Через "братків" такі справи не рішай - не наші методи

---------
А взагалі, вони оборзіли всі. За таке треба щемити, і то бажано через суд, прокуратуру, податкову (я свого часу не подав до суду - а тепер жалію, але пізно вже).
Через "братків" такі справи не рішай - не наші методи

- V-Solncev
- Контактна інформація:
та я законно хочу рішити, Адвокат мій вже з ними говорив, але вони йому сказали, що він - підставне лице,а не адвокат. Що ж, нехай не вірять, людина вже займається збором фактів проти них.
Це фірма-склад)
Це фірма-склад)
-
- Контактна інформація:
З самого початку ти неправильно зробив - працевалштувався неофіційно, зі всіма наслідками, думаю, що сам знав чим це може закінчитися, тепер щось вимагаєш - але довести нічого не доведеш ні совю з/п ніщо.
Інша сторона медалі - ти хочеш притягнути інших людей, а звідки я знаю що саме ти правий? Може вони тобі мали дати лише 1000 грн, а ти подумав що ти багато зробив і хочеш більше...підставляєш інших людей..
Воювати з ними я б не радив, сили будуть нерівними, просто на другий раз буде наука тобі як будеш влаштовуватися.
А якщо хочеш тратити нерви, час і кошти - то тоді воюй, просто доведеш сам собі щось тай все.
Інша сторона медалі - ти хочеш притягнути інших людей, а звідки я знаю що саме ти правий? Може вони тобі мали дати лише 1000 грн, а ти подумав що ти багато зробив і хочеш більше...підставляєш інших людей..
Воювати з ними я б не радив, сили будуть нерівними, просто на другий раз буде наука тобі як будеш влаштовуватися.
А якщо хочеш тратити нерви, час і кошти - то тоді воюй, просто доведеш сам собі щось тай все.
- Maniak716
- Ім'я:Петро
Demyan, мав подібну історію з дружиною - прийшов до керівника, показав заяву в прокуратуру і все вирішилось на наступний день
згідний, раз на раз не приходиться, але якщо має бажання воювати то вперед...
згідний, раз на раз не приходиться, але якщо має бажання воювати то вперед...
- crush
- Ім'я:Vitallo
- Контактна інформація:
V-Solncev, ОБХС любить такі кантори!!!!
Малий і гімнистий
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік
-
- Контактна інформація:
і що теж неофіційно працювала?Maniak716 писав:мав подібну історію з дружиною - прийшов до керівника, показав заяву в прокуратуру і все вирішилось на наступний день
- Maniak716
- Ім'я:Петро
Demyan, ага
- V-Solncev
- Контактна інформація:
на рахунок коштів - моя з/п - це 5% від загального обороту за місяць, вони мені самі кожної суботи відправляли звіт скільки я продав за тиждень і потім підсумок за місяць, було продано на 120 тис грн (є докази, їхні ж файли звітів). Ти маєш право мати свою думку, але далеко не кожний роботодавець бере на роботу офіційно з першого ж місяця, була домовленість, що з 1-го Січня буду офіційно. І по-третє, якщо стрьомно тобі в це лізти, то дякую за увагу, я від тебе нічого не требую.Demyan писав:З самого початку ти неправильно зробив - працевалштувався неофіційно, зі всіма наслідками, думаю, що сам знав чим це може закінчитися, тепер щось вимагаєш - але довести нічого не доведеш ні совю з/п ніщо.
Востаннє редагувалось Суб, 05 лютого 2011, 17:03 користувачем V-Solncev, всього редагувалось 1 раз.
- V-Solncev
- Контактна інформація:
ні, це електрокабелі, сантехніка, цвяхи, утеплювачі всякі, інструменти і т.д.)hrdrive писав:V-Solncev, вони часом не радіаторами Стелрад торгують?
-
- Контактна інформація:
Я проти нічого не маю робиш - роби, але Мені просто цікаво чому я маю вірити саме тобі? Бо ти написав на форумі правду? Є багато протилежних випадків, коли люди вимагають насправді то, чого ніколи і не було.V-Solncev писав:І по-третє, якщо стрьомно тобі в це лізти, то дякую за увагу, я від тебе нічого не требую.
Тепер ти збираєш "толпу" на несакнціонований якийсь мітинг, чи як його назвати...
V-Solncev писав:але потрібно зібрати максимальну кількість людей (вас), щоб приїхати туди, я буду зі своїм адвокатом, але наша масса людей їх налякає
вони тупо виклечуть міліцію і всіх заберуть, для чого комусь це робити і ризикувати? Ти про це думав?
Інша справа ти даєш тут факти, документи, записки/розписки, чеки і т.д....тоді можна щось говорити і діяти, а так якщо хочеш то краще сам роби аніж підставляти інших.
- V-Solncev
- Контактна інформація:
Ясно все з тобою, ти напевно все життя очкував щось рішати.
Відповідати на твої питання немає сенсу, це забирає мій час,який краще потратити на те, щоб діяти.
Проблему з тою конторою вже майже вирішино, навів я на них Інспекцію Праці, яка все перевірила і доказаний факт,що мені не виплатилась з/п. В мене був з ними трудовий договір, де був вказаний мій % зарплати, хоч договір був без печатки, але це доказує, що вони саме такий % мені повинні оплатити. Вже 3500 мені контора перекинула на карточку, перевіряються ще ті суми,які вони з мене посписувати хотіли, впевнений, що там теж все добре, одже інші 2500 отримаю на протязі тижня. Дякую всім за увагу і окреме дякую тим, хто хотів допомогти.
Відповідати на твої питання немає сенсу, це забирає мій час,який краще потратити на те, щоб діяти.
Проблему з тою конторою вже майже вирішино, навів я на них Інспекцію Праці, яка все перевірила і доказаний факт,що мені не виплатилась з/п. В мене був з ними трудовий договір, де був вказаний мій % зарплати, хоч договір був без печатки, але це доказує, що вони саме такий % мені повинні оплатити. Вже 3500 мені контора перекинула на карточку, перевіряються ще ті суми,які вони з мене посписувати хотіли, впевнений, що там теж все добре, одже інші 2500 отримаю на протязі тижня. Дякую всім за увагу і окреме дякую тим, хто хотів допомогти.
-
- Контактна інформація:
Просто я рішаю все до пробелми і думаю головою перед тим що робити, а неV-Solncev писав:все життя очкував щось рішати.
а такеV-Solncev писав:договір був без печатки
Тебе не існує в штатному розписі на цій фірмі! Я дуже сумніваюся що без договору вони щось довели, а те що був надрукований я можу надрукувати тобі що там мав бути процент 20...V-Solncev писав:яка все перевірила і доказаний факт,що мені не виплатилась з/п.
в тебе не було з ними трудового договору в тебе були листочкі і все, на яких можна друкувати все що завгодно.V-Solncev писав:В мене був з ними трудовий договір
Твоїми словами - я зараз друкую договір, навожу інспецію і вони мені дають з/п...

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей